Söylediğiniz gibi bazı ülkeler direkt QR kod istiyor. QR kod yok derken LoungeKey uygulamasında "Card" kısmı mı yok? Yoksa sadece QR kod mu gözükmüyor? Sadece QR kod gözükmüyorsa "Lounge Access Number" ile de giriş yapabilirsiniz. Ama "Card" kısmı yok ise özel bankacılık şubenize danışın. Genel müdürlüğün "Digital Membership Card" tanımlaması gerekiyor. |
LoungeKey (3. sayfa)

-
-
LoungeKey dünya çapında olan bir program. Bu programla anlaşması olan tüm loungelara erişebilirsiniz. Türkiye için geçerli liste budur.
Ankara
Antalya
Bodrum
Dalaman
Istanbul
Istanbul Sabiha Gokcen Intl (SAW)
Izmir
Mersin
-
şubelerden alınıyor sadece şartları sağlauyan kişilere müşteri temsilcisi kendi ekranları üzerinden başvurabiliyor. o da sadece pazartesi ve perşembe günleri
-
Normal kart ile de girilebiliyor ki lounge key uygulamasina gerek yok 1 usd cekip iade ediyorlar. kartin arkasinda lounge key yazsin yeterli.
-
Paraf platinum ile lounge girilebiliyor. Bende Parafly Platinum var. Bu kartla yararlanabilir miyim ben de?
-
Lounge kullanımı için mevduat şartı olmayan tek kart vakıf reserve mi oluyor yani?
-
onu da herkese vermiyorlar, bankada yüklü miktarda paranız olması lazım. sürekli olarak şu kadar tutun demeseler de (:
-
Loungekey uygulamasında QR kod oluşturabileceğim bir bölüm yok. QR kodu nereden oluşturuyoruz? Uygulamada Lounge Access Number yazıyor ama onunla girebileceğimi söylemediler, bir dahakine özellikle sorarım. Uygulamada bir "Card" bölümü yok. Sadece "Profile" sayfasında kendi kredi kartımı eklemiştim o görünüyor. Özel bankacılıkla da görüştüm bilgileri yoktu, kredi kartıyla girmeniz gerekiyor dediler
-
anladım. şubeyle bir iletişime geçeyim bakalım verecekler mi. reserve kartın çeşidi varmı plus filan diye?
bir de ziraatinde prestij kart var sanırım. plus versiyonunda lounge var ama mevduat gereklimi onu anlamadım. bilginiz varmı acaba
-
Dediğiniz şekilde bazı salonlara girebildim ama QR kod isteyenler de oldu. Loungekey uygulamasında salon ismi görünmesine rağmen kredi kartını kabul etmeyenler de var.
-
O oradaki iscinin isbilmezligi aslinda.Ben, yurtdisinda yasiyorum hem visa hem mastercard ozellikli kartlarimda lounge girisi var. Bazen loungekey ya da dragonpass indirin falan diyorlar, israr edince birakiyorlar.
Oradaki mantik su sanirim, ornegin VISA bazi ulkelerde aylik harcama zorunlulugu istiyor, ornegin atiyorum ayda 10000 tl harcamazsa giremesin gibi bu appler ile onu gorebiliyorlar. yoksa, kart ile de giris mumkun. qr daha kolaylarina geliyor sadece.
-
Reserve ve Reserve Full Metal olarak iki çeşidi var bildiğim kadarıyla
-
TR bankalarında şartlar görece ağır sanırım. BAE de hsbc nin kartını kullanıyorum. visa signature var. yıllık 120K TL değerinde harcamaya kart bedava ve tüm dünya loungelarına giriş veriyor.
-
Paraf platinum ve parafly platinumda lounge yok. Paraf premiumda var. Giremezsiniz.
-
Garanti Miles&Smiles Diamond da var. Aidatı yüksek bilginize.
-
Prestij plus 1 milyon varlık şartı var.
-
Anladım. Lounge Access Number ile deneyin. Yine QR isterlerse QR gözükmediğini kartınızla girmek istediğinizi söyleyin.
-
evet onu gördüm ama aidat dediğiniz gibi yüksek. o yüzden tercih edilmesi benim için zor
-
Ben Vakıfbank kredi kartımı ekledikten sonra uygulama içinde kart bölümü var orayı tıklayınca karekod görünüyor hiç kullanmadım ama lounge salonunda görevliye bu kodu gösterirsek olacağını düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
takip
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X