< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci06 -- 23 Mayıs 2025; 14:40:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
LoungeKey (8. sayfa)

-
-
tamamdır hocam, teşekkür ederim. iki bankadan 50-50 düşürsem boşluk açılmış olur (:
-
sadece plus ve elite karta lounge veriyor
kart ücreti ve puan silinmesi ile ilgili bilgi bulamadım açıkaçsı
-
Plus için 1 milyon para istiyor,o zaman kart aidatı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci06 -- 23 Mayıs 2025; 23:4:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LynXMaSTeRİnstagramda icbc nin dragonpass reklamını görünce bu yazışma geldi aklıma
linkteki sitede 31 aralık 2025 e kadar geçerli yazmışlar, değişmiş sanırım
videoda 100 binlik platinum kart çıkarılması yeterli demiş
bulunduğum ilde şubesi yok ama yakın zamanda istanbula uğrayınca soracağım başka detay varsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baeng -- 24 Mayıs 2025; 1:48:19 > -
Bende var ama çok zor veriyorlar Kart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
523 liralık aidatı doğruysa (normalde boşluğum olmasına rağmen) kart limiti kadar mevduat koyup bloke bile ettirilir ama bakalım şansımızı deneyelim :)
-
Onu sormuştum kabul edilmiyor bodro gelir Max 4 kat kadar Ziraat gibi işliyor sistemleri tabi benim dediğim 3-4 sene oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 24 Mayıs 2025; 2:12:26 >
o zaman çok iyi, teşekkür ederim bilgiler için
-
ben de şimdi tekrar baktım, şartlar ve koşullar kısmını güncellemişler.
https://www.icbc.com.tr/tr/images/pdf/2025_DragonPass%20FAQ%20T%C3%BCrk%C3%A7e.pdf
şu anda yıl sonuna kadar 6 giriş hakkı veriyor, hem de 3 misafirle girebiliyorsunuz.
icbc bonus platinum almak yeterli anladığım kadarıyla.
yalnız bu banka sitesini güncelleme konusunda baya gevşek sanırım. kredi kartı ücretleri kısmındaki tutarlar tutmuyor.
https://www.icbc.com.tr/tr/sizin-icin/detay/Faiz-ve-Ucretler/55/24/0
burada platinum için 523 tl diyor
burada 258 tl
-
Bu kartlardan en kolay alınanı teb Infinity sanırım
-
Selamlar, öğretmen için alınabilecek en kolayı hangisi?
Bir de bir yakınımda Akbank Wings Ticari var, 1e1 bankacılıktan da yararlanabiliyor. Bana da ticari kart çıkarırsa faydalanabilir miyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
nisanda gece 3 te giriş yapmıştım açıktı
tadilata girmesi doğrudur yani
bencede girsin içerisi toparlansın biraz
baya eskimişti
15 sene önce wings black varken kullandığımdan beri hiçbirşey değişmemişti
-
Paraf metal kartada loungekey gelmiş kullanan varsa bilgisi olsun
-
Bence oranin yenilenmeden cok genislemeye ihtiyaci var. Sabah saatlerinde oturacak yer kalmiyor artik. Adamlar ikinci pisti acti. Yolcu sayisi katlandi. Kucucuk loungeda hizmet vermeye devam ediyorlar
O kartın şartları neler almak için?
valla arkadaşta var
reserve vs konuşurken söyledi loungekey özelliği bizede geldi diye
şartlarını bilmiyorum sormadım açıkçası
reserveden sonra başka bankadan kart almam zor artık diye
-
almak için şartları bilmiyorum ama yıllık 3710 TL kart aidatı var ve sadece yılda 3 defa lounge giriş hakkı veriyor.
bence çok da değmez bu özelliklerle
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X