Para 48 saat durunca faydalanmak mümkün. Hatta önceden oluşturulmuş kod varsa seviye düşükken bile kullanılabiliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 22 Nisan 2025; 23:7:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LoungeKey (6. sayfa)

-
-
bunu öğrendiğim iyi oldu. 500k yı tamamlayamadığım zamanlarda 100k ek para çekip 3 gün hesapta tutsam 650 lira gibi bi faizle bu işi çözerim o halde :)
bugün 650 lira 2 simit parası havalimanında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 23 Nisan 2025; 1:24:46 > -
çok ucuzmuş
-
Reserve Kart ile kullanımı gayet iyi.
Fiziki kartı yanımızda bulundurmak zorunda mıyız acaba?
-
ben nfc ye ekledim reserveyi onu kullanıyorum
kartta yanımda ama hep nfc ile işlem yapıyorum
-
Berlin'deki şu loungelardan birine giden oldu mu?
https://loungefinder.loungekey.com/en/teb/lounge-detail/?airportcode=BER
burada kafeterya kısmında ürünlerde fiyat etiketi gördüm. sabiha gökçendeki gibi loungeda ücretsiz yeme-içme olayı yok mu Berlin'deki loungelarda acaba?
-
Moevenpick Cafe ve NU Made with Love -- Buralara giderseniz tüm menüden yediğiniz içtiğiniz kısımdan 23eur indirim hakkı oluyor , misafir hakkınız varsa onun içinde 23eur ,
BER Lounge Tegel -- bu ise normal lounge sınırsız
-
Teb'in hangi kredi kartı var sizde? Teb infite mi? Bu en az 500K kabul eden?quote:
Orijinalden alıntı: LynXMaSTeRBerlin'deki şu loungelardan birine giden oldu mu?
https://loungefinder.loungekey.com/en/teb/lounge-detail/?airportcode=BER
burada kafeterya kısmında ürünlerde fiyat etiketi gördüm. sabiha gökçendeki gibi loungeda ücretsiz yeme-içme olayı yok mu Berlin'deki loungelarda acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anladım hocam, hangisine girmek daha mantıklı olur acaba? 2 poğaçayla 23 euro limiti doldurmayalım orada (:
-
evet hocam, teb infinite var.
-
Kesinlikle kapınız-saatiniz uygunsa normal lounge Tegel :)
Opening Hours
05:00 - 21:00 daily Note: Access may be restricted due to space constraints.
Airside - Schengen Departures area, Level E1, opposite Gate B17. The lounge is also accessible from Terminal 2. Please note that you will have to pass through Passport Control if returning to a Non-Schengen Departure Gate (Gates B, C or D), therefore please allow sufficient time to return to your departure Gate.
-
ama hannoverdan da dönüş yapabiliriz, oraya baktım ajet terminal C den gidiyormuş, orada da tek alternatif var, Melli-Beese Lounge. nasip olursa gidip bi yurtdışı lounge görelim dünya gözüyle (:
-
istanbul öncelikli yeni havalimani olmak şartıyla, sabiha ve yurtdışında da geçerli en uygun lounge hizmeti veren kart hangisi? reserve alamadık şartları zorlaştır. vakıf p. plus mevcut ama ekstre şartı koyuyor. max 1m kadar mevduat olabilir. tavsiyeniz ne olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgrr61 -- 20 Mayıs 2025; 15:50:11 > -
bunu bir süredir ben de araştırıyorum, gözüme takılan 2 kart var.
birincisi tebin infinitisi, 500 ve üstü mevduatla en kolay loungkey sunan kart fakat aidatı 3600 tl ve sanırım puanları katlı kullanılamadığından 2 dezavantajı var
ikincisi ziraatin prestij plus ı 1milyon ve üstü mevduat istiyolar, 1200 civarı aidatı vardı sanırım. puanların katlı kullanımı da avantajlı aidatının yanında
bu arada vakıfın metaline de sahibim ama sadece sabiha ve esenboğa ile kısıtlamaları ikinci bir kart çıkarmaya itiyor insanı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baeng -- 20 Mayıs 2025; 17:34:13 > -
Ilk defa bende yurtdisinda kopenhag havaalaninda lounge kullandim. Istanbul havalimanindaki loungedan sonra hic bir yeri begenemeyecegim heralde. Kahvalti saati gittik. 2 tane peynir bir iki cesit ekmek bir iki recel. Alkollu ickiler vardi birde. Sabah sabah icecek halimiz yok. Oturma yerleri az ve konforsuz. Bazi oturma yerlerinin kumaslari lekeli falandi. Sabiha gokcen loungedan sikayetciydim. Bunlarinkinin yaninda orasi bile baya iyi
Havaalaninda iki tane lounge vardi. Loungekey okutmadan ikisinede esim girip kontrol etti. Ona gore birine girdik. Diger havalimanlarinda da uygulanabilir bence bu. Kararsizsaniz biri bakip gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 21 Mayıs 2025; 0:9:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ziraatin misafir kısıtlaması kötü. plus elite karta 30 lounge girişi veriyor, ancak 4 defa misafir hakkın var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LynXMaSTeRziraatin misafir kısıtlaması kötü. plus elite karta 30 lounge girişi veriyor, ancak 4 defa misafir hakkın var.
max 1 milyon a kadar olan kısmı için yorum yapmıştım açıkçası
yoksa dediğiniz gibi ziraatte misafir sıkıntısı var tebde de 5 giriş hakkı vermesi sıkıntı
ama illa ziraat olacaksa 4 milyon plus elite atacağıma 1er milyon eşime ve kendi hesabıma atar plus kartı alırdım, 8 +4 kendi kartımdan 8+4 eşimin kartında 16 çift giriş yapardım
-
Akbank Wings Elite kart önerebilirim , sene başında 1m ya da 1,5m mevduata veriyorlardı .
Kart başına 8*2(her girişte ister misafirli ister tek) hakkı var.
Ek olarak çıkaracağınız her ek kart sahibide aynı hakka sahip oluyorlar (1 adet çıkarıp eşimde denedik, kullanıyor. )
Kesinlikle üyelik ücret iadesi olmuyor diyorlardı kartı alırken bi kaç gün önce iade için aradım direk 6 ay açık kalma sözüne iade ettiler. Hatta iade sırasında 2. bi ek kart daha istermisiniz diye sordular .
-
teb infinite kartı inceledim bende ama aidat ve giriş hakkının az olması biraz düşündürüyor.
ziraatle daha önce hiç çalışmadım. süperşubenin yorumlarını görüyorum, memnuniyetsizlik var gibi hissettim genel olarak. açıkcası teb bir adım önde yinede sanki. teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgrr61 -- 21 Mayıs 2025; 10:43:14 > -
wings karta hiç bakmamıştım eğer şartları uygun olursa teble ikisi arasında bir tercih yapacağım gibi. misafir hakkı önemli bir detay çünkü genelde tek uçmuyorum. teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X