< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
LoungeKey (9. sayfa)

-
-
yarı yarıya belki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk yıl ücretsiz olarak aldım, seneye ücret çıkarsa bile ben o ücretin yarısını şimdiden çıkardım zaten hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, Yapıkredi'de maaş müşterisiyim ve CrystalCard çıkıyor ama onda Lounge hakkı yok. Lounge kullanabilmek için Crystal Metal Card olması gerekiyormuş.
Bu durumda en mantıklısı Bankkart Prestij Plus gibi görünüyor. Onun için de 1m TL vadeli hesap açmak ve yıllık 1440TL aidat ödemek gerekli diye görüyorum. Bilgisi olan veya yönlendirme yapabilecek olan var mıdır?
-
Tebde 500k varlik sartina 3200 aidat ile 5 lounge hakli infiniti card seceneginizde var.
Ziraatte Bankkart prestij başvurum onaylandı. Plus icin ne yapmam gerekir? LoungeKey özelliğine sahip olan kart plus olan sanırım değil mi?
Edit: 1 milyon üzeri mevduat gerekiyormuş :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaon -- 21 Haziran 2025; 19:10:45 >
Prestij plusta kart ucreti yok. 1440 prestijde
-
Çok yetersiz. Beni de paris'te böyle tezgaha getirmişlerdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Prestij plus dan yararlanmak için her ay 1m vadeli hesap mı lazım? 1 ay yatırsak kartı aldıktan sonra parayı çekince segment direk düşüyor mu acaba?quote:
Orijinalden alıntı: ardnz
Prestij plusta kart ucreti yok. 1440 prestijde
Kart fiziki olarak aynı kalıyor ama Segment dusuyor. Her ay bası kontrol ediliyor.
Vadeli olmasına illa gerek yok. Mevduat olsun yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardnz -- 25 Haziran 2025; 13:33:42 >
yurtdışında havaalanında yeme içme fiyatları zaten normal olduğu için bizdeki gibi yüksek talep yoktur. ondan lounge sadece çalışmak ve daha sessiz ortam isteyenlere hizmet veriyor bence. kopenhag havalimanıda çok benzerdi
-
Aslında havalimanının yoğunluğu ve o terminalden tüm uçuşlara erişim olup olmaması durumu etkiliyor diyebiliriz.
Örneğin, Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndaki Non-EU alanında yer alan tek bir lounge var ve tüm uçuşlara erişim sağlanabiliyor. Bu nedenle aşırı kalabalık oluyor; hatta girişte QR kod ile sıraya giriyorsunuz ve bekleme süresi 1 ila 1,5 saate kadar çıkabiliyor.
Yine Paris; Orly Havalimanı’nda lounge var ama kullanım durumu terminalden terminale değişiyor. Örneğin, İstanbul’a Pegasus ile uçuyorsanız lounge’u kullanabilirsiniz (çünkü kalkış terminali uygun); ancak Transavia ile geliyorsanız kullanamazsınız. Zaten Paris Charles de Gaulle Havalimanı tam bir rezalet :)
-
Arkadaşlar merhaba, TEB infinite kartı alışverişte kullanmasak bile, cüzdan kısmından lounge kare kod oluşturunca aidat yansıyor mu? (Mevduat şartı sağlandı)
Şimdiye kadar 3 kere kullanım , kart hareketlerinde her hangi bir +/- işlem olmuyor . Bu sebeple aidat yansımaz diye düşünüyorum .
Mesela, Akbank Elite kartta , ufak bi tutar çekilip iade oluyor bu ekstreye harcama ve iade gibi yansıdığından aidat almıştı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piradomim -- 26 Haziran 2025; 13:12:2 > -
Merhaba,
ben de yeni Vakıfbank Reserve kart sahibi olanlardanım, tecrübeli arkadaşlardan yardım rica edeceğim.
Loungekey ile lounge girişlerinde bir para çekilip tekrar sonradan iptal mi ediliyor yoksa hiç mi çekilmiyor?
Loungekey uygulamasını indirdim, kart bilgilerimi girdim, hesap içinde 10 adet kalan ziyaret hakkı görünüyor. Bu haklarım ziyaretçimi yanımda alırken 2 adet olarak mı düşüyor? yoksa 1 ziyaretçi ile tek hak mı düşüyor?
Peki yanımızda 6 yaşındaki çocuğu ücretsiz kabul ederler mi?
-
Teb in sisteminde loungekey kısmına girince otomatik olarak karekod oluşturuyor, onu okutup geçtim, kartta herhangi bir hareket olmadı. Kullandıktan sonra aynı gün otomatik başka bir karekod üretti.
Teb den kart bu ay aldım bende. Lounge şartlarını bu ay karşılıyorum sisteme baktığımıda 1/5 şeklinde lounge kullanım gösteriyor. 1 hakkımı kullanmış gibi gösteriyor sanırım. Her ay yenileceği için sorun değil şuan ama neden kullanılmışa düştü onu anlamadım. QR kodu oluşturulduğu an kullanılmış olarak mı görünüyor?
Bir de kartın ayrıcalıkları aysonunda güncel duruma göre mi belirleniyor bilgisi olan var mıdır?
-
Teb infinite kart şimdi alsam 500.000 TL yi hesaba ne zaman atmam lazım? Ay başında mı kontrol ediliyor acaba?
Birde ne kadar kalması gerekecek geri çekebilir miyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X