Şimdi Ara

LoungeKey (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
72
Favori
24.309
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

tamamdır hocam, teşekkür ederim. iki bankadan 50-50 düşürsem boşluk açılmış olur (:

Teb infinite yıllık aidat 3600tl diyor. İade etme durumu oluyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • boombip kullanıcısına yanıt
    yarı yarıya belki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İlk yıl ücretsiz olarak aldım, seneye ücret çıkarsa bile ben o ücretin yarısını şimdiden çıkardım zaten hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Yapıkredi'de maaş müşterisiyim ve CrystalCard çıkıyor ama onda Lounge hakkı yok. Lounge kullanabilmek için Crystal Metal Card olması gerekiyormuş.

Bu durumda en mantıklısı Bankkart Prestij Plus gibi görünüyor. Onun için de 1m TL vadeli hesap açmak ve yıllık 1440TL aidat ödemek gerekli diye görüyorum. Bilgisi olan veya yönlendirme yapabilecek olan var mıdır?

• gebzeinonu kullanıcısına yanıt

Tebde 500k varlik sartina 3200 aidat ile 5 lounge hakli infiniti card seceneginizde var.

• Ziraatte Bankkart prestij başvurum onaylandı. Plus icin ne yapmam gerekir? LoungeKey özelliğine sahip olan kart plus olan sanırım değil mi?

Edit: 1 milyon üzeri mevduat gerekiyormuş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaon -- 21 Haziran 2025; 19:10:45 >
  • gebzeinonu kullanıcısına yanıt
    Prestij plusta kart ucreti yok. 1440 prestijde

• teb infinite ile Almanya Hannover'da Melli Beese lounge salonuna arkadaşımla birlikte giriş yaptım. içeride kahvaltılık olarak çok fazla çeşit yoktu, ancak oradaki çalışan hanımefendi bize peynir ister misiniz diye sordu, iyi olur dedim, içeriden getirdi sağolsun. onun dışında içecek olarak alkollü ve alkolsüz seçenekler mevcut. ufak bir salon ancak çok fazla sefer olmadığı için salonda bizden başka 3 kişi daha vardı sadece. sabah kahvaltısını yapmış olduk en azından, üzerine kahvelerimizi de içtik. karta ödeyeceğim aidata değmiş olacak. gidişte de vakıfbankın metal kartı ile sabiha gökçendeki lounge salonunu kullanmıştım, karttan 1.000 tl çekildi, ertesi gün geri yattı. ancak orası ana baba günü gibiydi, millet masaya oturmak için ayakta dakikalarca bekliyordu :) ben çok erken saatte girdiğim için rahatça masa bulup kahvaltımı yapmıştım, kahve keyfi yaparken salon dolmaya başlayınca kahvemi içip çıktım ordan.

LoungeKey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 23 Haziran 2025; 22:27:43 >

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    Çok yetersiz. Beni de paris'te böyle tezgaha getirmişlerdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardnz

Prestij plusta kart ucreti yok. 1440 prestijde
    Merhaba. Prestij plus dan yararlanmak için her ay 1m vadeli hesap mı lazım? 1 ay yatırsak kartı aldıktan sonra parayı çekince segment direk düşüyor mu acaba?

• Yapboz06 Y kullanıcısına yanıt
    Kart fiziki olarak aynı kalıyor ama Segment dusuyor. Her ay bası kontrol ediliyor.
    Vadeli olmasına illa gerek yok. Mevduat olsun yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardnz -- 25 Haziran 2025; 13:33:42 >

yurtdışında havaalanında yeme içme fiyatları zaten normal olduğu için bizdeki gibi yüksek talep yoktur. ondan lounge sadece çalışmak ve daha sessiz ortam isteyenlere hizmet veriyor bence. kopenhag havalimanıda çok benzerdi

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

Aslında havalimanının yoğunluğu ve o terminalden tüm uçuşlara erişim olup olmaması durumu etkiliyor diyebiliriz.

Örneğin, Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndaki Non-EU alanında yer alan tek bir lounge var ve tüm uçuşlara erişim sağlanabiliyor. Bu nedenle aşırı kalabalık oluyor; hatta girişte QR kod ile sıraya giriyorsunuz ve bekleme süresi 1 ila 1,5 saate kadar çıkabiliyor.

Yine Paris; Orly Havalimanı’nda lounge var ama kullanım durumu terminalden terminale değişiyor. Örneğin, İstanbul’a Pegasus ile uçuyorsanız lounge’u kullanabilirsiniz (çünkü kalkış terminali uygun); ancak Transavia ile geliyorsanız kullanamazsınız. Zaten Paris Charles de Gaulle Havalimanı tam bir rezalet :)

• Arkadaşlar merhaba, TEB infinite kartı alışverişte kullanmasak bile, cüzdan kısmından lounge kare kod oluşturunca aidat yansıyor mu? (Mevduat şartı sağlandı)

• Şimdiye kadar 3 kere kullanım , kart hareketlerinde her hangi bir +/- işlem olmuyor . Bu sebeple aidat yansımaz diye düşünüyorum .

Mesela, Akbank Elite kartta , ufak bi tutar çekilip iade oluyor bu ekstreye harcama ve iade gibi yansıdığından aidat almıştı .

LoungeKey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piradomim -- 26 Haziran 2025; 13:12:2 >
  • piradomim kullanıcısına yanıt

Merhaba,

ben de yeni Vakıfbank Reserve kart sahibi olanlardanım, tecrübeli arkadaşlardan yardım rica edeceğim.

Loungekey ile lounge girişlerinde bir para çekilip tekrar sonradan iptal mi ediliyor yoksa hiç mi çekilmiyor?

Loungekey uygulamasını indirdim, kart bilgilerimi girdim, hesap içinde 10 adet kalan ziyaret hakkı görünüyor. Bu haklarım ziyaretçimi yanımda alırken 2 adet olarak mı düşüyor? yoksa 1 ziyaretçi ile tek hak mı düşüyor?

Peki yanımızda 6 yaşındaki çocuğu ücretsiz kabul ederler mi?

• abduri A kullanıcısına yanıt

Teb in sisteminde loungekey kısmına girince otomatik olarak karekod oluşturuyor, onu okutup geçtim, kartta herhangi bir hareket olmadı. Kullandıktan sonra aynı gün otomatik başka bir karekod üretti.

• Teb den kart bu ay aldım bende. Lounge şartlarını bu ay karşılıyorum sisteme baktığımıda 1/5 şeklinde lounge kullanım gösteriyor. 1 hakkımı kullanmış gibi gösteriyor sanırım. Her ay yenileceği için sorun değil şuan ama neden kullanılmışa düştü onu anlamadım. QR kodu oluşturulduğu an kullanılmış olarak mı görünüyor?

Bir de kartın ayrıcalıkları aysonunda güncel duruma göre mi belirleniyor bilgisi olan var mıdır?

• Teb infinite kart şimdi alsam 500.000 TL yi hesaba ne zaman atmam lazım? Ay başında mı kontrol ediliyor acaba?

Birde ne kadar kalması gerekecek geri çekebilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.