Şimdi Ara

Loran Vayloyan'ın Galatasaray adının olduğu heryerde muhabirlik mesleği sona ermiştir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

22 Nisan Pazar günü oynadığımız Fenerbahçe maçı sonrasında stadımızın koridorlarında Fenerbahçeli futbolcu ve idarecelilerle sarmaş dolaş çılgınlar gibi galibiyeti kutlayan yayıncı kuruluş Lig Tv'nin Fenerbahçe muhabiri Loran Vayloyan'ın Ali Sami Yen SK TT Arena sınırları içerisinde ve Galatasaray adının olduğu her yerde muhabirlik mesleği sona ermiştir!

Görevinin gerektirdiklerini ve haddini aşan Loran Vayloyan, kurumsal bir kimliği olmasından dolayı hiç bir açıklaması olmayan bu hareketi, bağlı olduğu yayıncı kuruluş Lig TV'nin bu ve bunun gibi olacak bütün eylemlere göz yumarak destek vermesi Galatasaray taraftarının sabrını sınamasından başka bir şey değildir!

Ve herkes bilmelidir ki;
    Bundan sonra Galatasaray Armasının olduğu her yerde, her zaman olduğu gibi, Galatasaray'ın hakları ebediyete kadar tarafımızdan savunulacaktır...

Oğuz Altay
    ultrAslan Başkanı

Helal olsun bu arkadaş gazetecimi,amigomu şimdi karar versin kendisi.

http://ultraslan.com/Oku.asp?okuID=2541

• İyi olmuş.
  • 1dk UA hangi yetkiyle böyle bir karar veriyor, dediğini yapmazsa dövecekler mi ne yapacaklar, komedi.
  • Helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

1dk UA hangi yetkiyle böyle bir karar veriyor, dediğini yapmazsa dövecekler mi ne yapacaklar, komedi.

evet Kadıköy de dövdüğünüz Habertürk muhabirleri gibi..

İdrak edemiyormusunuz seviyorsanız VAYLOYAN ı alın bağrınıza basın.Bu adamın mesleği bizim sınırlarımızda bundan böyle geçmez
  • bazı şirin reislerin aksine oğuz altay çok gülel işler yapıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1dk UA hangi yetkiyle böyle bir karar veriyor, dediğini yapmazsa dövecekler mi ne yapacaklar, komedi.

Sizin dövdüğünüz muhabirleri ne çabuk unuttun? Herkes işine baksın.
  • quote:

Valla beni bilen bilir ben holiganlğa karşıyım ama holiganlık tamda bu adamlar için lazım. bu adamı döverlerse ohta iyi olmuş derim yani ne yalan diyeyim.
  • Birazdan hepimiz Vayloyan'ız derler
  • Ya şimdş bende Gazetecilik öğrencisiyim. Bende Galatasaray ile sevnirim. Yani bende yapardım ama Galatasaray için :)

Ama yapılması gerekeni yapmışsız
  • quote:

Stadımıza ve tesisimize istediğimizi alır istemediğimizi almayız, birilerine hesap vermek zorunda mıyız ?

Sizin stadda habertürk muhabirlerinin başına gelenler her ne kadar normalse, bizim olduğumuz yere bu adamın bir daha yaklaşamayacak olması da o kadar doğal.
  • Mesele Ermeni olması veya muhabir olması değil. Mesele tarafsız kuruluşun muhabiri olması. Ligtv'nin Fenerbahçe muhabirleri var, Galatasaray muhabirleri var fakat ben hiçbir zaman Galatasaray muhabirlerinin Galatasaray kafilesiyle sevindiğini görmedim.

Bu adam basın kartıyla ''ben yayıncı kuruluşun muhabiriyim'' diyecek, stada girecek sonra da Fenerbahçe ile kutlamalara katılacak. Yok ya !

Fenerbahçeliler Loran'ı yedirmeyiz demiş. Bence de yedirmeyin, alın kulübünüze iş verin, Arena'ya da Fenerbahçe Spor Kulübü çalışanı olarak girer. O zaman istediği kutlamaya katılır, kimse de ona karışmaz.
  • Loran Vayloyan'ın ne yaptığını, nasıl davrandığını, ne söylediğini bilmiyorum ama böyle bir açıklama yapılması gerekiyorsa, bu açıklamayı Oğuz Altay'ın değil, daha derli toplu bir üslupla Galatasaray Yönetimi'nin yapması gerekiyor.
  • Su andan itibaren ocag dısı diyebilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: takma ad

Su andan itibaren ocag dısı diyebilir miyiz?

Zira açıklama Ülkü ocaklarından yapilmisa benziyor. Buram buram tehdit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Su andan itibaren ocag dısı diyebilir miyiz?

Zira açıklama Ülkü ocaklarından yapilmisa benziyor. Buram buram tehdit.

Bir 12 Numara bildirisi değil.
  • Yanlış, adamın yaptığı ne kadar yanlış olsa da bizim yaptığımızda yanlış. Nasıl ki Kadıköy'de HT muhabirlerini dövüdler bu da onun gibi birşey oldu. Lig Tv'nin bu adamı halen daha bünyesinde barındırması Lig Tv'nin ne olduğunu meydanaya çıkarıyor. Burada görev Lig Tv'ye düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

Yanlış, adamın yaptığı ne kadar yanlış olsa da bizim yaptığımızda yanlış. Nasıl ki Kadıköy'de HT muhabirlerini dövüdler bu da onun gibi birşey oldu. Lig Tv'nin bu adamı halen daha bünyesinde barındırması Lig Tv'nin ne olduğunu meydanaya çıkarıyor. Burada görev Lig Tv'ye düşüyor.

Emin ol ligtv'nin hoşuna bile gitmiştir. Bu adamın kovulacağı falan da olmadığı için tepki gayet yerinde bence.
  • Adam Zaten Fenerbahçe Muhabiri
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.