Şimdi Ara

Lor Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lor peyniri tavsiyelerinize açığım.
    Şuan Bimden kaanlar lor kullanıyorum, ama tuzu biraz fazla, yumurta yulaf ile birleştirip köfte yapınca güzel oluyor fakat, shake ypamak için tuzsuz ve mümkün olduğunca yağsız olmasını istiyorum. Türkovanın varmış sanırım ama ben İstanbul'da değilim. Tuzsuz lor da fazla raf ömrü yok, o yüzden bildiğiniz büyük marketlere sürekli gelen lor var mıdır? Ne önerirsiniz.



  • lor peyniri tüketmiyorum da bir ara araştırdığımda en düşük yağ oranlı şunu bulmuştum
    https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/yorsan-lor-peyniri/

    özkuruşlarda vardı hala satılıyor mu bilmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 29 Ocak 2018; 17:27:1 >
  • Ben loru normal peynir olarak yiyorum. Tahsildaroğlu kahvaltılık lor. Ekmeğe sürüyorum tadı da güzel baa gidiyo

    Daha önceden çok lor denedim ama yiyemedim hiç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loru uzun süredir tuzsuz bulamıyorum. Tuzlu lor yemeyi nasıl mideniz kaldırıyor. Makro pek takip etmiyorum, eğer takip etseydim ankarayı baştan aşağı gezer tuzsuz lor bulurdum, bulamassam memlekete giderdim.

    Bence o tuzlu lorları atın çöpe, yemesi berbat zaten markete böreğin içine koyunda birşeye benzesin diye yan ürün mantığıyla konulmuş ürünler.

    Ankarada tuzsuz lor bulan varsa pm atsın.
  • Bimin loru iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kipa’da (Armada) genelde olur...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trust06

    Kipa’da (Armada) genelde olur...

    Tşkler, haftaiçi bir gün gidip bakacağım.
  • Sarkuteri dukkanlarinda diyet lor bulunuyor genelde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimdeki kaanlar candır kaşıklayarak sade olarak yiyebildiğim tek lor tadı yerinde :)
  • Hocam hiç tuzsuz loru denemedim,hepsinin tadının kötü olması tuzdan mı kaynaklanıyor?

    Bir de kebir markalı lorun proteini %20,diğerleri %13 seviyelerinde.Sallamasyon mudur?

    Ayrıca marketlerde, köpüklerde kendi hazırladıkları lorları tavsiye edermisiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emphire

    Hocam hiç tuzsuz loru denemedim,hepsinin tadının kötü olması tuzdan mı kaynaklanıyor?

    Bir de kebir markalı lorun proteini %20,diğerleri %13 seviyelerinde.Sallamasyon mudur?

    Ayrıca marketlerde, köpüklerde kendi hazırladıkları lorları tavsiye edermisiniz?

    tuzsuz lor marketten alınca az nemli oluyor.
    Köyde gelince bildiğin kaymak gibi nemli oluyor ikisinede bal/reçel/şeker katarsan tatlı gibi, kaymak gibi yersin.

    Ama tuzlu böreklik olunca hem kuru hem tuzlu hemde kendinden gelen az bir şekerden dolayı mide bulandırıcı oluyor. Börekte falan oluyor ama sade yenmiyor. Anca yoğurda falan karıştırır tadını perdelersin.

    Dİğer süt ürünleri hakkında bilgim yok, tadını ve arada köye gidince bulduğum için lor/yoğurt/peynir dışına çok çıkmışlığım yok.




  • Teşekkürler hocam,ben de tadından dolayı lor almıyorum.Gerçekten yemesi eziyet geliyordu.Yemediğim için çoğu küflendi.Uzun süredir de almıyorum.Tuzsuz lor ile (lor,yulaf yumurta)ile krep yapıp yerim en kötü.Kaşıklayıp yenirse daha güzel olur.

    Bir de içinde %3 tuz oluyordu.100 grda zaten 1 günde tüketmemiz gereken kadar tuz var neredeyse.
  • 00onur 0 kullanıcısına yanıt
    besin değerleri nasıl tuzlu mu bir de?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.