Şimdi Ara

Lol Kısayol Tuşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
16.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ad carry oynayanlar mouse kullanmadan otomatik saldırı yapabiliyorlar hızlı hızlı atack yapabiliyoruz o zaman fakat ben ctrl ve shitf kısayolları hariç kısayol bilimiyorum yardımcı olabilir misiniz

• smartcast konusu var arat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana r yeter qnq

bizim buraya yazamayacağımız kadar şeyi ayarlar menüsünden öğrenebilirsin
  • shift skill atabiliyorum ama basic atack olmuyor :/
  • sol click+shift+sol click
    ama shifti t ile degistir kisayollari daha kolay yaparsin chatte problem oluyor ama olsun

• anlatmak istediğm mesela graves geriye doğru giderken durup atack yapıp tekrar hareket ediyor ve bunu seri şekilde yapıyorlar mouse ile çok zor kısayol tuşunu sordum
  • Z r yap panpi. Şaka bir yana o bilek meselesi ben fare ile hizlı bir şekilde yapiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klavyede home tuşu
    18 yıl önce açıldı
    KLAVYEYE MOUSE TUŞU ATAMAK
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknesr

anlatmak istediğm mesela graves geriye doğru giderken durup atack yapıp tekrar hareket ediyor ve bunu seri şekilde yapıyorlar mouse ile çok zor kısayol tuşunu sordum

Mainim graves ve bildiğin mousela yapıyorum onu gayet rahat a ya basıp dene birde.
  • desenize mouse değişim zamanı gelmiş :)
  • Shift ne alaka onu çözemedim düz olarak Q bassanda q atar tıklamana gerek yok eğer ben morgananıın shieldi ezreal gibi skillshot olan karakterler gibi i bişi kullanıcam diyorsan onlarıda shift tuşunu kaldırıp düz yapman daha mantıklı qss gibi zhonya vb. item skilleri diyorsan onlarda 1.2.3... defult hali mesela ben her oyunda seçtiğim karaktere göre ilk önce defult yapar ve gerekli skiller için tekrar düzenlerim.
  • shift ile skille basınca iki saat oklarla uğraşmıyorsun daha seri oluyor combo rahat yapabiliyorsun mouseun olduğu yere atıyor direkt
  • Smart cast diye googleda arat shift e basmana bile gerek kalmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.