Şimdi Ara

[Rehber] Smart cast nedir nasıl yapılır ne işe yarar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
40.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedir? : Smart cast, skillin kısayoluna bastıktan sonra düşmanı seçme gerekliliğini kaldıran, level atladığımızda tek tuşla skill point verme gibi olayları ayarlayan bir kısayol olayıdır.

Nasıl yapılır? : Oyun içinde ESC'ye basıp, Key Bindings menüsüne giriyoruz. Azcık aşağılarda Smart Casts bölümü var. Bu menüden istediğiniz kısayolu istediğiniz olaya ayarlayabilirsiniz.

Ne işe yarar? : Aslında düşününce yararı yokmuş gibi gözüküyor ama aslında size büyük bi zaman kazandırır. Örneğin Q'ya basıp rakibe tıklamak yerine, imleci rakibin üstüne götürüp Q tuşuna basıyoruz ve skillimizi atmış oluyoruz.

[Rehber] Smart cast nedir nasıl yapılır ne işe yarar

Resimde de görüldüğü gibi Ashe'nin W skillini attığımızda, resimde görüldüğü gibi bir şey çıkıyor ve skilli atmak için sol tık kullanmak tf'da zaman kaybına ve hatta tf'ı kaybetmenize bile neden olabilir. Smart cast kullandığımızda o çıkan şey hiç gözükmüyor ve W basar basmaz skilli atıyor. Bu her skill için geçerli, her skill için aynı şeyi yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 15 Ağustos 2013; 22:49:38 >

• :S ilk kez duydum ve tam algılayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezreal'a şart bence smart cast.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reney

:S ilk kez duydum ve tam algılayamadım

Diyelim Ezreal oynuyorsun Q nun yönünü seçip atacağına direk Q basınca skill atılıyor.
  • Ezreal'sın diyelimki q skili aynı cassiopea, Karthus'taki gibi oluyor. Bu champleri oynamadıysan bilemezsin tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Ezreal'sın diyelimki q skili aynı cassiopea, Karthus'taki gibi oluyor. Bu champleri oynamadıysan bilemezsin tabi.

Urgot'un q'su desek daha iyi olur.
  • Ben brand oynuyorum işime yarar demekki saolun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pandora box ne işe yarıyor ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki ben brand oynuyorum smart sayesinde q skilini minionlara takılmadan atabilirmiyim ?

• En çok şart olan cassiopeia
  • Böyle bir sürü konu var , niye yenisini açtın ki ?
  • quote:

Peki ben brand oynuyorum smart sayesinde q skilini minionlara takılmadan atabilirmiyim ?

oha
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

quote:

Peki ben brand oynuyorum smart sayesinde q skilini minionlara takılmadan atabilirmiyim ?

oha

Harbiden oha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

quote:

quote:

oha

Harbiden oha

arkadas o yone dogru demek istemis yani adami vurar dedigi onde hicbirsey yoksa veya sadece herolara vuran skillerse ornek olarak ezrealin minion icinden gecen skill vesayre yani mouse hangi yonde ise o yone dogru atar tiklamali skilldede brandin e skili gibi direk atar adamin ustune getirirsen

• quote:

Orijinalden alıntı: soulme

quote:

quote:

quote:

oha

Harbiden oha

arkadas o yone dogru demek istemis yani adami vurar dedigi onde hicbirsey yoksa veya sadece herolara vuran skillerse ornek olarak ezrealin minion icinden gecen skill vesayre yani mouse hangi yonde ise o yone dogru atar tiklamali skilldede brandin e skili gibi direk atar adamin ustune getirirsen

adamın demek istediği ben bu smart cast ile skilleri minionlardan gecirebilirmiyim demek istemiş.Mesela ezrealın q'su miniona çarpıyor normalde ama eğer smart cast kullanırsam minionu atlayıp direk rakibe mi vuruyor demiş.O yüzden oha dedik

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oha

Harbiden oha

adamın demek istediği ben bu smart cast ile skilleri minionlardan gecirebilirmiyim demek istemiş.Mesela ezrealın q'su miniona çarpıyor normalde ama eğer smart cast kullanırsam minionu atlayıp direk rakibe mi vuruyor demiş.O yüzden oha dedik

yok kanka bende adamin demek istedigi derken ilk mesajdan bahsediyodum yanlis anlasilma olmasin :D hani ss3chogeta mi ne o arkadas

edit:yoksa bende oha dedim abi adam anlamamis yani onu diyorum sdklajdash

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulme -- 15 Ekim 2011; 21:00:11 >

• Arkadaşlar olay özet olarak şu : Diyelim akali oynuyorsunuz, Q skillini aynı Karhus'un veya Cass'in Q skilli gibi atıyosunuz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oha

Harbiden oha

yok kanka bende adamin demek istedigi derken ilk mesajdan bahsediyodum yanlis anlasilma olmasin :D hani ss3chogeta mi ne o arkadas

edit:yoksa bende oha dedim abi adam anlamamis yani onu diyorum sdklajdash

ha tamam şimdi anlaşıldı Reneyden bahsediyorsun sanmıştım ben de.Tamam anlaştık

• <3 sen yetkili bi abeye benziyon oyun ici nickin ne ekliyim seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Arkadaşlar olay özet olarak şu : Diyelim akali oynuyorsunuz, Q skillini aynı Karhus'un veya Cass'in Q skilli gibi atıyosunuz

Anlamadim
  • resimle anlatırmısın?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.