Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13331334133513361337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya demekki z5500 de özel bi ayar yokmuş gördünmü sesi yükselten
  • arkadaslar ben bunu aldım ama evde kullanabılırmıyım bılmıyorum
    yakında evlenecem evıme aldım daha denemedım ama arkadasların yorumlarını okuyunca evde kullanabılırmıyım sıkayet gelırmı dıye dusunuyorum
    sızce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 41016DK07

Gunlerdır kıvranıyordum eskı sesı yok eskı sesı yok dıye meger farklı drıver kurmusum herzamankı drıver ı kullanmıyormusum :) X-Fİ nin 2-18-008 driverında ses normalden daha fazla cıkıyormus sanırım yazılımsal olaraktır ek bı guc verdıgınden degıl yabancı forumların altını ustune getırdım :d bı daha degıstırırmıyım bu drıver ı ben

Hallettiğine sevindim..
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STATIC-X -- 5 Temmuz 2009; 17:51:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 41016DK07

Tesekkur ederım Wolverıne ... Bu arada arkadaslar bugun ups kargodan su sekılde bı maıl geldı ...

Paket Sayısı 1
    UPS Hizmeti: STANDARD
    Ağırlık: 27,4 KGS

Takip Numarası: xxxxxxxxxxxxx
    Satınalma Sipariş Numarası: 0261-090701
    Satıcı Sipariş Numarası: 00043369

UPS'in gönderinizi alıp almadığını izlemek için burayı tıklatınız veya Internet'te
    http://www.ups.com/WebTracking/track?loc=tr_TR adresini ziyaret ediniz.

Sanırım set komple değıstırdıler ? Bundan sonrakı aşama ne kadar suruyor bır bılgısı olan varmı acaba ? Bu maılden sonra ne kadar surede elımde olur set ?

Öncelikle sorunun hal olduğu için sevindim diğer sorun ise bu gümrüğe kalmıştır.. Gümrük işlemleri çabuk biterse 1 haftada gelir ama ben burasının türkiye olduğunu düşündüğümde en az 2 haftayı bulur tek derdin gümrük olmalı şuan

• gelir gelir merak etme 1 hafta sonra ararsın logitechi bidaha söylersin olmazsa gümrükte yani Türk sınırları içine girmiş kazasız belasız

edit: imala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 2 Temmuz 2009; 21:50:24 >
  • Cumhur bey sıze bı pm gondermıstım ordakı soruları cevaplarsanız sayet cok sevınırım
  • Arkadaşlar merhaba
    bir arkadaştan 2. el z5500 almaya niyetlendim, yalnız cihaz mavi bilgisayardan alınma.
    Garanti durumunda bir sıkıntı olabilirmi.
    Geçen sene forumda mavi z5500'leri kendisi getirttiği için bu kadar uygun fiyattan veriyor diye söylenti çıkmıştı ne derece doğru acaba, bilgisi olan varsa paylaşabilirmi??
    herkese teşekkürler.
  • mavi den alınan z5500 kutularından hızlısistemin garanti belgesi çıkıyordu,a dan ya da b den alınması önemli değil,sonuçta mavi battı logitech değil.
  • o zaman distribütör malıdır muhtemel.
    satan arkadaşla görüşeyim, teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: feelulive
    mavi den alınan z5500 kutularından hızlısistemin garanti belgesi çıkıyordu,a dan ya da b den alınması önemli değil,sonuçta mavi battı logitech değil.
  • pehhh kaç senelik konu bu...
  • Bıraz once Logitech ın bana gonderdıgı lınkten urunun nerde oldugunu kontrol edeyım dedım .... Kargo Topkapıda gorunuyor suan ... Ups ı aradım kargonun gelmesının verdıgı heyecan ıle yarın elımde olurmu dıye sordum ( yarın pazar:D: ) hayır pazartesi elinizde olur dediler... Fakat bu vekaletle alakalı bişi soylemedıler ?
  • sagolsun kımse cevap vermedı...
    tesekkurler...
  • kardeş evde kullanma konusunda sıkıntın olmasın ben salonumda kullanoyorum. şimdi konu 676 sayfa olunca sanki bu alet her yeri yıkıyormuş gibi bir hava esiyor bilmeyenlerde. asıl mesele bu sistemi ksık seste kullanırken verdiği zevk. zaten sen o yüzden bu parayıverip alcaksın. yoksa yüksek ses ve yüksek gürültü istiyorsan daha ucuz mesela microlab everest gibiürünlerde tercih edebilirsin. ben uyduyu ve bilgisayarı dijital olarak bağlıyorum sistem tadından yenmiyor.

dvd recordıra gelince açıkçası ne işe yaradığını bildiğim ama anlamadığım bir üründür. 300-350 ona vereceğine pvr kayıt özelikli bir uydu al dijital çıkışından bağla kullan benim fikrim
  • Arkadaşlar şöyle bir durum var, input seçerken optical'da iken Coax seçersem ses kötüleşiyo, basslar azalıyo dolgunluk gidiyor decoderikapatıyorum açıyorum düzeliyor.

Fakat direct mod'tan coax geçtiğim zaman seste değişme olmuyor.Umarım anlamışsınızdır. Herşarkıda belli olmuyor daha çok sanatçının şarkıyı söylediği an input değiştirirseniz anlarsanız.

Buarada coax ve analog kablolar takılı optical kullanmıyorum.

OPTİCAL--->>>COAX ses değişiyor kapatıp açıyorum decoderi ses düzeliyor.
    DİRECT----->>>COAX ses yine aynı, değişme oluyorsada çok az farkedilmiyor bile.

Efect olarak stereo x2 seçili.

2 yıldır kullanıyorum bir fark oluyordu fakat geçişi bu şekilde yaptığımda fark olduğunu gördüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: krizalit17

kardeş evde kullanma konusunda sıkıntın olmasın ben salonumda kullanoyorum. şimdi konu 676 sayfa olunca sanki bu alet her yeri yıkıyormuş gibi bir hava esiyor bilmeyenlerde. asıl mesele bu sistemi ksık seste kullanırken verdiği zevk. zaten sen o yüzden bu parayıverip alcaksın. yoksa yüksek ses ve yüksek gürültü istiyorsan daha ucuz mesela microlab everest gibiürünlerde tercih edebilirsin. ben uyduyu ve bilgisayarı dijital olarak bağlıyorum sistem tadından yenmiyor.

dvd recordıra gelince açıkçası ne işe yaradığını bildiğim ama anlamadığım bir üründür. 300-350 ona vereceğine pvr kayıt özelikli bir uydu al dijital çıkışından bağla kullan benim fikrim

tesekkur edıyorum....

• evet çok güzel söyledin @krizalit17 kardeşim sanki bundan öte başka set yok sadece güçlü bişi başka bişi değil zaten en güzel ses kısıkta çıkar ve dinlenir yüksek ses hem sağlığa hemde sesin güzelliğini bozar
  • 1000 liralık bir ses sistemi konusunun bu kadar kalabalık olmasını anlayamayacağım hiç bir zaman sanırsam..
  • anlamadım!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Temren

1000 liralık bir ses sistemi konusunun bu kadar kalabalık olmasını anlayamayacağım hiç bir zaman sanırsam..

kaliteli sistem tutku yaratıyo bazılarında ve imkanı olan alıyor zati 1milyara almadı herkes bu sistemi zamanında kampanyalardan 500tl 400 tl ye alanlar var bu yüzden bu kada kalabalık hakediyormu? hakediyor bence türkiyede satılan en iyi mültimedia setler birisi z5500 hele film ve oyun için gerçekten mükemmel
  • 
Sayfa: önceki 13331334133513361337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.