Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13341335133613371338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu başlıktaki herkezde Z5500 yok zaten Mesela bende yok ama Z5500 alabileceğim günü sabırsızlıkla beklerken cihaz hakkında bilgi ediniyorum buradan
  • bir zamanlar alan 500 e almış yukarıdaki arkadaşımın dediği gibi ama yeni alanların 900 den aşağıya bulması çok zor ben 920 lira verdim 1 ay olmadı alalı kapalı kutusunu bulmak okadar zor ki bursa daki bütün mağzaları gezdim bi gold da buldum buluncada 3e 5e bakmadan alıyorsun zaten : )
  • param olsa bende alırdım durmam ama yok işte şimdilik ilerde düşerse bende durmam alırım
  • TEKNOSADA SORDUM 999 TL DEDİ FİYATA BAK DALGA GEÇİYOLAR 1000 DEĞİLDE 999 TL BEN ALMIŞTIM 650 TL YE
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozi53

quote:

Orjinalden alıntı: Temren

1000 liralık bir ses sistemi konusunun bu kadar kalabalık olmasını anlayamayacağım hiç bir zaman sanırsam..

kaliteli sistem tutku yaratıyo bazılarında ve imkanı olan alıyor zati 1milyara almadı herkes bu sistemi zamanında kampanyalardan 500tl 400 tl ye alanlar var bu yüzden bu kada kalabalık hakediyormu? hakediyor bence türkiyede satılan en iyi mültimedia setler birisi z5500 hele film ve oyun için gerçekten mükemmel

kesınlıkle katılıyorum arkadasa bu ınsanlar ortalama 500 tl den aldılar bunu
    ve fıyat performans oranına bakıldıgında gercekten muthıs bı alet...

• ben 410 a aldım şimdi alcaklara geçmiş olsun
  • nasıl 410 sıfırmı :S
  • Arkadaşlar merhabalar. Şu ana kontroldeki mavi ışık sorunu benimde başıma geldi yanıp sönüyor yakında gidecek herhalde. Garanti belgesi yok ama faturası duruyor sizce yaptırabilirmiyim saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: groll

ben 410 a aldım şimdi alcaklara geçmiş olsun

Sayın Başbakanımızın kulaklarını çınlatmak lazım, kriz teğet geçmiş. şu doların haline bakın. bir yükseliyor inmek bilmiyor bizim gibi paralarını zor denkleştirip evine zevkine göre birşey almak isteyenler ise hayalleri başka bahara belki de öbür dünyaya kalıyor. işte Türkiyenin hali. bu topikten bile vatandaşlarımızın pürü melalinin ne olduğu çıkabilir. bir hoparlör seti 1.000 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_ -- 5 Temmuz 2009; 15:46:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: melih_

quote:

Sayın Başbakanımızın kulaklarını çınlatmak lazım, kriz teğet geçmiş. şu doların haline bakın. bir yükseliyor inmek bilmiyor bizim gibi paralarını zor denkleştirip evine zevkine göre birşey almak isteyenler ise hayalleri başka bahara belki de öbür dünyaya kalıyor. işte Türkiyenin hali. bu topikten bile vatandaşlarımızın pürü melalinin ne olduğu çıkabilir. bir hoparlör seti 1.000 TL.

Katılıyorum normalde zamanla piyasadaki ürünlerin fiyatı iner diye biliridim 1 sene z5500ü takip ettim ama inmedi inerse alma imkanım olucaktı ama olmadı kriz yok deniyor ama ndn hala böle şeler yaşıyoruz o zaman bilmiyorum millet 400tl 500 tl ye almış zamanında sistemi biz ise şimdi almak istesek 900 tl bayılcaz

• quote:

quote:

quote:

Katılıyorum normalde zamanla piyasadaki ürünlerin fiyatı iner diye biliridim 1 sene z5500ü takip ettim ama inmedi inerse alma imkanım olucaktı ama olmadı kriz yok deniyor ama ndn hala böle şeler yaşıyoruz o zaman bilmiyorum millet 400tl 500 tl ye almış zamanında sistemi biz ise şimdi almak istesek 900 tl bayılcaz

Dolar yavas yavas inmesi lazim birden inerse ülke batar.

• quote:

Orjinalden alıntı: simoney

quote:

quote:

quote:

Dolar yavas yavas inmesi lazim birden inerse ülke batar.

ARKADAŞLAR BUGÜN YENİ BİR ŞEY ÖĞRENDİK; DOLAR BİRDEN ÇIKINCA ÜLKE BATMIYOR, BİRDEN DÜŞÜNCE BATIYOR. VAY BE.

• Yasın kac ona gore cevap vericem. develasyon diye birsey olur arkadasım satıcı magza ürünleri 1.60 dan alıdıgını düsün her ürün yalnız sadece elektronik deil sonra dolarin 1 tl seviyesine indigini düsün anında ... 1.60 verdigi ürünü 1 e sattmak zorunda oldugunu düsün aradakı zararı da düsün al sana bütün marketler magzalar zarara girdi bütün ülkenın ugradıgı zararı düsünebiliyormusun ...

Neyse amacın belli polemik yaratmak bilmemek değil ögrenmemek ayıptır

üstteki benim düsüncem fazla bir bilgim yoktur ..
  • tamam diyelim yavaş inmesi lazım ben 1 yıldır takip ediyorum inmiyo yavaş yavaş değil hiç inmiyo en az 1.47 civarını gördüm diye hatırlıyorum bi sene boyunca ama daha aşağı inmedi diye hatırlıyorum burasa ekonomi konuşma yeri değil ama alamıyoruz bu yüzden elektronik ürünler ve benim bu sene istediğim en çok şey z5500 dü alamadım işte
  • 2009'un son ceyregınde ekonomi düzelcek diye düsünüyorum bir nebzede olsa ilerde secimlere katılırsam herkezın evine birer z5500 tabı ondan once herkezın evıne ekmek vermek lazım

ekonomi düzelirde insanlarımız biraz rahat nefes alır.

Bu arada ev bos z5500 'ı evın salonunamı gecırsem diyorum yeni film aldım oda kücük daha dogrusu z5500'a kücük ama 2 saat pcyi tasımak zor gelio..
  • inş düzelirde herkes rahat eder walla 677 sayfa herkes almış bahsediyo sesinden filimdeki performansından nasıl içim gidiyo bilseniz

@simoney salona kurarsan çok daha iyi performan alırsın 2 saat sürer belki ama çok zevk verir
  • Kurdum valla sistemi 2 saat sürdümü ondan haberim yok yalnız belim kopuyor 50 cent actım suan ses alısmaya calısıyorum odamdakı kadar yogunluk yok ses sankı ferahladı bass biraz soldu gibi ama woofer ortada duruo kablolar yetmıyor en sag'a gecirmeye woofer'ı birazdan DTS Kodlu Knowing Filmini acicam bakalım nasil olcak genis bir odada Z5500 haber ederim
  • 410 a ben 2.el kutulu temiz aldım ama şimdi bile 2.eller fiyatlar böyleyken 600 den aşşağı gitmez..ben 410 a aldığımda mavibilgisyarda satış fiyatı 525 tl ydi..hatta h.sonu kampanyasıyla 480 e geliyordu sıfırı ..dolar 1.15 lerde falandı
  • Beyler bir sorum olucak Bu z5500'a bir kolon daha baglamak ıstıyorum center girisine yalnız sonucu ne olur bilmiyorum baglıyacagım kolon bir müzik setinin kolonu

32watt MAx.
    2way bass reflex
    ımpedance : 8 om mu dur z5500'a bir zaararı olurmu yada kolonu bir zararı olurmu ? simdiden tesekkürler.
  • arkadaşlar sizce logitech z-5500 ün üst modeli yakın zamanlarda çıkarmı .....herhangibi bilgisi olan yada duyum alan varsa paylaşsın lütfen....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navim -- 6 Temmuz 2009; 14:12:47 >
  • 
Sayfa: önceki 13341335133613371338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.