Yok yok yok yok delirmek üzereyim birileri bişiler söylesin lütfen ya Yeni driver ı kurdum sorun aynı devam edıyor ön ler center sıkıntı yok ama arkadakı uydulardan 6 CH modunda cok az ses cıkıyor ve cok boguk cıkıyor
arkadaşım öncelikle iyi akşamlar senin sorunun aynısı dün yeni kurduğum driverden sonra arka sesler kısık geldi bendede ama benimki xp vista deil onu baştan söyleyim benim yaptığım yöntemi bi dene belki faydası olur şimdi şimdi başlattan ayarlara gir oradan denetim masası oradanda ses konuşma müzik ayrıntılarına gir oaradan ses efektleri ve ses aygıtlarına gir oradanda hoporler ses ayarına gir oradan sol sağ kanal 1 2 3 4 vs yazar onlarının hepsini yükselt bunları bı dene yüzde yüz olocakda ama vistada aynımı bilemem benimki oldu yardımcı olabildiğsem ne mutlu kal salıcakla
Hocam yardımın ıcın tesekkur ederım fakat vıstada o sekılde bı ayar yok yınede saol
Arkadaslar bısı sormak ıstıyorum .... Sımdı ben ses kartımı ıkıncı el almıstım sıteden bı arkadastan ... Kartımın tam olarak kutusunda yazan SOUNDBLASTER X-FI PLATINIUM buraya kadar normal hersey ama dedınız yaa bı kac mesaj once herseyı yenıden cıkar yenıden tak dıye sımdı ses kartı elımde karta bakıyorum arkasındakı etıkette ve kartın kendı uzerınde fabrıka cıkısı olarak SB0460 yazıyor sımdı ...Ya kartı aldıgım vatandas bana kartı bu sekılde kakaladı ve ben bunu yenı farkedıyorum yada arkadasın gunahını alıyorum farkında olmadan creatıve sole bısı yapıyor x-f extrem musıc kartlarıın yanına bı on panel koyuyor ve uzerınede karını koyup kı bu kar oranı turkıyede ne kadar artıyor bılıyorsunuz vergıydı bılmem neydı falan fılan yaa ayakta uyutuluyoruz yada dedıgım gıbı kartı aldıgım vatandas benı ayakta uyutuyor sımdı sızden rıcam elınde x-f platınıum olan bı arkadas kartının uzerınde model numarası olarak ne yazıyor ona bakıp buraya bı yazabılırmı ?
bırde ben sımdı drıver ındırken kı drıver butun x-f lerde aynı hemen hemen ama audıo console var kı butun 5.1 cmss ayarlarının fılan uzerınden yapıldıgı bı muhabbet daha var ben sımdı drıver ındırırken x-fı platınıum applıcatıon larını ındırıyordum acaba bu bahsı gecen durum yanı seste berraklık alamayısım o yuzden olabılırmı ?
Yeni hd teki sisteme kurmamışsan olabilir.
yenısını gonderırler demıssın elımdekı ne olucak pekı ???????
http://ask.creative.com/wwenglish/general/Products_list_audio.htm buaradan model numaraları rahatlıkla görebilirsin ayrıntılı fakat sizin kart benim bildiğim EMU20K1 ses yonga setini taşıyor ve bu ses yongasını bir çok kartta bulabilirisn birde EMU20K2 ses yonga seti var oda yanılmıyorsam 64 ram olanlardı (yanlışım olabilir )
quote:
Orjinalden alıntı: logitech z-5500
yenısını gonderırler demıssın elımdekı ne olucak pekı ???????
Elindekini ya çöpe at derler yada gonder bıze derler bı 10 20 sayfa gerılere gıdersen bu konu ıle alakalı bılgıler var daha once sorun yasayıpta urun degısımı olan arkadaslar var.
quote:
Orjinalden alıntı: Wolverine
Hocam yenı hd yede kurdum ben application ları fakat dedıgım gıbı ben ındırırken bunları x-fi platinium un application larını ındırdım ... Fakat kart modelınde sb0460 yanı x-fi extrem musıc yazıyor ve extrem music application larınımı ındırsem dıyorum o berraklıgı almak ıcın ?
ARKADAŞLAR Z5500 Ü SALONDA KULLANMAYA BAŞLAYACAĞIM VE UYGUN AYAKLAR ARIYORUM UYDULAR İÇİN ÖNERECEĞİNİZ UYGUN FİYATLI BİŞEYLER VARMI ACABA
quote:
Orjinalden alıntı: 41016DK07
quote:
Orjinalden alıntı: Wolverine
Hocam yenı hd yede kurdum ben application ları fakat dedıgım gıbı ben ındırırken bunları x-fi platinium un application larını ındırdım ... Fakat kart modelınde sb0460 yanı x-fi extrem musıc yazıyor ve extrem music application larınımı ındırsem dıyorum o berraklıgı almak ıcın ?
Limit sorununuz yoksa indirin ve kurup bir de öyle deneyin. Sürücüler karta uymazsa sorun çıkması muhtemel pek tabii ancak aynı sürücülerle diğer hd te sorun yaşamıyor olmanız bu sefer düşündürüyor beni..
@41016DK07 Arkadaşım senin sorununun CMSS'den kaynaklandığını düşünüyorum benimde ses sistemim var Z-5500 değill ama CMSS ile öle sorunlar yaşamıştım bu kadar uğraşmadan önce bi göz at istersen belki doğu biliyorumdur...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: akrep1981
quote:
Yok yok yok yok delirmek üzereyim birileri bişiler söylesin lütfen ya Yeni driver ı kurdum sorun aynı devam edıyor ön ler center sıkıntı yok ama arkadakı uydulardan 6 CH modunda cok az ses cıkıyor ve cok boguk cıkıyor
arkadaşım öncelikle iyi akşamlar senin sorunun aynısı dün yeni kurduğum driverden sonra arka sesler kısık geldi bendede ama benimki xp vista deil onu baştan söyleyim benim yaptığım yöntemi bi dene belki faydası olur şimdi şimdi başlattan ayarlara gir oradan denetim masası oradanda ses konuşma müzik ayrıntılarına gir oaradan ses efektleri ve ses aygıtlarına gir oradanda hoporler ses ayarına gir oradan sol sağ kanal 1 2 3 4 vs yazar onlarının hepsini yükselt bunları bı dene yüzde yüz olocakda ama vistada aynımı bilemem benimki oldu yardımcı olabildiğsem ne mutlu kal salıcakla
Hocam yardımın ıcın tesekkur ederım fakat vıstada o sekılde bı ayar yok yınede saol
arkadaşım tabiki vistadaki ayarlar xp yi tutmaz ama buna benzer bir ayar muhakkak vardır yeterki ses aygıtlarının ayarlamasını bul kesinlikle olacaktır benimde şimdiye kadar bi sıkıntım yoktu ama geçen ses kartımı güncelleştirme yaptım yaptıktan sonra sağ,sol ve center normal ama arkadakı uydularda ses kısık bende ses aygıtlarının ayarlarına baktım arka hoporlerin sesi kısık sesini yükselttim oldu sen iyi bak ses ayarlarına kesinlikle arka hoporlerin sesi kısıktır onları açman yerli olacaktır
Saçmalamış yaaa! Böyle bir şey olabilir mi Allah aşkına! Yok çip takmış, yok nitro takmış. Afedersinizde şeyimle gülerim ben buna.Mübarek, MTX'in Jackhammer'i kesildi başıma Arkadaş galiba P.M.P.O değerlerini kasdetmiş ama P.M.P.O hiçbir zaman gerçek gücü yansıtmaz.Ona bakarsanız piyasada birsürü, kıytırıktan, bilmem kaç bin watt P.M.P.O'lu 5.1 ses sistemi var. Ben de 2 tane çip takıpta Z5500'ümü 3500 Watt mı yapsam acaba?
arkadaslar z5500 ume dvd recorder arıyorum sızce bununla uyum saglayacak performansı artıracak bı urun tavsıye edermısınız fıyat max 300-350 olsun sımdıden tesekkurler...
uyanık millet 2. elini 600-650 ye veriyo adamımız 1000 lira istiyo vaybe sıfırı zaten 805 lira
Arkadaslar yeni alanlar ürünün resmini cekip koyabilirlermi odasına nasıl koymus bir bakalım belki oyle koymayın boyle koyun daha performanslı ses alırsınız gibi yorumlar gelebilir herkez odasının resmını ceksın koysun bakalım nasıl koymussunuz z5500 'ı
gerideki sayfalarda çok resim eklendi yorum yapıldı odalar hakkıında
quote:
Orjinalden alıntı: simoney
Arkadaslar yeni alanlar ürünün resmini cekip koyabilirlermi odasına nasıl koymus bir bakalım belki oyle koymayın boyle koyun daha performanslı ses alırsınız gibi yorumlar gelebilir herkez odasının resmını ceksın koysun bakalım nasıl koymussunuz z5500 'ı
quote:
Orjinalden alıntı: cumur
gerideki sayfalarda çok resim eklendi yorum yapıldı odalar hakkıında
quote:
Orjinalden alıntı: simoney
yeni alanlardan bahsediyorum.
Gunlerdır kıvranıyordum eskı sesı yok eskı sesı yok dıye meger farklı drıver kurmusum herzamankı drıver ı kullanmıyormusum :) X-Fİ nin 2-18-008 driverında ses normalden daha fazla cıkıyormus sanırım yazılımsal olaraktır ek bı guc verdıgınden degıl yabancı forumların altını ustune getırdım :d bı daha degıstırırmıyım bu drıver ı ben