Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13351336133713381339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: simoney

Beyler bir sorum olucak Bu z5500'a bir kolon daha baglamak ıstıyorum center girisine yalnız sonucu ne olur bilmiyorum baglıyacagım kolon bir müzik setinin kolonu

32watt MAx.
    2way bass reflex
    ımpedance : 8 om mu dur z5500'a bir zaararı olurmu yada kolonu bir zararı olurmu ? simdiden tesekkürler.

uydu ve center ın nası desem kendi has frekans aralığı var...yani sizin müzik seti gibi sistemlerde aldığınız ses gelmez..zaten onlar özel kolan..ama isterseniz deneyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Beyler bir sorum olucak Bu z5500'a bir kolon daha baglamak ıstıyorum center girisine yalnız sonucu ne olur bilmiyorum baglıyacagım kolon bir müzik setinin kolonu

32watt MAx.
    2way bass reflex
    ımpedance : 8 om mu dur z5500'a bir zaararı olurmu yada kolonu bir zararı olurmu ? simdiden tesekkürler.

uydu ve center ın nası desem kendi has frekans aralığı var...yani sizin müzik seti gibi sistemlerde aldığınız ses gelmez..zaten onlar özel kolan..ama isterseniz deneyin

Patlama yanma gibi bisi olmaz dimi ?

• quote:

quote:

quote:

32watt MAx.
    2way bass reflex

Patlama yanma gibi bisi olmaz dimi ?

iyice araştır ondan sonra yap derim eğer sorun olursa hiç iyi olmaz senin için

• 8 ohm demişsin öyleyse z-5500 anfisinde sorun olmaz, ama z-5500 ün anfisi o hoparlöere güçlü gelebilir, sese yüklendiğinde hoparlörde ısınma var mı yok mu test edersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakuza283

8 ohm demişsin öyleyse z-5500 anfisinde sorun olmaz, ama z-5500 ün anfisi o hoparlöere güçlü gelebilir, sese yüklendiğinde hoparlörde ısınma var mı yok mu test edersin.

ya bende soyle bisi var en son elimde tras makınesi patladı yanı kısa devre yapar ya elım ayagım bosaldı korkudan 2 saat kendıme gelemedım simdi boyle birsey olmazsa denicem :D emın deılım
  • Arkadaşlar Z5500 kullanıcısıyım.Ses kartı aldım Creative X-FI Titanıum Fatal1TY Pro hoparlörün sadece 2si çalışıyor.Hepsini nasıl çalıştırırım? Sistemde 5+1 olarak görünüyor ama çalmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erken1982

Arkadaşlar Z5500 kullanıcısıyım.Ses kartı aldım Creative X-FI Titanıum Fatal1TY Pro hoparlörün sadece 2si çalışıyor.Hepsini nasıl çalıştırırım? Sistemde 5+1 olarak görünüyor ama çalmıyor.

Anolog Baglantıyı gerceklestirdikten sonra
    direct 6 Ch direct Efectini secin

ardindan yazılımdan asagıdakı resımdekını yapın gelmesi lazim sonra.

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!
  • size bişi danışmak istiyorum..çoğu Z5500 kullanıcısı spdif ile bağlantı yapıp sesin çözülme işlemini Z5500 e bırakıyor değil mi?ses kartı veya filtrler burda taşıyıcı görevi görüyor.

bunun akabinde eğer böyle bağlantı yapıyosanız filmin sesini pc den kısıp açabiliyor musunuz?
  • Hayır Bilgisayardan acip kapayamıyorsunuz.
  • şükürler olsun...bu digital de ne uğraştırdı beni ya offbende bi problem mi var acaba ac3 filtrelerinde diye dünden beri kafayı yiyorum..

bunun başka bi yolu yok heralde..eğer ses kartı veya filtreden geçip giderse ki o zaman sese müdahale edebiliyoruz ama bu sefer anfiye DD veya DTS diye gitmiyor daha doğrusu sesin orjinali değişip anfiye ulaşıyor değil mi?

anfide direk dts ve DD ibaresi varsa bozulmadan geliyor ve anfi çözüyor..doğru biliyorum değil mi
  • quote:

şükürler olsun...bu digital de ne uğraştırdı beni ya offbende bi problem mi var acaba ac3 filtrelerinde diye dünden beri kafayı yiyorum..

bunun başka bi yolu yok heralde..eğer ses kartı veya filtreden geçip giderse ki o zaman sese müdahale edebiliyoruz ama bu sefer anfiye DD veya DTS diye gitmiyor daha doğrusu sesin orjinali değişip anfiye ulaşıyor değil mi?

anfide direk dts ve DD ibaresi varsa bozulmadan geliyor ve anfi çözüyor..doğru biliyorum değil mi

Evet O yazılar geliyorsa direk cozüyor birde hatırlatma yapayım benım gıbı eger yazılımdan ac3 den ayar yapıyorsan dobly olmayan bir seside digital olarak aktarıyor ona dikkat et media player clasıc de propertiesden dinleyecegın izleyecegın dosyanın ses kalıtesıne bak orda Dobly yazıyorsa decoder de dolby digital yazıyorsa dügün demektir.Ama Dosya dobly digital olmadıgı halde 700 mb lik bir filmi z5500 'ın anfisinde dobly digital olarak yazarsa bilki bi terslik vardir ve o parcayı yada filmi en iyi sekilde 6 ch de dinlemektir.
    anlatabilmisimdir umarim isim var o yüzden arada derede yaziyorum :)

Ekleme Diyelim elinde 700 mb lik bir film var taxi 3 filmi sallıyorum divx bu ses kalites 128 stereo . ac3 filter config dende dobly ve dts gormek icin yaptigin ayarlar duruyor sen bu filmi direct den sesi almak istediginde ses gelmicektir sadece optic de gelicektir o yüzden kalitesiz bir sey izlerken ac3 ayarlarını kapatın USE SPDIF 'daki okey isaretini kaldirin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 6 Temmuz 2009; 17:20:56 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar Z5500 kullanıcısıyım.Ses kartı aldım Creative X-FI Titanıum Fatal1TY Pro hoparlörün sadece 2si çalışıyor.Hepsini nasıl çalıştırırım? Sistemde 5+1 olarak görünüyor ama çalmıyor.

optik kablo kullanıyorum

• mp3 waw vb. yani ac3 dışındaki seslerde bi problem yok çok şükür kaç kanalsa direk o şekilde iletiyor anfiye..mesela mp3 lü bir film direk 2 ch olarak geliyor ve ekranda DD DTS vb. bi ibare olmuyor doğal olarak..ben anfiden istersem proLogic veya PL2 movie falan yapıyorum..

bişi daha ac3 ses aktif iken mp3 vb. 2 ch bi ses dinleyebiliyor musunuz?onun sesi bende iptal oluyor ac3 durduruyorum mp3 sesi o zaman geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: C0nD0R

Arkadaşlar merhabalar. Şu ana kontroldeki mavi ışık sorunu benimde başıma geldi yanıp sönüyor yakında gidecek herhalde. Garanti belgesi yok ama faturası duruyor sizce yaptırabilirmiyim saygılar..
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhabalar. Şu ana kontroldeki mavi ışık sorunu benimde başıma geldi yanıp sönüyor yakında gidecek herhalde. Garanti belgesi yok ama faturası duruyor sizce yaptırabilirmiyim saygılar..

Faturası garanti belgesi yerine geciyor zaten aldıgınız yere faturasıyla birlikte gidin yada gonderin.
  • arkadaşlar önceki konularda yazıldığını biliyorum ama uzun süre göz gezdirmeme ve dafalarca aratmama rağmen bulamadım konuyu. z5500'ün wooferını açmam gerek. set arkadaşımın olduğundan daha bi titiz davranmam gerek. sorun şu: setin garantisi yok ve bass vurduğunda basstan cızırtılı kötü bi ses geliyo. sizden ricam nasıl açabileceğimi anlatmanız ve yapamazsam nereye yaptırabileceğimi söylemenizdir. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler....
  • quote:

quote:

Dediğin gibi yapıp analog bağlantıya geçtiğim zaman tüm uydular çalışıyor.Ama optik iptal etmek zorunda kalıyorum.Optikte nasıl çalıştırabilirim veya analog ile optik arasında çok fark olurmu?Böyle devam etsem?

• quote:

Orjinalden alıntı: tstdrvr

arkadaşlar önceki konularda yazıldığını biliyorum ama uzun süre göz gezdirmeme ve dafalarca aratmama rağmen bulamadım konuyu. z5500'ün wooferını açmam gerek. set arkadaşımın olduğundan daha bi titiz davranmam gerek. sorun şu: setin garantisi yok ve bass vurduğunda basstan cızırtılı kötü bi ses geliyo. sizden ricam nasıl açabileceğimi anlatmanız ve yapamazsam nereye yaptırabileceğimi söylemenizdir. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler....

Açtığınızda tamirlik bir durum varsa tamirini mi yapacaksınız? Yani daha fazla zarar verme ihtimalini unutmayın.
    Nasıl açılacağına dair google'da arattırın çok video var ama biraz zahmetli bir iş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

quote:

Orjinalden alıntı: tstdrvr

arkadaşlar önceki konularda yazıldığını biliyorum ama uzun süre göz gezdirmeme ve dafalarca aratmama rağmen bulamadım konuyu. z5500'ün wooferını açmam gerek. set arkadaşımın olduğundan daha bi titiz davranmam gerek. sorun şu: setin garantisi yok ve bass vurduğunda basstan cızırtılı kötü bi ses geliyo. sizden ricam nasıl açabileceğimi anlatmanız ve yapamazsam nereye yaptırabileceğimi söylemenizdir. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler....

Açtığınızda tamirlik bir durum varsa tamirini mi yapacaksınız? Yani daha fazla zarar verme ihtimalini unutmayın.
    Nasıl açılacağına dair google'da arattırın çok video var ama biraz zahmetli bir iş.

az da olsa bilgim var şansımı denicem tamir etmek için uyarınız ve bilgi için teşekkürler. yapamama ihtimaline karşın bu seti kim tamir edebilir acaba??

• Arkadaşlar DTS dinlemek isteyen arkadaşlar için (elinizde bulunan şarkılar için ) upmix DTS yapıyorum. Özel istekleriniz olursa elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışırım.
    SAYGILAR:::::,

Topic kirlenmesin diye özelden PM atabilirseniz iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 13351336133713381339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.