Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13301331133213331334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim ne bu vista sevdası ? geç xp ye rahat et windows 7 gelene kadar....vistada direct sound u kaldırdılar...yapıcağın en fazla ses kartı menüsünden sese ve wave yüklenmek..düzgün performans alman için xp yüklemen lazım x-fi çipsetlerinde veya illegal bir adam var adını hatırlamıyorum bir programcı kendi yazdığı driverı indirmen gerek vista için
  • Lisanslı Vısta 64 bit ultımate varken sımdı gıdıp lısanssız xp mı kurayım yenıden ? Yanı dıyorumkı eskı hdd de canavar gıbı ses alıyorken atladıgım bı ayar yuzunden sımdı bıraz daha kısık gelıyor sesler bundan dolayı xp yemı gecıyım tekrar
  • arkadaşlar çıldırmak üzereyim z5500 den optic ses alamıyorum input: optical no digital data diyip duruyor acaba konsolun optic okuyucusumu bozuk çözemiyorum : ( lütfen yardım edin
  • kablonda sorun olabilir kablonu kontrol et önce yada coax kabloyla dene ses alabiliyomusun bakalım coax da digital ses verir onda alıyosan decoderde sorunyoktur
    quote:

Orjinalden alıntı: hknsmrc

arkadaşlar çıldırmak üzereyim z5500 den optic ses alamıyorum input: optical no digital data diyip duruyor acaba konsolun optic okuyucusumu bozuk çözemiyorum : ( lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 25 Haziran 2009; 14:28:12 >
  • Etkileyici resimler
    20 sayfa bir bakın derim
    http://www.prisjakt.nu/produkt.php?g=93639
  • şu an en ucuz z5500 nerde?güvenilir?
  • sağolasın hallettim oldu teşekkürler
  • şu anda her yerde 700 den fazladır kur yüksek
    quote:

Orjinalden alıntı: trapspeed

şu an en ucuz z5500 nerde?güvenilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 25 Haziran 2009; 18:22:13 >
  • 830'den aşağı bulamazsın
  • arkadaşlar bnm bi arkadaş film hastası.. bana 5+1 sordu.. z5500 dedim.. ama arkadaş gerçekten pro bişilere bakıor.. sony nin 5+1 ev sinema sistemlerinden düşünüomuş.. sony nin 5+1 ev sinema sistemleriyle z5500 yarışabilir mi?? z5500 ün bütçesinde bişiler arıyor.. lütfen güzel cevaplar verin..
  • 675sayfa okumak zor geldi z5500 aldım arkadaşlar şimdi sıra ses kartında, ne önerirsiniz ses kartı için. Genelde yaptığım araştırmada gamer edition tavsiye ediyorlar
  • Film İçin X-Fi Extreme Gamer, Müzik İçin M-Audio Revolotion 7.1 Tavsiye Ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

arkadaşlar bnm bi arkadaş film hastası.. bana 5+1 sordu.. z5500 dedim.. ama arkadaş gerçekten pro bişilere bakıor.. sony nin 5+1 ev sinema sistemlerinden düşünüomuş.. sony nin 5+1 ev sinema sistemleriyle z5500 yarışabilir mi?? z5500 ün bütçesinde bişiler arıyor.. lütfen güzel cevaplar verin..

???
  • araştırıp kendi baksın daha sağlıklı olur bak alanlar memnunki 675 sayfa oldu bu topic
  • quote:

Orjinalden alıntı: papa het

830'den aşağı bulamazsın

Bugün vatanbilgisayar.com da 808 lira yazıyodu.. Bilginize
  • vatanda stoklarda bu ürün yok şu an hiç bi mağzasında yok teşhir ürünü var sadece
    quote:

Orjinalden alıntı: d4ng3r

quote:

Orjinalden alıntı: papa het

830'den aşağı bulamazsın

Bugün vatanbilgisayar.com da 808 lira yazıyodu.. Bilginize
  • aynı sorunu bend de yaşadım acaba bu sistem bu kadar eder mi koskoca sony daha iyidir falan diye ama arkadaşın sony avr + kolonlar şeklinde bir profestonel sistem düşünüyorsa alsın. yok sony nin hazır home cinema paketlerinden alacaksa ben z5500 tavsiye ederim. film performansı gerçekten mükemmel. sadece tizler biraz zayıf ama dediğim gibiben kullanıyorum nasıl memnunum anlatamam bu arada 4. home cinema sistemim z5500 tecrübeliyim yani bu konuda 850 lira falan şuan z5500 sonynin z660 ı 950 falan ki z5500 bu setten ses olarak çoküstün dinledim ordan biliyorum.
    umarım fikir vermişimdir...
  • quote:

aynı sorunu bend de yaşadım acaba bu sistem bu kadar eder mi koskoca sony daha iyidir falan diye ama arkadaşın sony avr + kolonlar şeklinde bir profestonel sistem düşünüyorsa alsın. yok sony nin hazır home cinema paketlerinden alacaksa ben z5500 tavsiye ederim. film performansı gerçekten mükemmel. sadece tizler biraz zayıf ama dediğim gibiben kullanıyorum nasıl memnunum anlatamam bu arada 4. home cinema sistemim z5500 tecrübeliyim yani bu konuda 850 lira falan şuan z5500 sonynin z660 ı 950 falan ki z5500 bu setten ses olarak çoküstün dinledim ordan biliyorum.
    umarım fikir vermişimdir...

+1

profesiyonel sistem kurcaksan amenna ama hazır sistemler içinde 1500 tl civarı para vermediğin sürece z-5500 den daha iyi sistem bulamazsın...
  • Arkadaşlar ev sinema ses sistemlerine açtığım konuya 2 gündür bir cevap alamadım,

logitech z-5500 haricinde ses sistemlerinden anlayan arakdaşlardan ricam, linkini verdiğim konuda yardımcı olurlarsa çok sevineceğim,
    bir de bu ses sistemleri mi iyi yoksa z-5500 mü?

http://forum.donanimhaber.com/m_32588710/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 13301331133213331334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.