Şimdi Ara

LOGITECH-Driving-Force-GT 145 TL. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
11.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ilk kampanyada aldım iyiki aldım , NFS SHİFT > {demo} oyunu beni feci sardı birde GT5 Gelse off süper olur Bence herkes almalı ...G25'e parası yetmeyenler kesinlikle almalı
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • Şuan stokda var diye gözüküyor arayıp öğrenin ve sipariş edin bence dfgt çok güzel fakat parti parti geliyor türkiyeye ve ilk partilerde dfgt i çevirince ses çıkyıor ve hoş bi ses değil fakat sonraki partilerde en son partide çevirince gelen ses nerdeyse yok çok az ses geliyor arkadaşıma uluslararasından yeni geldi o söyledi banada kampanyadan yararlanıp alan arkadaşlar bi söylerse ses durumu nasıl çok sevinirim momo gibi ses çıkarıyor mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_emre34

Şuan stokda var diye gözüküyor arayıp öğrenin ve sipariş edin bence dfgt çok güzel fakat parti parti geliyor türkiyeye ve ilk partilerde dfgt i çevirince ses çıkyıor ve hoş bi ses değil fakat sonraki partilerde en son partide çevirince gelen ses nerdeyse yok çok az ses geliyor arkadaşıma uluslararasından yeni geldi o söyledi banada kampanyadan yararlanıp alan arkadaşlar bi söylerse ses durumu nasıl çok sevinirim momo gibi ses çıkarıyor mu ??

öyle birşey yok ..Bende de ses cıkıyor ama az...
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • net satış siparişlerini topkapı mağazasından teslim ettikleir için o mağazaya göre stok durumunu belirtiyor olabilirler.diye düşünüyorum
    onu için başka mağazalarda oluyor olabilir.
    xbox live: sahyigit2
  • Stokta var ama zammı yemiş

LOGITECH-Driving-Force-GT 145 TL.

Orijinalden alıntı: bravoecho

Stokta var ama zammı yemiş

eski fiyatına gelmiş haftaya gene kampanya olur düşer. zaten vatan %20 indirime mazeret arıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Stokta var ama zammı yemiş

Driving Force GT, 15 Nisan tarihinde Vatan'da 50 adet stoklu olarak yaklaşık %55'e denk gelen bir indirimle 139TL'den satılmıştı. O günden sonra eski fiyatına göre daha ucuz satılmaya başlandı ama 139'u görmedi bir daha. Sonraki hafta KDV indirimi vardı ve 149TL'ye alınabiliyordu. 23-24-25 Nisan tarihlerinde tüm ürünlerde %20 indirim vardı ve fiyat 141TL'ye geliyordu. Şimdi sadece %12 indirim olduğu için fiyat eskiye göre yüksek duruyor ama SertyAdams'ın da dediği gibi yakın zamanda yeni bir kampanya olur ve fiyat yine biraz aşağıya düşer.

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    PlayStation 5 Pro || LG OLED evo C3 48" || ROG Cetra True Wireless SpeedNova
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i
  • Driving Force EX nasıldır? O da 79 tl ye satılıyor. PS3 uyumlu..
    Konsol : Playstation 4 Notebook: MSI CX61 2OD-231XTR - LENOVO Yoga 500
    Blu Ray/Media Player:
    Nvidia Shield TV & Pioneer BDP-140 & Himedia Q5 Quad Electric Filter : MONSTER HTS 5100 SE Fotoğraf : PENTAX K-5+Canon G12

Nothing is true, Everything is permitted.
  • 1 TL indirim yapmış vatan

Orijinalden alıntı: charnel

Driving Force EX nasıldır? O da 79 tl ye satılıyor. PS3 uyumlu..

Bende driving force almıştım ama 159 ver gt al derim

Cebinizi düşünen firmadan, içinizi ısıtacak kampanya !!!

Hemde başka yerlde aynı kredi kartına 149 YTL'ye satılan ürün burada aynı kredi kartına bakın kaça

İşte heryerden ucuz fiyatı ile LOGITECH DRIVING FORCE GT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 5 Mayıs 2010; 22:35:15 >

• TeknoSa <=> KazıkSaNa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

TeknoSa <=> KazıkSaNa?

Ayrıca bende motostrom 2 var Gtyı sattım..Motostromda deneyen varmı yada bu oyunda nasıl bu direksiyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 6 Mayıs 2010; 14:26:35 >

F1 de pedallar calışmadı fena değil.
    Nfsde demo sadece tuslar çalıştı.
    Rıdge Rıcerda enterasan dıreksıyon tuy gıbı oldu...pedallar calıştı ama hıc beceremedım berbatdı hafıf cevırırsende araba donuyor..bunlar demo oyunlardı.

sanırım ben bu dıreksıyonu ayarlayamadım yada ben beceremıyorum.

GT nın Nısanlı demosunu ındırmeme ragmen acılmıyor bunuda anlamadım oyun acılmıyor kod cıkıyor..

Aldık bakalım ama nasıl ayarlıycaz ne olacak gorecegım GTmı satmışdım şimdi tekrar bulmam lazım.
    Bugun diğer yarış oyunlarını demo olarak ındırıp deneyecegım.

Ayrıca direksıyon ortasındaki kırmızı düğme sağa sola dönüyor fakat ne işe yarıyor çözmedim..Detaylı anlatım kitapcığı kutudan çıkmıyor.Cıkan kıtapcıkda her dılden garantı olayını belırten bır kağıt..
    Usbden bağladım oyunu açıyorum dıreksıyon kendı kendıne bır dönuyor once sonrada eziyet baslıyor..şuanda benim için tam bir eziyet..işden anlayanlar bakalım nasıl yaptılar..yada demodan dolayımı gelen yazılara göre anlarız.ama ben daha beceremedim bu işi.

Sanırım acilen GT bulmak lazım .

• Arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olacak ama başka konu açmak istemedim.Ben bu direksiyonu dün hepsiburadan nakit havale ile 159 TL aldım.Kargo dahil.Alacak olanlar kaçırmasın diye bilgi vermek istedim.Şuan daha kargoya vermediler.Vatan 'da nakit havale ile 175 TL 'ydi.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-driving-force-gt-streering-wheel-direksiyon-941-000021/productDetails.aspx?categoryid=1086&productid=bd999704

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.