Şimdi Ara

Lise 4 e giden birinin 9'lara yazması sütü sübyancılığa girermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler 12 olacağım bu sene.Orta bir and lisesine gidiyorum.Bu sene gelen dokuzlara yazsam sübyancılık olurmu ? Çok abazamı durur.

• daha ergenliğe yeni giren birine yazmak, bilemedim ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralCıplak

Evet beyler 12 olacağım bu sene.Orta bir and lisesine gidiyorum.Bu sene gelen dokuzlara yazsam sübyancılık olurmu ? Çok abazamı durur.

Yaz bence birşey kaybetmezsin Hatta çıkan fırsatlarıda değerlendir
  • Hiç deneme şu anki ergenlerin hali ortada saçma sapan hareketler ama sübyancı derdik biz öle bişe olsa
  • Biraz kaçıyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 7 Ağustos 2012; 12:23:27 >
  • EVET
  • Kesinlikle evet!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen yıl yani 11ken arkadaş 9lara yazıyordu ona sübyancı diyorduk bu yıl da bulak 9lara yazan da sübyancı diyek yeaaa.
  • saçmalama be olm embesılmısın sen okulda adın çıkar bide al başına belayı
  • bence yazma sübyancılığa girer , ama tabi kızın boyu 1.75 - 1.80 ise dışardan bakanlar bu kız 17 yaşında var diyosa hayırlı olsun
  • sen 4 yaşındayken o kız daha yeni doğuyordu.onunla çıksan ne kadar iğrenç bir şey olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

sen 4 yaşındayken o kız daha yeni doğuyordu.onunla çıksan ne kadar iğrenç bir şey olur.

Düşünce tarzına bayıldım.
  • quote:

sen 4 yaşındayken o kız daha yeni doğuyordu.onunla çıksan ne kadar iğrenç bir şey olur.

Düşünceye bak,hizaya gel. Annenle babanın arasında kaç yaş var? Aynısını onlara vur bakayım,elemana bak ya
  • Girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

Düşünceye bak,hizaya gel. Annenle babanın arasında kaç yaş var? Aynısını onlara vur bakayım,elemana bak ya

onların yaptığı hatayı yapmak istemiyorum.şahsen en fazla benden 2 yaş küçüğü gözüme kestiririm.sonrasına bakmam.

• Taze et iyidir yeni ergenlige giten diyor bazi arkadaslar. 6. sinifta giriyor kizlar ergenlige.

•  Lise 4 e giden birinin 9'lara yazması sütü sübyancılığa girermi?
  • quote:

Sevgilisiyle arasında en azında 4 yaş farkı bulunan tüm terbiyesiz, sapık, münasebetsiz, uslanmaz i pislik mi pislik çok ama çok yaramaz insanlara gelsin bu söz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 7 Ağustos 2012; 13:27:47 >
  •  Lise 4 e giden birinin 9'lara yazması sütü sübyancılığa girermi?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.