Şimdi Ara

Lise 4 e giden birinin 9'lara yazması sütü sübyancılığa girermi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet 52

quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

sen 4 yaşındayken o kız daha yeni doğuyordu.onunla çıksan ne kadar iğrenç bir şey olur.

Düşünceye bak,hizaya gel. Annenle babanın arasında kaç yaş var? Aynısını onlara vur bakayım,elemana bak ya

onların yaptığı hatayı yapmak istemiyorum.şahsen en fazla benden 2 yaş küçüğü gözüme kestiririm.sonrasına bakmam.

O zaman da sen 2 yaşındayken o kız yeni doğuyordu desek sana,hoşuna gidecek mi?

• Kesinlikle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sen 4 yaşındayken o kız daha yeni doğuyordu.onunla çıksan ne kadar iğrenç bir şey olur.

Düşünceye bak,hizaya gel. Annenle babanın arasında kaç yaş var? Aynısını onlara vur bakayım,elemana bak ya

onların yaptığı hatayı yapmak istemiyorum.şahsen en fazla benden 2 yaş küçüğü gözüme kestiririm.sonrasına bakmam.

O zaman da sen 2 yaşındayken o kız yeni doğuyordu desek sana,hoşuna gidecek mi?

ne biliyorsan onu yap sen.

En fazla 2 yaş dedim ben.şu ana kadar 2 yaş küçüğüme çok az bakmışımdır.daha çok yaşıtlarıma ve 1 yaş küçükleri gözüme kestirdim.

1 yaş altına bir şey demiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdi ss atta karar verelim bize kızıda tanıt belki lise son kezbanlara taş çıkartır bilemeyiz ne kişiler beraber olduda böyle garip şekillerde forumda hikayelerini paylaştılar
  • hiçbişey olmaz yaz sen. Bende yazacam
  • Buradaki kompleksli asosyallere bakma sen. Götür kızları acıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

şimdi ss atta karar verelim bize kızıda tanıt belki lise son kezbanlara taş çıkartır bilemeyiz ne kişiler beraber olduda böyle garip şekillerde forumda hikayelerini paylaştılar

Abi zaten kızın güzel olması gerekiyor. Lise 4 ün kızlarda ayrı bir havası var yani.Kızlar daha okula gelmediği için ss atamam malesef
  • 20-25 sorun olmaz ama 15-18 sorun olabiliyor(Düşünce, davranış vs.) düşünceleri yaşayışı olgunsa bakılabilir bir sorun yok. Şahsen çocuk bakıcılığı yapmak istemem, sen bilirsin.
  • Amaan 11 yaşında hamile kalıyorlar, evleniyorlar 35-40 yaşındaki heriflerle. Sen mi sübyancı olacaksın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semper-Fidelis -- 7 Ağustos 2012; 14:11:08 >
  • quote:

30 yaşındayım son kız arkadaşım 21 yaşında idi
  • Sırf kendi yaşının büyüklüğünden yararlanarak kız düşürmeye çalışacağın için evet, sübyancı olursun. Olur da sırf kız düşürmek 9'lara yazmaz ama 9'a giden bir kıza aşık olup tanışırsan, işin sübyancılığa girip girmediğini kızın olgunluğu belirler.

Dipnot: Lise aşkından da bir bok olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 7 Ağustos 2012; 14:28:07 >
  • Alakası yok.

• sütü sütyen ne lan o sabi sübyan olur sorunun cevabı h<yır
  • Lise 4'e giden birinin mi'yi ayrı yazmaması garibime gitti...
  • bazıları çok çocuksu oluyor ama bazıları harbi taş ona göre ayrımını yap
  • 2 gecelikse olabilir 4 yıl liseyi bitirmesini bekleme
  • 2 yaştan fazlası bana kötü geliyor.
    (bu yaşlarda)
  • 17 yaşındaki sınıf arkadaşımın ( kız ) 7. sınıfa giden bir çocukla çıktığını biliyorum. kim ne oluyor şimdi ?

• Bebekci detected
  • Lise 4 ler sana yüz vermiyor sende lise 1lere mi yazcan çakal
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.