Şimdi Ara

Lise 4 e giden birinin 9'lara yazması sütü sübyancılığa girermi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: John Voxville

Sırf kendi yaşının büyüklüğünden yararlanarak kız düşürmeye çalışacağın için evet, sübyancı olursun. Olur da sırf kız düşürmek 9'lara yazmaz ama 9'a giden bir kıza aşık olup tanışırsan, işin sübyancılığa girip girmediğini kızın olgunluğu belirler.

Dipnot: Lise aşkından da bir bok olmaz.

Doğru tespit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz ne diyonuz yakınımdan birinin kocası kendisinden 20 yaş büyük
  • abazamısınız arkadaşım
  • Birader büyük ihtimalle kıza yazarsan kabul eder neden mi? Onlar okula yeni başlamış olacaklar çömez olacaklar diğer kızlara karşı rekabeti senin teklifinle kazanmış olacaklar yani olay bu.Bana kalırsa 9'a yazma hadi sen üniversite 2. sınıf falan olsan lise 4 e yazsan neyse kızlar lise sonda evrimi tamamlamaya başlıyorlar.
  • Babasi cok fena dover arti poliste islem yapar ve okuldan da atarlar. Erken oten horozun .........keserler.

........sesini!

• quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Lise 4 ler sana yüz vermiyor sende lise 1lere mi yazcan çakal

adam olaya nokta koymus

• 20-25 yaşında adamlar bile liselilere takılıyor onlarinki biraz anormal tabiki ama sen aynı okuldasın bişey olmaz kızlar olgun erkeklerden hoşlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 7 Ağustos 2012; 15:04:01 >
  • Ben evet diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

sen 4 yaşındayken o kız daha yeni doğuyordu.onunla çıksan ne kadar iğrenç bir şey olur.

Düşünceye bak,hizaya gel. Annenle babanın arasında kaç yaş var? Aynısını onlara vur bakayım,elemana bak ya

onların yaptığı hatayı yapmak istemiyorum.şahsen en fazla benden 2 yaş küçüğü gözüme kestiririm.sonrasına bakmam.

O zaman da sen 2 yaşındayken o kız yeni doğuyordu desek sana,hoşuna gidecek mi?

ne biliyorsan onu yap sen.

En fazla 2 yaş dedim ben.şu ana kadar 2 yaş küçüğüme çok az bakmışımdır.daha çok yaşıtlarıma ve 1 yaş küçükleri gözüme kestirdim.

1 yaş altına bir şey demiyorum.

sen 1 yaşındayken o yeni doğuyordu.

• Eğer kız olgunlaşmış davranışları yerine oturmuşsa neden olmasın ama öyle birini bulacağını hiç sanmam 2 gün sonra facebookta bulduğu bir apaçi için seni ya terk eder yasa aldatır bir kız 20-21 yasına gelmeden davranışları yerine oturmaz sana abi tavsiyesi derslerine bak.

• Lise 4lere yaz bnce simdi ust donem kalmadi ya bi boslukta hissediyo lise4 kizlari kendni elde etmesi 9lari elde etmsndn dha kolay olur diim

• quote:

Orijinalden alıntı: KralCıplak

Evet beyler 12 olacağım bu sene.Orta bir and lisesine gidiyorum.Bu sene gelen dokuzlara yazsam sübyancılık olurmu ? Çok abazamı durur.

kendini sakın böyle rezil etme bütün okul arkandan sübyancı diye konuşur. Yani bizde öyle oluyodu

• düşünse o kız 1 sene önce orta okulluydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralCıplak

Evet beyler 12 olacağım bu sene.Orta bir and lisesine gidiyorum.Bu sene gelen dokuzlara yazsam sübyancılık olurmu ? Çok abazamı durur.

Sakın yazma kardeşim bunlar ergenliğe daha yeni girmiş he çıktın sonra diyelim bunlara güven olmaz benden demesi kendi yaşına veya bir alt yıla bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

hiçbişey olmaz yaz sen. Bende yazacam

Potansiyel sapık.
  • aynı yaştayız lise sona geçtim ben de.lise 3 teyken 7.sınıfa giden bi kızla takılmıştım.4 yaş fark.ama lise son daki kezbanlara taş çıkarır.sonra 10.sınıflardan bi kızla takıldım :d şu an 2 yaş küçük kızla çıkıyorum.kimin ne düşündüğü umrumda değil : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch0pSu3y -- 7 Ağustos 2012; 16:18:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıcıtayfun

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Lise 4 ler sana yüz vermiyor sende lise 1lere mi yazcan çakal

adam olaya nokta koymus

Alakası yok kardeş ya . Bizim dönemdeki kızlardan güzel olanlarının biyerleri kalkık yada son sınıf olduğundan inekliyecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch0pSu3y

aynı yaştayız lise sona geçtim ben de.lise 3 teyken 7.sınıfa giden bi kızla takılmıştım.4 yaş fark.ama lise son daki kezbanlara taş çıkarır.sonra 10.sınıflardan bi kızla takıldım :d şu an 2 yaş küçük kızla çıkıyorum.kimin ne düşündüğü umrumda değil : )

Kardeş lise 4e lise 1 hadi neysede lise 3ede ilkokullu biraz abartı sanki
  • GİRER
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.