Şimdi Ara

lise 1 e geçicem sevgilim yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bira uzun olucak ama neyse benim orta okulda sadece 2 maksimum 3 sevgilim olmuştur sevgilim derken öyle 1 kaç aylık değil ilk kez bizim yan sınıfımızda ki bi kız ile başladı ismini vermiyim onu 2 3 defa görmüşümdür bi keresinde fen kursunda onun oldugunu fark ettim bi arkadaşım onunla aynı sınıftaydı dediki bi kızla sevgilin olmaksnj istesen kimi seçerdin burdan bende onu seçerdim dedim öylesine
    sonra bu onun yanı boş git otur dedi bende utangaçım biraz tm dedim gittim o anlamadı tabi biraz fazla çalışkan sonra önümdeki kız onun arkadasıydı o erkek olan arkadaşımla bunlar aynı sınıftaydı bu o kıza dedi bu bundan hoşlanıyor bu kızda beni seven bana bi soneaki gün bi bileklik yaptı ve onu yolladı arkadaşımla bende taktım sonra kız la 1 hafta sonunda ayrıldım dedim ben yapamıyorum böyle hiçbişeyde bilmiyom ha 0 flört tabi sonra okey dedi bende bi kızla tanıştım yine karşı sınıftan esmer güzel siyah saçlı ben bunla adam gibi gittim tanıstım sonra bi arkım dediki kanka bu kız o.....u 15 20 kişiyle çıkmıslıgı var bende ok dedim ne olcak aw sonra bunu instadan ekledim oda GT yaptı sonra ben bunla baya bi Dm leştim sonra ben okulda rastgele bi kalp yaptım elime ufak hikaye olarak attım o da gördü aaaa bende de var diyip benim elimle kendikini paylaştı bende dedim aha bu beni seviyo bende aşırı seviyorum ama nasıl fazla. sonra ben bişey yapmadım bu bi anda engel attı bende dedim hay aklımı s....m dedim biliyordum böyle olcanı şimdi LGS ye girdim işte liseye geçicem inşallah beni seven güzel bi sevgilim olur

Not: öylesine yazdım belki aynı olanlar vardır ne yapmalıyım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sevgili mevzusundan ziyade kendi gelişimin için çaba harca, bu şekilde devam edersen kendini bile ifade edemeyeceksin. Okul hayatın için en kritik dönemlere girmişsin, burada kaçırdığın temel bilgiler gideceğin üniversiteye bile etki edecek durumdayken hala tek derdin "sevgili" olması üzücü... :)
  • Yeni nesile bak, tek derdi sevgili olmuş
  • Sevgili mevzusundan ziyade kendi gelişimin için çaba harca, bu şekilde devam edersen kendini bile ifade edemeyeceksin. Okul hayatın için en kritik dönemlere girmişsin, burada kaçırdığın temel bilgiler gideceğin üniversiteye bile etki edecek durumdayken hala tek derdin "sevgili" olması üzücü... :)
  • tek dert değilde öylesine dediğim gibi olmasada olur sadece böyle bir anımı anlatmak istedim

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    ya dedim zaten önemli değil sadece esli bir anı sevgili boş iş onu değilde ileride ne olacağımı düşünüyorum

• Çocuk yaşta ne sevgilisi kardeşim! Biraz daha kendinizi keşfettiğiniz 20'li yaşların başında bunu yaşamanız daha doğru olur kanımca.
  • okey anladım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Foruma acilen derdini seveyim butonu gelmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçme hacı lise 1 'e... büyük eksiklik. sevgili yap mutlaka. 3-5 sene de sürse bul sevgili. sonra lise 1 e geçersin..
  • Lise bitti bir tane bile olmadı gerçi 9 10 da mal gibi bi şeydim 11de de fazla uğraşmadım 12 de malum sınav falan

• Anasini satim senin paran mi var isin mi var neyin var ayrani yok icme bilmem neyle gider netmeye
    Hadi evladim buyude gel
    Derslerine calis is sahibi ol
    Milletin col cocuguna sapiklik yapmayi birak
    Ne bicim anan baban var senin utandim kendimden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise 1 e geçmişsin sevgilim yok diyorsun onun yerine lise 1e geçtim hayatımı nasıl planlamalı nasıl geçirmeliyim diye yapabilirdin sevgili bulursun ama bunun yüzünden hata yaparsan dönüşü olmaz.

• Bu ne acele ? Sanırsın herkesin sevgilisi var, bir tek senin yok. Yaşın daha küçük, bunları kafana takma. Kız arkadaşın olsun yeter bence. Önce derslerini düşün, onları dert edin.

• ben 32 yaşındayım kız arkadaşım yok böyle lise 1 e gidip yok diyenlere gülerim hep
  • Kardeşim sevgilin olmak zorunda olduğuna kim inandırıyor seni? Dersine, hayatına baksan falan hani?
  • Lise 1'desin ve elinde bir sürü gelişimin için yapabileceğin fırsatlar var. Mesela Enstürman Çalmak,Kitap Okumak,Spor yapmak,Sınıfta Başarılı olmak. Sana bu saydığım seçenekler senin gelişimini olumlu etkiler. Ayrıca insanların ilgisini çekersin.
  • öncelikle selamın aleyküm abilerim yaş oldu 18 bu başlık açıldığında yaşım 13 olması lazım işler istenilen gibi gitmedi lisenin ilk senesi korona girdi araya ikinci senede boştu derslere asıldım sonra araya okuldan birsürü kız falan girdi adımız piyasacıya çıktı öyle anlamadım gözümü aç kapa lise bitti grafik tasarım okudum yks ye girdiğimde nasıl olsa üniversite okumayacağım diyip herşeyi salladım falan sonra pişmanlık yaşadım tekrar hazırlandım iki gün sonra sınava gireceğim bu arada işler beklenilen gibi olmadı derkende o yaşlarda boştu şuan yaklaşık 2 senelik ilişkim var hobiler edin diyen abi içinse futbol oynuyorum süper amatörde aynı zamanda çalışıyorum ehliyet falan aldım hayat şekillendi anlaycağınız allaha emanetsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.