< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Yeni nesile bak, tek derdi sevgili olmuş
![]() |
Sevgili mevzusundan ziyade kendi gelişimin için çaba harca, bu şekilde devam edersen kendini bile ifade edemeyeceksin. Okul hayatın için en kritik dönemlere girmişsin, burada kaçırdığın temel bilgiler gideceğin üniversiteye bile etki edecek durumdayken hala tek derdin "sevgili" olması üzücü... :)
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
öncelikle selamın aleyküm abilerim yaş oldu 18 bu başlık açıldığında yaşım 13 olması lazım işler istenilen gibi gitmedi lisenin ilk senesi korona girdi araya ikinci senede boştu derslere asıldım sonra araya okuldan birsürü kız falan girdi adımız piyasacıya çıktı öyle anlamadım gözümü aç kapa lise bitti grafik tasarım okudum yks ye girdiğimde nasıl olsa üniversite okumayacağım diyip herşeyi salladım falan sonra pişmanlık yaşadım tekrar hazırlandım iki gün sonra sınava gireceğim bu arada işler beklenilen gibi olmadı derkende o yaşlarda boştu şuan yaklaşık 2 senelik ilişkim var hobiler edin diyen abi içinse futbol oynuyorum süper amatörde aynı zamanda çalışıyorum ehliyet falan aldım hayat şekillendi anlaycağınız allaha emanetsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |