Şimdi Ara

3 ayda 25 kilo verilir mi eski sevgilim buluşmak istiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorun şu ki beni hiç obez halimle görmedi. 1.78 boya 107 kiloyum. en kötü 84 olmam lazım. ağustosun 27 sine kadar olabilir miyim  

• Yapay Zekanın Yanıtı

3 Ayda 25 Kilo Vermek Gerçekçi mi?

3 ayda 25 kilo vermeyi hedeflemek son derece iddialı bir hedeftir ve herkes için uygun olmayabilir. Ancak, sağlıklı ve sürdürülebilir bir şekilde önemli miktarda kilo vermek mümkündür.

Sağlıklı Kilo Verme Hızları:

Çoğu sağlık uzmanı, haftada 0,5 ila 1 kilogramdan fazla kilo vermeyi önermez. Bu, sağlıklı ve kalıcı kilo vermeyi destekleyen güvenli ve sürdürülebilir bir hızdır.

3 Ayda 25 Kilo Hedefine Ulaşmak:

3 ayda 25 kilo verme hedefine ulaşmak için haftalık 2,1 kilogramdan fazla kilo vermeniz gerekir. Bu, son derece zorlu bir tempodur ve çoğu insan için gerçekçi değildir. Ek olarak, bu kadar hızlı kilo vermek kas kaybına, metabolizma yavaşlamasına ve besin eksikliklerine yol açabilir.

Sağlıklı Bir Kilo Verme Planı:

Sağlıklı ve sürdürülebilir bir kilo verme planı şunları içermelidir:

• Kalori açığı oluşturmak için kalori alımını azaltmak
    • Protein alımını artırmak
    • Meyve, sebze ve kepekli tahıllar gibi besleyici gıdalara odaklanmak
    • Düzenli egzersiz yapmak
    • Yeterli uyku almak
    • Stresi yönetmek

Diyet ve Egzersiz:

3 ayda önemli miktarda kilo vermek için kalori açığı oluşturmanız gerekir. Bu, yaktığınızdan daha az kalori tüketmek anlamına gelir. Kalori açığınızı belirlemek için bir hesap makinesi kullanabilir veya kayıtlı bir diyetisyene danışabilirsiniz.

Düzenli egzersiz de kilo vermede hayati bir rol oynar. Kardiyo, ağırlık kaldırma ve direnç egzersizlerini birleştirmenin hedefinize ulaşmanıza yardımcı olacağını unutmayın.

Önemli Not:

3 ayda 25 kilo vermeyi denemeden önce bir sağlık uzmanına danışmak çok önemlidir. Onlar özel ihtiyaçlarınızı değerlendirebilir ve sizin için güvenli ve etkili bir kilo verme planı geliştirmenize yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • olamazsın, olmamalısın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 13 Mayıs 2022; 15:48:2 >
  • Olursun sırrını veriyorum.Benim rekorum ayda 13 kilo.

3 öğün yiyorsun ,yogurt ve musli

Aralarda salatalik tavuk haslama

Şeker hiç yok .Tamamıyle cıkar hayatından.Yogurt ve müsli ilacın olacak.

Hiç bir şey yapamıyorsan karbonhidratı tamamiyle bırak.Sadece protein içeren şeyler ye.

İstersen 5 öğün protein ye et tavuk vs vs .Ayda 10 kilo havada verirsin.Ne sağlık yönünden bir sıkıntı yasatır ne baska birşey.

• 125 Kilo idim.

Şubat ayında anne yemeği + uzun yürüyüşler sayesinde 20 kg kaybetmiştim....

• lithran kullanıcısına yanıt

tavuk bonfile olmuş 70 lira. her öğün yumurta yicem galiba.

• Bütün tavuk al. 2 kiloluk tavuk alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ayda 7 santim gibi baslik olmus hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayda min 5 kg verirsin

• Aynen öyle bir anda o kadar hızlı kilo vermek çok sağlıksız ve zararlı. Kişinin cinsiyetine yaşına kilosuna göre ayda sağlıklı olarak vermesi gereken kilo miktarı hesaplanır bunu da uzmanlar bilir

• verirsin benim hayatımı yaşa 10 günde verirsin

• 50 kilo bile verebilirsin.

Ama yöntem biraz riskli.

İlk aşama vücudunun üst kısmı çıplak olacak.

Büyük bir leğene ince taneli çakıl taşı serpiyorsun.

daha sonra leğene bol miktarda porçöz, klorak, beyaz sirke ve limon tuzu ekliyorsun.

Yüz üstü göbeğin leğene tam oturacak şekilde yat.

Bundan sonrasında bir arkadaşından yardım alacaksın. Ellerin kolların açık vaziyette olsun. Ve arkadaşın ellerinden tutarak seni olabildiğince hızlı şekilde çevirmeye başlıyor.

Yaklaşık 15 dakika pervane gibi dönüyorsun. Çakıl taşı sürtünmesinden dolayı aşırı ısınma olursa leğene soğuk su ilave edin.

Bunu bir hafta yapın. bir kaç ay beklemene gerek yok. İncecik olacaksın.

• Haftada 2 kilo verirsen 24 kilo eder. İlk başlarda daha hızlı kilo vereceğini düşünürsek verilir.

• Aslında bu süre size bağlı kararlılığınızla ve azminizle bunu yapmak mümkün. Size saygı duyuyoruz. Bu sürçte size yardımcı olması için harika bir video keşfettik sizde kendinize saygı duyun ve bu video' ya bir bakın lütfen. Ön yargılı olmayın önce izleyin ve ne demek istediğimi anlayacaksınız;

https://bcvc.ink/aDMyyOd

• Naptın

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt

kayra napıyon kanka

kilo vermek istiyorsan kahvaltıyı iptal et deli gibi acıkınca et ve sebze ye 1kg tavuk ye mesela ve koşu bandına çık 2 litre su iç.koşu bandında dizi izle diriliş ertuğrul izle türkçe izle.çalışmayan adam kilo verir ama oturarak çalışıyorsan ve şekeri seviyorsan kilo problemin hep olacak

• Sağlığın için olmalısın:))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.