Şimdi Ara

LISA: THE DEFINITIVE EDITION (TÜRKÇE YAMA) (DEVAM EDİYOR)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LISA: THE DEFINITIVE EDITION (TÜRKÇE YAMA) (DEVAM EDİYOR)

GÜNCELLEME:Oyunun Unity portunu çevirmem neredeyse imkansız elimde olan tool bile yeterli değil o yüzden definitive edition sürümünün çevirisini iptal edebilirim. Eğer bunu çevirebilecek birisi varsa benimle iletişime geçsinler

GÜNCELLEME 2: Oyunu çeviremiyorum oyun motorundan dolayı çevirdiğim dosyaları geri yükleyemiyorum ve font sorununu çözemiyorum türlü çareler denedim ama bir türlü düzgün çeviri yapamadım o yüzden çeviri iptal oldu.

GÜNCELLEME 3: Yardım aldım ve sonunda oldu artık çevirirye tam gaz devam edebilirim.

GÜNCELLEME 4: Sonunda font sorunu çözebildim.

Çeviri Painful ve Joyful olarak birlikte yayınlanacaktır sonunda oyunu çevirebilyorum ve tamamiyle her şey hızlıca ilerliyor birkaç ay içinde bitirebilirsem iki çeviriyi yayınlamayı düşünüyorum birde çeviriden bir video koymayı düşünüyorum.

Şu anlık daha harita çevirisine başlayamadım 3 tane büyük dosya kaldı bunlar çok uğraştırıyor
    Painfuldaki Maps_Loc.txt dosyası neredeyse bütün oyunu içeriyor 15 saatlik içerik.
    CommonEvents_Loc.txt dosyası oyundaki bütün kamp ateşi konuşmalarını içeriyor
    Skills_Loc.txt ise bütün yetenekleri içeriyor ve metinlerin hepsi tek bir satırda o yüzden biraz sandigimdan uzun surebilir.

Joyful çevirisi bu kadar uzun sürmeyecek size söyleyebilirim.

ESKİ:
    Bildiğimiz gibi LISA serisine yeni bir güncelleme geliyor 1 ay içersinde güncelleme gelecek. LISA: Definitive Edition çevirisnini yapmayı planlıyorum. Bu yamanın çoğu aynı olacak çevirilimiş kısımlar ellenmeyecek sadece ekstra yeni eklenenen şeyler çevirilecek.

Oyunun metin dosyalaraına ulaşabildim:

Güncelleme: Oyunu çevirmeyi başardım bir program buldum XUnity sayesinde çevirebildim.

Definitive Edition yaması uzun sürecektir Türkçe yamayı oynamak isteyenler Legacy sürümünü oynayın. Çünkü Definitive Edition sıkıntılı ve benim birazcık unity öğrenmem gerekiyor :)

Unity'i iyi bilen birisi varsa yardım etmek isterseniz bana discord üzerinden ulaşabilirsiniz.
    Discord: pa.rox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TranslatorParox -- 16 Nisan 2025; 22:45:7 >

• Kolay gelsin dostum şimdidenLISA: THE DEFINITIVE EDITION (TÜRKÇE YAMA) (DEVAM EDİYOR) 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.