Şimdi Ara

Linnes ve Carole Oynamalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bence beklerde bu ikisi oynamalı. Seneye Telles gelirse o denenmeli yoksa Carole ile devam edilmeli Linnes kesin kalmalı diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazın bek transferi yapılırsa küfür edicem artık. Takımda zilyon tane sağ bek sol bek var oynasın işte biri.

• Linnes.sabri.. Telles Carole olcan seneye bunlar yeterli telles teklif gelirse satılabilir

• Zaten iyi oyuncular, sistemsiz taktiksiz bu kadar olur.
    Carole Transfer Ched Linnes Selçuk Emre Sneijder Poldi Sinan transfer

İki transfere yine ilk üçe girersiniz tabiki sağlam bir hoca ile. illaki sükse yapıcak bir isme gerek yok. hırslı, sağlam idman yaptıran iyi futbol oynatmaya çalışan birini getirin tamamdır.
  • sabri ve tarık gönderilip dusan basta alınsa ne güzel olur sağ beki linnes ile götürür. sol beki de telles ve carole götürür. eğer küçülecem feda yapacam diyolarsa telles satılır carole ve olcan devam eder.

Muslera
    Basta-Chedjou-Agger-Telles
    Selçuk-Transfer
    Sinan-Sneijder-Podolski
    Transfer

forvete gomez, dzeko tarzı güçlü sırtı dönük oynayabilen bir forvet bulurlarsa alsınlar.

3-4 tane nokta sağlam transfer ile tekrar seneye şampiyonluk potasına gireriz.

karalar bağlamaya gerek yok yeterki iş bititirici yönetim olsun kulüpte ve tabii ki sağlam bir hoca. sezon başında piknik yaptırmayacak kondisyon yükleyecek bir hoca. hem defansı hem hücumu dengeli oynatan bir hoca.

Dün ölü halimiz bile yeniyordu Beşiktaş'ı. Dedim herhalde bunlar gene eli ayağına dolandı gene şampiyon olamayıcaklar dedim.

Seneye doğru transfer politikası yürütülürse, muslera, sneijder ve podolski takımda tutulmayı başarabilirlerse şampiyon olursak kimse şaşırmasın.

• Telles, Carole'u bu formuyla kesemez. Baya bir çabalaması gerekiyor.
  • Denayer'i neden kimse beğenmiyor? Bence çok sağlam stoper, hızlı. Chedjou ile beraber seneye iyi ikili olur. Problem defansimizda değil ki, takım savunmasın da. Tabi semih kaya denen zaat sıkıntılı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donk !
    9 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Riekerink kalmalı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında kadromuzda potansiyelli oyuncular var . Bir kaç nokta transferle seneye yine şampiyonluğa oynarız .

Linnes , Carole , Telles , Bruma , Sinan = büyük potansiyel

Muslera , Chedjou , Sneijder , Podolski = iskelet .
  • Podolski ve Sino dun aksam Fb şampiyon olmasin diye oynamadilar. Gözümde değerleri sifir sifir sifir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Podolski ve Sino dun aksam Fb şampiyon olmasin diye oynamadilar. Gözümde değerleri sifir sifir sifir.

Gayette iyi mücadele ettiler. Sneijder'in sakatlığı ve maç eksiği olduğu için gücü yetmedi son tercihleri hep hatalıydı. Podolski çok agresifti çok iyi mücadele etti, yasin e al at diye pas verdi yasin karşı karşıya atamadı. farklı maçları izledik herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Podolski ve Sino dun aksam Fb şampiyon olmasin diye oynamadilar. Gözümde değerleri sifir sifir sifir.

Gayette iyi mücadele ettiler. Sneijder'in sakatlığı ve maç eksiği olduğu için gücü yetmedi son tercihleri hep hatalıydı. Podolski çok agresifti çok iyi mücadele etti, yasin e al at diye pas verdi yasin karşı karşıya atamadı. farklı maçları izledik herhalde.

Al gülüm, ver gülüm. Evet çok iyi mücadeleymiş. 60dan sonra anüsünden soluyordu bütün futbolcular. Ben Şino'ya kizamiyorum yada Poldi'ye. Geçen sene Fener Ağlama diye elinden mikrofonu düşürmeyen Şino elbette Fb şampiyon olsun istemeyecek, yada Podolski'nin yaptigi aciklamalar belli. Neyse ne, al gulum ver gulum, aman o olmasin bu olsun derken 2 senelik ceza anusumuzde fiti fiti diye oynamaya baslayinca ayikacagiz durumlari. Bizi bu duruma düşüren hain, alçak, lanet gitsin Hamzaoğlu'na kızıyorum asil. Yatacak yerin yok, zalım adam

• Lines caroll bruma telles sinan gumus (denayer)

Bu adamlari seneye ilk 11 de kesinlikle oynatabilecek cesarette hoca ile anlasilmali once.muslera poldi ve sneijder saglam zaten.

2 stoper 2 orta saha 2 de forvet alinirsa seneye yine sampiyon olunabilir.

• iyi bir teknik adamla denayer ve carole ikilisi çok iyi iş yapar
    ama iyi bir yönetimde şart tabi..
  • GANN1CUS kullanıcısına yanıt
    Denayeri biz kiralasak güzel olur hızlı stoper lazım Kjaer - Denayer güzel ikili olabilir
  • Dün bir forvetimiz. Olsa mutlaka gol atardık. Orta pozisyonu oluyor ceza sahasında kimse yok.

Pivot santrafor almalıyız. İyi kafa vuran.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takımdaki sağbek ve solbeklerder bir tek Linnes işe yarar.. Biraz da sabri onuda inat sebebyile taraftar sevmyior oda gitsin.. Linnes haric defans beklerde oyuncu yok gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

Denayer'i neden kimse beğenmiyor? Bence çok sağlam stoper, hızlı. Chedjou ile beraber seneye iyi ikili olur. Problem defansimizda değil ki, takım savunmasın da. Tabi semih kaya denen zaat sıkıntılı

Hızlı atletik başka birşey yok. göz boyamasın. bu pozisyon bilgiisisyle büyük takım stoperi olması çok zor. yaşı genç kendini geliştirirse olabilir ama kendini geliştireceği yer biz olmayalım.
  • GANN1CUS kullanıcısına yanıt
    Denayer Kjaer'den sonra en iyi stoperdir BENİM İÇİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Rodriguez

Denayer Kjaer'den sonra en iyi stoperdir BENİM İÇİN.

Futboldan anlamadigini her yerde belli etme hadi biz alistikta disarda ustune gulerler.

• Muslera linnes carole önlerine bence 30-32 yaşında tecrübeli bir stoper yanına chedjou ortasaha MELO tarzı bir Adam ya da formuna göre melo önünde Selçuk ve Selçuk'a eşlik edecek biri toplara vuracak çalım atacak biri lazım mehmet Ekici ya da yabancı sola bruma Yasin sağa Podolski Sinan MUTLAK BİR FORVET ve yerli bir forvet (Eren derdiyok gibi ve kadroda Emre Güral gibi biri alınabilir ve forvette 3 alternatif olmalı ) bu kadro çok zor değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.