Yarbay
01 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 124 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar bir mail gelmiş outlook hesabıma. Sana keylogger ile ulaştık diyor yok webcam görüntülerin zorno site ziyaretlerin yok rehberin mesajların falan elimizde diye yazmışlar. Mail Vietnamcadan çevrilmiş öyle yazıyor mailin başında. Cidden mail başına adamlar benim şifremi yazmışlar ama her yerde kullandığım klasik bir sifrem önemli sifrem degil. Bitcoin aracılığı ilede 1900 dolar istemişler. Bu arada ingilizce mail. Esetle taratiyorum telefonu ne olur ne olmaz diye ama pc yi desen pek kullanmiyorum bir süredir. Webcamim ise yok. Bir sıkıntı olur mu? Var mi hiç karşılaşan böyle bir durumla? Bu arada öyle riskli sitelerde falan pek takılmam.
Jokere bir orijin filmi geliyormuş, Martin Scorsese ismi var. Müthiş bir film olabilir eğer WB batırmaz ise.

JOKER ORIGIN MOVIE /  Martin Scorsese

Filmin yönetmeni Todd Phillips ve yapımcısı Martin Scorsese olacak deniyor.

Filmde Jared Leto olmayacak, daha genç bir isim olacakmış benim hemen aklıma Gotham da ki eleman geldi ancak Jared Leto'nun Suicide Squad 2 ve Gotham Sirens için ismi kesinleşmiş durumda.
http://comicbook.com/dc/2017/08/22/joker-origin-movie-cast-new-actor/
https://heroichollywood.com/joker-origin-story-works-scorsese/
arkadaşlar ben 2 sene önce yazılı sınavı geçtim ancak direksiyon konusunda kendime güvenmediğim için direksiyon sınavlarına hiç girmedim. şimdi benim belgem yanmış mıdır yoksa gitsem kurs yeri bana yardımcı olur mu? teşekkürler şimdiden
Freddy Krueger yeniden kabus olmaya geliyor

Hollywood’un aklına yeni bir fikir gelmeyince başvurduğu ilk şeylerden biri zamanının popüler filmlerini yeniden çekmek. Aynı tarife bu kez efsane korku yapımı Elm Sokağında Kabus (A Nightmare On Elm Street) için uygulanıyor.

İlk kez 1984 yılında korku ustası Wes Craven imzasıyla karşımıza çıkan A Nightmare On Elm Street, bugüne kadar birçok farklı versiyonla geldi. Orijinal filmin başarısı üzerine iştahı kabaran yapımcılar, defalarca denemesine rağmen ne yazık ki Freddy Krueger’ı tam anlamıyla diriltmeyi başaramadı. Hatta bir ara, bir başka efsane korku filminden, 13. Cuma‘dan da yardım alan yapımcılar, Freddy ve Jason’ı karşı karşıya getirdi ancak ortaya en kötü uyarlamalardan biri çıktı.

Bu kez benzer bir maceraya New Line Cinema atılıyor. Filmin detayları henüz belli değil. Freddy Krueger’ı Robert Englund mu yoksa Jackie Earle Haley mi canlandıracak, onu da bilmiyoruz. Kaliteli bir korku filmine aç kaldığımız bu günlerde umarız bu kez başarılı bir yeniden yapımla karşılaşırız.

08.08.2015

Kaynak

A Nightmare on Elm Street 201?
Yapımcı olarak Hizli ve Öfkeli 7 filmini yönetmiş olan ve Aquaman'ı yönetecek olan James Wan olacak. Film Warner Bros tarafından yapılacak ve henüz kesin bir tarih yok.

Link 1

Link 2

Mortal Kombat Reboot

11.08.2015

Yeni Mortal Kombat filminin mutfağına Furious 7'nin yönetmeni katıldı!
Sony Jumanji'nin yeni filmi için tarih verdi..

Jumanji Welcome to the Jungle 29-12-17

Teaser

Trailer

farklı bir yorumla geliyor film, biraz risk alınıyor gibi bakalım nasıl olacak
arkadaşlar ben telefonuma cm kurmak için safestrapı kurdum (teamwin destekli safestrap) ancak şu an kaldıramıyorum orjinaline döndürmem gerekiyo telefonu.. stock rom kurarak safestraptan kurtulabileceğimi öğrendim, orjinal türkçe 4.0.4 stock romu nereden bulabilirim?
http://www.imdb.com/title/tt1289401/

https://twitter.com/Ghostbusters30/status/560246208979951616/photo/1

konu daha önce açıldıysa uyarınız..

Ghostbusters 26.07.2016

3.03.2016

Türkçe Altyazılı Fragman

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, kadrodaki üç futbolcuyu sattıklarını, isimlerini gizli tuttuğu bu oyuncuların ocak ayında takımdan ayrılacağını açıkladı.

Kaynak

acaba hangi oyuncular?
Arkadaşlar 13 kasım son günü 50 tl sınav harcını yatırdım ziraat bankasına ama sonra bir şey yapmadım sınavlarımdan dolayı, ehliyet kursuda bir uyarı yapmadı bana. ama dekontu kursa ya da mtsas a falan iletmemle ilgili bir şeyler okudum.. yardım ederseniz sevinirim..
Hakkında
Meslek: Tarih Öğretmeni
İlgi Alanları: Müzik, uzay
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Mobil cihaz
Nokia
Mobil cihaz
Motorola
Takım
Galatasaray
Motosiklet
SYM
İşlemci
AMD
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.564
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 48.638 (Bu ay: 487)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.541 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.