Şimdi Ara

Linksys wag54gp2 <<<genel konu>>> (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
3
Favori
29.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ck1991

quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

@ck1991

Modemin antenini çıkarıp tekrartakmayı dene belki bir temassızlık v.s olmuştur.

Bir ihtimalde aynı kanalı kullanan başka bir modem olabilir kanalı değiştirmeyi dene.

cevap biraz geç olacak ama bu sebeple vatan bilgisayara yolladım modemi
    daha iyi bir ürün geri geldi

Ürün değişimi yapıp hangi modemi yolladılar?

• Modemde çekim sorunu yaşayan arkadaşlar antenin bağlandığı noktanın gevşek olup olmadığına bakabilirler mi?Bendeki modemin anteninin bağlı olduğu yer geçtiğimiz günlerde gevşemişti bağlantıda sorun yoktu ancak aklıma takıldı belki bu yüzden çekim gücünde düşmeler yaşayabilirsiniz.

Sormak istediğim bir başka konuda bu modemin q&s ayarları olacak.Bu ayarları yapıp modemi sorunsuz şekilde kullanan var mı?Port yönlendirmeyi daha doğrusu öncelik vermeyi anladım ancak pvc kısmı biraz karışık bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımını bekliyorum.Amacım voip uygulamalarına öncelik vermek.

Voip konusunda ilk sayfada ettu bilgilendirme yapmış aradan zaman geçince unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr4249 -- 24 Eylül 2010; 0:01:17 >
  • arkadaşlar merhaba elimde linksys wag54gp2 ve airties rt 205 modem var. linksys ana modem olacak, airties da AP modunda kablosuz olarak sinyali genişletmek istiyorum. iki modemi birbirinine kablo ile bağlamam çok zor o yüzden kablosuz olarak bu işi yapmam lazım. internette airties ın nasıl ap modunda kullanılacağını buldum fakat linksys tarafında nasıl bir ayar yapacağımı bir türlü bulamadım. linksys e airties ın ap modunda olduğunu tanıtmam gerekiyor ama nasıl?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • Arkadaşlar modemim yaklaşık 6 aydır kullanılamaz halde.. ne zaman ADSL'e bağlasam yarım saat içinde bağlantı donmaya kopmaya başlıyor.. online oyunlarda saçma sapan 4-5 saniyelik lag spikelar oluyor.. eski 5 yıllık tek portlu GEEK ADSL modemimi bağladıgımda sorun kalmıyor ama onda da wireless yok.. normalde yeni modem alırdım ama yakında taşınacagım .. orada fiber olma ihtimali var.. boşu boşuna yatırım yapmak istemiyorum..

şimdi bu icada firmware yüklesem tekrar kullanılabilir hale gelir mi? bir ara paylaşılan firmware linkini bende alabilir miyim?
    cevaplar için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa
    Arkadaşlar modemim yaklaşık 6 aydır kullanılamaz halde.. ne zaman ADSL'e bağlasam yarım saat içinde bağlantı donmaya kopmaya başlıyor.. online oyunlarda saçma sapan 4-5 saniyelik lag spikelar oluyor.. eski 5 yıllık tek portlu GEEK ADSL modemimi bağladıgımda sorun kalmıyor ama onda da wireless yok.. normalde yeni modem alırdım ama yakında taşınacagım .. orada fiber olma ihtimali var.. boşu boşuna yatırım yapmak istemiyorum..

şimdi bu icada firmware yüklesem tekrar kullanılabilir hale gelir mi? bir ara paylaşılan firmware linkini bende alabilir miyim?
    cevaplar için teşekkürler..

ayarlarda mı bir sorun var reset atmışsındır?
    eger sorun linksysteyse onu router olarak kullanamaz mısın?
  • Reset attım düzelmedi.. şimdilik dediğiniz gibi router olarak kullanıyorum ama sadece linksys kullanmayı isterdim.. diğer modem çok eski miyadını doldurmak üzere.. ayrcaı biraz lag var bu aralar.. 2 modemi kullanmamdan oluyor olabilir.. modemin garantisi geçmemiş olmadı yollayayım baksınlar.. 1 sene 10 ay olmuş alalı, sürekli sorun cıkardı... dgoru düzgün kullanamadım paramla rezil oldum
  • voip i kullanmak için yazılımını fln mı güncellediniz yoksa durduk yere sorun çıkaracak dandik bi ürün degil yani
  • Yok hocam VOIP'le hayatta işim olmaz.. bu icat durduk yere bende bozuldu..
    yaptıgım sadece 5-10 tane port acmak.. başka dogru dürüst kurcalamadım..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ck1991

quote:

@ck1991

Modemin antenini çıkarıp tekrartakmayı dene belki bir temassızlık v.s olmuştur.

Bir ihtimalde aynı kanalı kullanan başka bir modem olabilir kanalı değiştirmeyi dene.

cevap biraz geç olacak ama bu sebeple vatan bilgisayara yolladım modemi
    daha iyi bir ürün geri geldi

Ürün değişimi yapıp hangi modemi yolladılar?

cevap geç olacak ama wag120n yolladıkları ürün.

• bende durup dururken wireless gitti.

modemi tekrar kurdum ama nafile.

modemin içinden aktif görünüyor ama cihazlar modemin wireless ini görmüyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Reset attım düzelmedi.. şimdilik dediğiniz gibi router olarak kullanıyorum ama sadece linksys kullanmayı isterdim.. diğer modem çok eski miyadını doldurmak üzere.. ayrcaı biraz lag var bu aralar.. 2 modemi kullanmamdan oluyor olabilir.. modemin garantisi geçmemiş olmadı yollayayım baksınlar.. 1 sene 10 ay olmuş alalı, sürekli sorun cıkardı... dgoru düzgün kullanamadım paramla rezil oldum

Modemi 15 gün önce servise yollamıştım dün yepisyeni 0 km çok şık bir modem yollamışlar.. akşam 5-6 saat nette dolaştım.. bırakın kopmayı spike bile girmedi.. Önceki üründen memnun kalmasamda bu jestleri, sattıkları ürünün arkasında durmaları beni CISCO'cu yaptı

alkışlar CISCO'ya gelsin

• Üst mesajlarda yazmıştım ama cevaplanmamış, belki unutulmuştur diye tekrar yazayım. Arkadaşlar benim modemin firmware sürümü 2.02.02 ama sitesinde bile en güncel 2.01.06 var. Ethernet ışığı durduk yere sürekli yanıyor da ondan soruyorum. Olmazsa eskisini mi yüklesem acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 17 Eylül 2011; 2:09:17 >
  • senin sürümün korsandır muhtemelen sitedeki sürüm ise kendi orj. sürümüdür saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsodi

senin sürümün korsandır muhtemelen sitedeki sürüm ise kendi orj. sürümüdür saygılar.

Korsan sürüm olması biraz zor gibi çünkü ürünü çok tanıdık büyük bir mağazadan aldım, yanılmıyorsam Bimeks ya da Vatan olacaktı.

Bu arada kablosuz yayın kanalını 1 olarak değiştirince Wi-Fi ışığı daha az yanar oldu. Sanki modem artık bağlantı kurmak için cebelleşmiyor.
  • arkadsalar benim wag54gp2 modem var kendine rset atyo sürekli nolur yardım edin nasıl düzelticem bazı arkaslar pm felan atmıs banada yardım edin lütfenn
  • statusten dsl connection a bakar mısın
    benim de baglantıyı 12mbit yapınca kopmalar olmuştu tekrar düşürtmen gerekebilir eger tarife degişikligi yapmışsanız
  • firewall version 2.02.02 am kendine devamlı reset atı nasıl çzcem sorunu.....
  • hattı çıkarıp modemi çalıştırır mısın
    sorun modemde mi hattan mı anlayalım
  • Ben hala wag54gp2 modemi kullanıyorum.

Uzun zamandır evde yoktum son zamanlarda hız bir daha artmış bizim hattı 12 mbit hapmışlar.İnternette dolaşırken v.s sıkıntı yok ama biraz dl yapınca hat kopmaya başlıyor.

Evdeki diğer modemi taktım airties rt-205 modemde wag54gp2 den aldığından biraz daha fazla hızı stabil şekilde kullanıyorum.

Sanırım bu modemin bir ayara ihtiyacı var.Geçtiğimiz zamanlarda modeme ayar yapıp adsl kopmasından kurtulmanın yolunu anlatan bir konu vardı eğer o konuyu bulursam anlatılanları deneyip buraya tekrar yazarım.

Çözüm bulan olursa buraya bilgilendirme amaçlı yazarsa sevinirim.
  • Modemin dsl mode'unu multi mode dan adsl2+ a aldım.Kopmalada azalma olsa da kesin çözüm olmadı.Boş vaktimde biraz daha uğraşacağım biraz detaylı bir modem.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.