Şimdi Ara

Linksys wag54gp2 <<<genel konu>>> (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
3
Favori
29.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendeki bozuldu servise gönderdim, öyle sağlam bozulmuşki yeni bir modem gönderdiler ama aynısı değil muadili olan farkli ve daha yeni model. Tasarımı çok hoş küçük ince ve antensiz.

Bozulma sebebininde çok sık resetlenme olduğunu düşünüyorum. jdownloader ile rapidden sıksık indirme yapıyorum ve program modemi resetleyip duruyordu.

Modemini bu şekilde resetleyerek kullanan ve bozulmayan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

bendeki bozuldu servise gönderdim, öyle sağlam bozulmuşki yeni bir modem gönderdiler ama aynısı değil muadili olan farkli ve daha yeni model. Tasarımı çok hoş küçük ince ve antensiz.

Bozulma sebebininde çok sık resetlenme olduğunu düşünüyorum. jdownloader ile rapidden sıksık indirme yapıyorum ve program modemi resetleyip duruyordu.

Modemini bu şekilde resetleyerek kullanan ve bozulmayan varmı?

Modemin hangi sürümü kullanırken sürekli resetleniyordu? Yeni gelenin modeli nedir?
  • hocam ben çatır çatır download yapıyorum.Günde 3 saat modem kapalı gerisi hep açık.Jdownloader favorimdir sadece betik bulmada sorun yaşıyordum bunuda sagolsun geliştiriciler yardım etti.Şu anda hiçbir şekilde cihazım ısınmıyor çünkü dik kullanıyorum.Arkadaşlarada dik kullanmalarını öneririm.

Modem arayüzünde biraz yavaşlık var o da büyük bir ihtimal telekutu yüzünden.Çünkü linksys firmware 2.00.06 yayınladı.Telekutu 2.00.2 çok eski bir firmware.( ne kadar 2.00.06 dan iyi oldugunu öne sürselerde).

Tüm foruma sevgiler.

• @nemesis

Muadil olarak hangi modemi yolladılar?
  • eskisinin sürümünü bilmiyorum. Yeni gönderdikleri modemin modeli WAG54g2. Bunu beğinirseniz bozun modemlerinizi
  • Bu modemi daha önce kullanan forumdaki bir arkadaş iade etmiş. Okumanı tavsiye ederim. Keşke yine wag54gp2 alsaydın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_34497905/mpage_1/key_wag54g2//tm.htm#34973131
  • bende tam ters etkiyi yaptı. Bir aya yakın zamandır kullanıyorum bir sorun yok. Asıl sorunları ben ötekiyle yaşıodum...

Yine zaman gösterecek tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogdu1453

hocam ben çatır çatır download yapıyorum.Günde 3 saat modem kapalı gerisi hep açık.Jdownloader favorimdir sadece betik bulmada sorun yaşıyordum bunuda sagolsun geliştiriciler yardım etti.Şu anda hiçbir şekilde cihazım ısınmıyor çünkü dik kullanıyorum.Arkadaşlarada dik kullanmalarını öneririm.

Modem arayüzünde biraz yavaşlık var o da büyük bir ihtimal telekutu yüzünden.Çünkü linksys firmware 2.00.06 yayınladı.Telekutu 2.00.2 çok eski bir firmware.( ne kadar 2.00.06 dan iyi oldugunu öne sürselerde).

Tüm foruma sevgiler.

slm link atab,lirmisiniz hiç bi yerde bulamadım :(

• Orijinalden alıntı: epsodi

2.00.06 yerine 2.01.06 öneririm.
    http://www.myupload.dk/handleupload/
  • modem almayı düsünüyorum konuyu okudum ama bayağı karısık gibi duruyor.Ayarlar konusunda sorun yasarmıyım eski modemim Gezz AS900UR kullanımı basitti port acma vs. ilk defa kablosuz modem alıcağım sizce bu modemi rahat kullanabilirmiyim.Bide G2 ile GP2 arasında ne farklar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MardoniusBlack -- 28 Ekim 2009; 10:57:13 >
  • Aradaki fark Voip özelliğinin G2 modelinde olmamasıdır. Profesyonel bir modem. Özelliklerini öğrendiğin zaman rahatça kullanırsın.
  • benim modemde aldığımdan beri 2.02.02 versiyonu kurulu ama sitesinde daha eski versiyonları var garip
  • Orijinalden alıntı: ettu

Orijinalden alıntı: epsodi

2.00.06 yerine 2.01.06 öneririm.
    http://www.myupload.dk/handleupload/

Arkadaşlar telekutulu modemler 2.01.06 firmwarede stabil çalışıyor mu?
  • arkadaslar linksys wrt54 kablosuz router var.

2 haftaya kadar rahatca 3 pc aynı anda nete baglanıyordum. ama son 2 gundur baglanamıyorum. tek pc baglıyken net iyi ama ikinci bir pc aynı anda baglanınca net gidiyor. linksys ve uydunetin teknik servislerini bikac kere aradım cozemediler. sonunda routerın kablo modemden ip alamadıgını bulduk.

bunun nedeni ne olabilir acaba?????

artık routerı teknik servise goturmeyi dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlasi

arkadaslar linksys wrt54 kablosuz router var.

2 haftaya kadar rahatca 3 pc aynı anda nete baglanıyordum. ama son 2 gundur baglanamıyorum. tek pc baglıyken net iyi ama ikinci bir pc aynı anda baglanınca net gidiyor. linksys ve uydunetin teknik servislerini bikac kere aradım cozemediler. sonunda routerın kablo modemden ip alamadıgını bulduk.

bunun nedeni ne olabilir acaba?????

artık routerı teknik servise goturmeyi dusunuyorum.

sorun uydunetten kaynaklanıyormus arkadaslar. linksys routerlar ip alamıyormus.

sorunu duzeltmeye calısıyorlarmıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlasi -- 4 Kasım 2009; 0:59:46 >
  • uydu net sorunu şuan itibariyle cozmus arkadaslar. ben suan 3 pc ile router uzerinden nete baglanabiliyorum.
    ayrıntılar
    http://forum.donanimhaber.com/m_35254345/mpage_1/key_//tm.htm#35549517
  • arkadaslar elinde linksyswrt54gc nin dış kutusu olan varmı????

ürünü geri iade etmek için o lazımmış..

****dan almıstım...
  • merak ettiğim bişey var,bu modemi router olarak kullanacağımız zaman hatta bağlanan modemden çıkan lan kablosunu nereye bağlayacagız,telefon kablosunun girdiği yere sıgmaz?
  • 4 ethernet portundan 1. sine, geri kalan 3 ethernet portunu pc baglantisi icin kullanabilirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.