Şimdi Ara

Linksys wag54gp2 <<<genel konu>>> (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
3
Favori
29.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler fw 2.02.02 kullanıyorum. torrent ts herhangi bir şey indirdigimde modem kendı kendıne reset atıyor. Örnegin youtubeden bir dizi izlemeye başlıyayım 15 dk sonra modem kendisine reset atıyor. herhangi bir ısınma problemi yok cihazın altı üstü açık. bilgisi olan varsa yardım etsin delirecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

beyler fw 2.02.02 kullanıyorum. torrent ts herhangi bir şey indirdigimde modem kendı kendıne reset atıyor. Örnegin youtubeden bir dizi izlemeye başlıyayım 15 dk sonra modem kendisine reset atıyor. herhangi bir ısınma problemi yok cihazın altı üstü açık. bilgisi olan varsa yardım etsin delirecem.

yokmu beyler bu konu hakkında bilgisi olan ?
  • Hykr0
    Enteresan bir sorun. Modemi daha önce reset tuşuna basıp resetlemiş miydin? Yapmadıysan resetleyip tekrar kurulum yap. Youtube'de video izlerken ADSL hız testi yap. Bilgisayarında güvenlik duvarlı antivirüs programı varsa kapatıp dene.
    Bir de çok küçük bir olasılık ama modemi taktığın prizde kaçak olabilir. Topraklama yeterli değilse modemi resetleyebilir. Modemi başka bir prize takarak dene. Ya da modemin adaptör fişini prize ters takarak da dene.
    Mesleğim gereği daha önce bu tür arızaları yaşadım.
  • Aynı sorun bende de başladı. Kablosuzda sorun yok kabloda çok yavaştı. Ethernet kartını değiştirdim bir süre normal devam etti. Bu arada kablo ile bağlanan diğer cihazlarımda bağlanamaz oldu. IP vermemeye başladı. (DHCP kapalı iken de statik ip ile de durum değişmedi)
  • Sorunun nedenini tam bulamasam da sorunun ne olduğunu tespit ettim. Kablo ile bağlantılar 10Mb'e düşmüş. Modemden nasıl düzeltilir bilemiyorum ama 10 Mb kablo bağlantısı yapmak isterseniz ethernet kartı yapılandırma ayarlarından Speed & Duplex ayarından 10 Mb Full seçeneği ile bağlanabilirsiniz.
  • Arkadaşlar benim Linksys WAG54GP2 modemle ilgili şöyle bir sorunum var....Aslında sorun olup olmadığına siz karar verirseniz sevinirim.

Şöyleki ...

Modemle internete bağlanma konusunda yaklaşık 3 yıldır herhangi bir sorun yaşamadım....Sıkıntı şurda samsung galaxy W marka telefon aldıktan sonra wifi üzerinden internete girmekte sorun yok ama herhangi bir uygulama indiremiyorum.Ayrıca youtube dan video da izleyemiyorum..Ama aynı telefon ile işyerindeki modemde(Airties) uygulama indirmede ve youtube dan video izlemede sıkıntı yok....

Aynı şekilde yeni aldığım Ipad 3 ile de evde Linksys WAG54GP2 modemimle internete girmede sıkıntı yok...Ama youtube dan video izleyemiyorum..Ipad'i aynı şekilde işyerinde youtube dan çok rahat video izleyebiliyorum...

Bu konuda dediğim gibi modemle ilgili herhangi bir ayar mı gerekecek yoksa reset atarak çözebilirmiyim..Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar....
    (NOT : Bu arada evde laptop ile youtube dan videoları çok rahat izleyebiliyorum ama samsung telefondan ve Ipadden youtube daki videoları izyemiyorumm...Ama işyerindeki modemden çok rahat izleniyor)..

Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolbey -- 10 Kasım 2012; 12:26:31 >

• Bilgisi olan arkadaş yok mu acaba ?....
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolbey

Arkadaşlar benim Linksys WAG54GP2 modemle ilgili şöyle bir sorunum var....Aslında sorun olup olmadığına siz karar verirseniz sevinirim.

Şöyleki ...

Modemle internete bağlanma konusunda yaklaşık 3 yıldır herhangi bir sorun yaşamadım....Sıkıntı şurda samsung galaxy W marka telefon aldıktan sonra wifi üzerinden internete girmekte sorun yok ama herhangi bir uygulama indiremiyorum.Ayrıca youtube dan video da izleyemiyorum..Ama aynı telefon ile işyerindeki modemde(Airties) uygulama indirmede ve youtube dan video izlemede sıkıntı yok....

Aynı şekilde yeni aldığım Ipad 3 ile de evde Linksys WAG54GP2 modemimle internete girmede sıkıntı yok...Ama youtube dan video izleyemiyorum..Ipad'i aynı şekilde işyerinde youtube dan çok rahat video izleyebiliyorum...

Bu konuda dediğim gibi modemle ilgili herhangi bir ayar mı gerekecek yoksa reset atarak çözebilirmiyim..Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar....
    (NOT : Bu arada evde laptop ile youtube dan videoları çok rahat izleyebiliyorum ama samsung telefondan ve Ipadden youtube daki videoları izyemiyorumm...Ama işyerindeki modemden çok rahat izleniyor)..

Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.....

Aynı sorunu bende S1, S2, S3 ve Note2 ile yaşıyorum bir türlü anlam veremiyorum. Firewall kapadım port açtım hiçbiri olmadı.

• @erolbey,

Mesajını yeni okudum. Sorunu çözebildiniz mi bilmiyorum ama, ben de aynı modemden kullanıyorum ve kesinlikle hiçbir sıkıntım yok. Tabi cihazın yazılımı ile ilgili bazı upgrade ve ayarlar yapılması lazım. Sizdeki konfigürasyonu görmeden yönlendirme yapmam anlamlı olmaz. İlginç olan bende de Galaxy W ve Galaxy Gio telefonlar var, wifi da yine hiç sıkıntı yok. Bu cihazdan birkaç işyerine de kurdum, VoIP özelliğini de sorunsuz kullanıyorlar. İsterseniz teamviewer ile bağlanırız, size yardımcı olurum. Selamlar
  • @erain

Tabi bu teklifim, sizin için de geçerli.

Selamlar.
  • Arkadaşlar yukarıda yazdığım sorun devam etmekte..Bu modemi kullanıpta Ipad de youtube videolarını izleyebilen arkadaşlar lütfen modem ayarlarının resimlerini yollayabilir mi?...En azından benim ayarlardan farklı bir durum var mı diye karşılaştırayım....
    Dediğim gibi benim bu modem le ilgili tek sıkıntım,Laptopdan youtube ye girip videoları izleyebilirken, Ipad den izleyemiyorum..Ama başka bir modemde Ipad den izleyebiliyorum...Yani neden Linksys wag54gp2 modemdem izleyemiyorum..Hangi ayarları yapmam lazım...Bu arada servisi aradım bana MTU size ayarlarını deneyerek düşür dedi...Sizdeki MTU size değeri nedir.? (Bu ayar bilgilerini bu modemle Ipad'den Youtube' ye girip video izleyebilenler için soruyorum.)
    Dedim ya Linksys wag54gp2 ile Laptopda video izleyebiliyorum bir sorun yok.....Sorun Ipad ve samsung cep telefonu ile video izleyememek.....ama başka modemde Ipad ve samsung cep telefonu ile çok rahat izlenebiliyor....Kafayı yemek üzereyim lütfen bu konuda yardımcı olabilecek var mı?......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolbey -- 6 Aralık 2012; 11:17:49 >

• quote:

Arkadaşlar yukarıda yazdığım sorun devam etmekte..Bu modemi kullanıpta Ipad de youtube videolarını izleyebilen arkadaşlar lütfen modem ayarlarının resimlerini yollayabilir mi?...En azından benim ayarlardan farklı bir durum var mı diye karşılaştırayım....
    Dediğim gibi benim bu modem le ilgili tek sıkıntım,Laptopdan youtube ye girip videoları izleyebilirken, Ipad den izleyemiyorum..Ama başka bir modemde Ipad den izleyebiliyorum...Yani neden Linksys wag54gp2 modemdem izleyemiyorum..Hangi ayarları yapmam lazım...Bu arada servisi aradım bana MTU size ayarlarını deneyerek düşür dedi...Sizdeki MTU size değeri nedir.? (Bu ayar bilgilerini bu modemle Ipad'den Youtube' ye girip video izleyebilenler için soruyorum.)
    Dedim ya Linksys wag54gp2 ile Laptopda video izleyebiliyorum bir sorun yok.....Sorun Ipad ve samsung cep telefonu ile video izleyememek.....ama başka modemde Ipad ve samsung cep telefonu ile çok rahat izlenebiliyor....Kafayı yemek üzereyim lütfen bu konuda yardımcı olabilecek var mı?......

Sırf sizin bahsettiğiniz sorun için modemi kutusundan kurup çalıştırdım.Modem internete bağlanmadığı için reset attım.Sonrasında kurulum gerçekleştirdim.Ben apple ürünü bir cihaza sahip olmadığım için tam deneme yapamadım ancak samsung galaxy s plus telefonumla sıkıntı olmadan uygulama indirdim youtube dan rast gele bir video izledim sıkıntı yok çalışıyor.

Mtu olarak auto tanımlanmış.

Wireless QoS disalbe modda.Özellikle ben bu modu devreye aldığımda modem sapıtıyor....(Normalde trafiği düzenlemesi lazım)

Time setting kısmında ise gmt+2 ayarladım.Default olarak gmt-8 geliyor.

• Bu arada voip kısmına koyduğum şifreyi unuttum.Voip ayarlarına giremiyorum.Neyse ki voip hesabını daha önce girmiştim modeme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

quote:

Arkadaşlar yukarıda yazdığım sorun devam etmekte..Bu modemi kullanıpta Ipad de youtube videolarını izleyebilen arkadaşlar lütfen modem ayarlarının resimlerini yollayabilir mi?...En azından benim ayarlardan farklı bir durum var mı diye karşılaştırayım....

Sırf sizin bahsettiğiniz sorun için modemi kutusundan kurup çalıştırdım.Modem internete bağlanmadığı için reset attım.Sonrasında kurulum gerçekleştirdim.Ben apple ürünü bir cihaza sahip olmadığım için tam deneme yapamadım ancak samsung galaxy s plus telefonumla sıkıntı olmadan uygulama indirdim youtube dan rast gele bir video izledim sıkıntı yok çalışıyor.

Mtu olarak auto tanımlanmış.

Wireless QoS disalbe modda.Özellikle ben bu modu devreye aldığımda modem sapıtıyor....(Normalde trafiği düzenlemesi lazım)

Time setting kısmında ise gmt+2 ayarladım.Default olarak gmt-8 geliyor.

Arkadaşım ilgin için teşekkür ederim...Ben de akşam eve gidince servisin dediği gibi modem arayüzüne girdim.Setup kısmında MTU auto olarak tanımlıydı bunu manuel yapıp "size" değerini de biraz indirip 1492 iken 1400 olarak değiştirdim ve kaydettim..Tekrar internete bağlandı ve youtubeye girince Ipad de ve samsung galaxy w telefonumda videolar gösterdi...Yani sorunum çözüldü...Böyle sorun yaşayan arkadaşlar bunu deneyebilirler....

Tekrar ilginiz için çok teşekkür ederim arkadaşım....

• Şimdi fark ettim digitürk play de tv izlerken takılma atlama zıplama oluyor.Airties rt 205 i taktım böyle bir sıkıntı yok.Wag54gp2 yi taktığımda atlama zıplama oluyor yayında.Her şeyi denedim bir mtu denemedim birde onu deneyim.
  • arkadaşlar bu modemi tivibu iptv de kullanan varmı varsada bana bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim. modemim markası WAG54GP2 . bu modemle tivibi ayarlarını pvc2 den uzun uğraşlar sonucu yaptım... lakin seç izle servisi hata veriyor. birde hd bir kanal açınca modem sapıtıyor. kilitleniyor ve bir süre sonra açılıyor... ttnetin vermiş olduğu modem airtiese gayet sağlıklı ve kanalları rahatlıkla izleyebiliyorum. bu modemlede açıp izliyorum fakat kimi zaman kapanıyor hd kanalalrda modem kapanma sorunu yaşıyorum.. bazende tivibu kapalı olduğu halde kapanıyor kendiliğinden.. bu konuda yardımlarınız b ekliyorum... internette
  • Konuyu hortlattim ama birsey soracagim
    Yillar once bu modemi
    Kullniyordum memnundum
    Fakat simdilerde kablonet kullandigim icin kullanamiyorum bu cihazi access point olarak kullanabiliyormuyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu modemin voice adminine giriş yapabilmemi sağlayabilecek bir yardımsever okur mu bu mesajımı :(

Dosyalar internette yok artık, elinde olan biri paylaşırsa büyük sevaba girecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya_han -- 25 Ekim 2013; 16:40:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolasea

Konuyu hortlattim ama birsey soracagim
    Yillar once bu modemi
    Kullniyordum memnundum
    Fakat simdilerde kablonet kullandigim icin kullanamiyorum bu cihazi access point olarak kullanabiliyormuyuz ?

Linksys wag54gp2'yi Access Point [ AP ] Olarak kullananılamıyor diye biliyorum...
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.