Şimdi Ara

Linea tjet test sürüşü (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
10.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyidir iyidir jetta, civicte iyidir corollada iyidir fiatta iyidir civicte gazoz açacağı yok tek kötülüğü orda yoksa oda iyidir
    quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

vay strep. gelmiş
    nerdesin sen yaaaaa :)
    çoktaaaaaan jetta lafının kokusu gelmiş olmalıydı ve sen burda olmalıydın :)

kötüsün sen kötüsüüüüün kötüsüüüün kötüsüüüün (yanlış anlama sana değil jettaya :) )

• quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

at gözlüğü değilde , doktorun vereceği optik gözlüklerle topiği bi incelemeni öneririm.

ama doğru optikleri ,at gözlüğünü çıkarmadan takamazsın. "be kardeşim"

not : bu bitirim ağızlarının modası geçeli çok oldu :)

Bugüne kadar ne bitirim ağzıyla nede başka bir ağızla konuştum veya konuşmaya çalıştım.Yarası olan gocunuyor ben bir laf söyledim hemen üstüne alan çıktı bakıyorumda!
  • lineaya tek hatayı bulan benim bilaaaaadeeerr ( böylemi konuşuluyor sizin lisanda ) :)

bende senin adını söylemediydim ama at gözlüğü takan bi sen varsın heralde biilaaaader :)
  • Yakında şiraze kayması gibi bitirim lafları duyarsak şöför nebahat'ı çağıracağım. aha dayanamıyorum çağırdım:
     Linea tjet test sürüşü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 9 Kasım 2007; 22:42:25 >
  • şöför nebahhattemi civicci iyiki civic almamışım he he he
  • yok be linea kullanıyo o görmüyonmu :)
  • T-Jet li bi arkadaş sonunda "yeminimi bozdum uleeyyyn" diye hepinizi sollayacak olan o olacak bu gidişle
  • Arkadaşlar bugün linea Dinamik modele bindim emtion modelle aralarında çok fark var yaw plastik kalitesi çok dandik dinamiğin basit yapmışlar ama emotion kalitesi süper 1. sınıf diyim artık.Belkide kötü diyen arkadaşlar t-jet dinamiğe bakmışlardır çünki bugün baktığım jant aliminyum idi.Herkes t-jet yüksek modeli sanıyordur bu araba için halbuki emotion modelini bilmeyenlerde var.Aralarında dağlar kadar fark var.Benim bindiğim palio bile dinamik modeline bin basar plastikte ama emotin tadından yenmez.
  • Kendi kendine gelin güvey olan insanların yüzdesinin fazla olduğu bi yere denk gelmişim anlaşılan.Ben bitirim ağzıyla falan konuşmuyorum diyorum ama sen kendi fantezi dünyanda benim başka şeyler söylediğimi falan hayal ediyorsun galiba.Ben sadece biraz daha tarafsız bakın diye başlangıçta bi yorum yazayım dedim Cyprinus carpio gibi atladın.Ben ne Linea kullanıyorum ne de Fiat sahibiyim.Ne de Linea hatasız dedim.Demekki anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az lafı gerçek insanlara dayanıyormuş bunu anladım.Beni daha fazla konuşturma da vaktimi değersiz şeylere fazla harcamayayım tamam mı?
  • Mhecc kime diyorsun abi yaw ben bişey demedim ki sana?!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

Mhecc kime diyorsun abi yaw ben bişey demedim ki sana?!

sana demedim zaten
  • arkadaş balıkçı galiba :)
  • Yok balıkçı değilim Kuşçuyum :)
  • ooooffffff offfffff
    sen değil be yahu
    sen de kabul günündesin sanırım haaaaaa
  • Evet abi,baksana araba alacam onun için konuma bak boşver sağı solu elalemi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhecc
    ....başlangıçta bi yorum yazayım dedim Cyprinus carpio gibi atladın.Ben ne Linea kullanıyorum ne de Fiat sahibiyim.Ne de Linea hatasız dedim.Demekki anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az lafı gerçek insanlara dayanıyormuş bunu anladım.Beni daha fazla konuşturma da vaktimi değersiz şeylere fazla harcamayayım tamam mı?

Okyay bu arkadaşa demiş.

Bu, sazanın Latincesi olmasın?
  • ...lınea fıyat/performans acısından guzel bir arabadır.abartmaya yada kotulemeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brawa -- 25 Kasım 2007; 4:12:47 >
  • petrol vardı da bizmi işştik
  • hayatımda 2 tane dizel araba kullandım biri opel astra 2007cdti otomatik diğeride linea emotion dizeldi. Opel almaya karar verdim
  • ÇOK KÖTÜ BİR ARABA
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.