Şimdi Ara

Lincoln Navigator Almak İstiyorum Yardım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
4
Favori
48.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sağ ol hocam bilgilendirme için.
  • bende bunu kendime aldırmayı düşünüyordum ama yılda 20bin civarı yapınca vazgeçtik. İleride ailemden ayrı yaşama geçtiğimde 2.araç tercihim bu tür araçlar olucak, 1normal iş için 2zevk için. Motor sesinden tut, iç konforuna kadar 2013 model arabalardan daha iyi
  • basarsan 50 lt de yakar normal kullanımda 23 24 lt yakıyo
  • Hummer 58 grand cherokee yle büyük suv ları karıştırma birbirine navigator un uzun yolu düşündüğünün aksine çok rahat , konforludur. Sürücüyü asla yormaz ben bizzat 9 saat kullandım çok rahat , dengeli , konforlu şekilde seyahat edebiliyorsun. Motor sesini asla duyamazsın. Bu aracın verdiği tadı genelde hiç bir araçta bulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtmmustafa

Hummer 58 grand cherokee yle büyük suv ları karıştırma birbirine navigator un uzun yolu düşündüğünün aksine çok rahat , konforludur. Sürücüyü asla yormaz ben bizzat 9 saat kullandım çok rahat , dengeli , konforlu şekilde seyahat edebiliyorsun. Motor sesini asla duyamazsın. Bu aracın verdiği tadı genelde hiç bir araçta bulamazsın.

Arkadasim grand cherokee kucuk suv mu? Biraz dogru duzgun yorum yap. Grand cherokee de buyuk suvdur, escalade de ayni bunlar... Sen tiguan falan zannettin her halde. Bu amerikan sublarinda zaten v8 oluyor genelde uzun yolda da motor sesi iceriye geliyor escalade de boyle grand cherokee de de boyledir bu. 100-120 km hizda motorun ugultusu disinda bir konfor sorunu yok her iki araca da ama 140-150 yap hizi o zaman saga sola yaylanmayi gorursun iki aracta da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• The Jeep Grand Cherokee is a mid-size SUV (orta boy ) produced by the Jeep division of the American manufacturer Chrysler. http://en.wikipedia.org/wiki/Jeep_Grand_Cherokee

The Lincoln Navigator is a full-size luxury SUV (tam boy lüks) built by the Ford Motor Company for its luxury division, Lincoln. http://en.wikipedia.org/wiki/Lincoln_Navigator

The Cadillac Escalade is a full-size luxury (tam boy lüks) sport utility vehicle (SUV) sold by the General Motors luxury brand, Cadillac. http://en.wikipedia.org/wiki/Cadillac_Escalade

Cherokee 1700 kg, Navigator 2700 kg, Escalade, 2700 kg.

Yani Grand Cherokee bu araçlara göre küçük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktuz -- 12 Haziran 2013; 11:33:01 >

• @hummer58 navigatorla 150 160 gidelim ses alıyomu bak istersen içine. asla ses yok
  • 1999 yılına kadar üretilen grand cherokee ölçüleri :
    Uzunluk: 177.16 in (4500 mm)
    Genişlik: 69.29 in (1760 mm)
    Yükseklik: 64.96 in (1650 mm)
    Ön Arka Tekerlek İzi: 57.87/57.87 in (1470/1470 mm)
    Dingil Açıklığı: 105.9 in (2690 mm)
    Yerden Yükseklik: 8.2 in (208 mm)

Yüksüz Ağırlığı: 4261.5 lbs (1933 kg)
    Maksimum Yüklü Ağırlığı: 5687.9 lbs (2580 kg)

1998-2003 arası üretilen navigator ölçüleri:
    Uzunluk: 204.7 in (5199 mm)
    Genişlik: 79.9 in (2029 mm)
    Yükseklik: 76.8 in (1951 mm)
    Ön Arka Tekerlek İzi: 65.4/65.4 in (1661/1661 mm)
    Dingil Açıklığı: 118.9 in (3020 mm)
    Yerden Yükseklik: 8.6 in (218 mm)

Yüksüz Ağırlığı: 5721 lbs (2595 kg)
    Maksimum Yüklü Ağırlığı: 7275.3 lbs (3300 kg)

aradaki farklar açıkca belli. Grand cherokee küçük suv dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtmmustafa -- 12 Haziran 2013; 14:38:35 >

• http://www.fueleconomy.gov/feg/findacar.shtml

devlet sitesi ne kadar yaktıklarını görebilirsiniz. bende escalade düşünüyorum ama doların cıkması cok fark etti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçenlerde bu forumda bir konu vardı, konuyu açan arkadaş Fabia 1.2 ile uzun yol deneyimini aktarıyordu.
    oradaki bir söz özellikle dikkatimi çekti. 2000km den daha fazla yolu klima açamadan yaptık diyordu, çünkü o motor klima ile birlikte çokda verimli olamadığını dile getiriyordu.

şimdi kendisini 1.3 altı motorlara reva gören, "Kardeşim sende Ferrariye binme, vergileri dert etme" diyenleri alkışlayan bir toplumun bireyleri kendilerini avutmak için ürettikleri savunma mekanızmaları ile elbette bunun gibi araçlar kötülüyeceklerdir.

size tavsiyem; gerçek kullanıcıların haricinde hiçkimsenin sözüne kulak asmayın.

ve unutmayın "YAPDIĞINA PİŞMAN OLMAK HERZAMAN VE HERZAMAN YAPMADIĞINA PİŞMAN OLMAKDAN ÇOK DAHA İYİDİR" .

iyi günler...
  • Geçen gün aracınızı gördüm de sizi göremedim . Ben sol şeritte, siz şag şeritte ışıkta bekliyorduk. Sağ camımdan sadece sizin kapının sacını görebildim. Eğildim anca kolunuzu görebildim
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    denizlidemisn kardeşim sende :) görmüşsünüdr doğrudur:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inque

5.4 motor ideal olur. Hem fazla da yakmaz.

• Kovayla benzin dökmeyi göze alıyorsanız, sıkıntı yok.

Ben de '99 depremi sonrası bi binmiştim, gerçeken çok hoş bir makinaydı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı
  • yukarı
  • 40.000. km me gelmiş bulunuyorum 18.ayda çok şükür balata değiştirmekten baska sıkıntım yok. birde lpg 3 tl oldu :) orası biraz sıkıntı. suan almak isteyenlere net söyliyim benim aracım 99 model 80 kurus yakıyo. 2003 ve üstü 65 70 kurus yakıyo net. kimse 50 60 kurus yakıyo demesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbgrsoy

40.000. km me gelmiş bulunuyorum 18.ayda çok şükür balata değiştirmekten baska sıkıntım yok. birde lpg 3 tl oldu :) orası biraz sıkıntı. suan almak isteyenlere net söyliyim benim aracım 99 model 80 kurus yakıyo. 2003 ve üstü 65 70 kurus yakıyo net. kimse 50 60 kurus yakıyo demesin

deli alet 80 krş aslında o motora ve zevke göre fena değil biz sabit ücret bize gelmez off o motor sesini duymak istiyorum=))
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

quote:

Orijinalden alıntı: Inque

5.4 motor ideal olur. Hem fazla da yakmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

deli alet 80 krş aslında o motora ve zevke göre fena değil biz sabit ücret bize gelmez off o motor sesini duymak istiyorum=))

Özellikle Blazer Vortex motor ve V8 Jeep motorunun sesi adeta bağımlılık yapıyor,duyayım deme hastalanırsın tedavisi de çok masraflı Video atayım da biraz motor sesi rezitali olsun

http://www.youtube.com/watch?v=dlIikebmJTQ

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.