Şimdi Ara

Lincoln Navigator Almak İstiyorum Yardım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
48.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tenekekutu

quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

deli alet 80 krş aslında o motora ve zevke göre fena değil biz sabit ücret bize gelmez off o motor sesini duymak istiyorum=))

Özellikle Blazer Vortex motor ve V8 Jeep motorunun sesi adeta bağımlılık yapıyor,duyayım deme hastalanırsın tedavisi de çok masraflı Video atayım da biraz motor sesi rezitali olsun

http://www.youtube.com/watch?v=dlIikebmJTQ

bunlar nasıl homurdanmak yapmayın etmeyin alsakta binemem bn buna =)

• quote:

Orijinalden alıntı: fbgrsoy

önyargılı arkadaslar yüzünden almaktan vzgecti sanrıım

Merhaba arkadaşlar aynen dediğiniz gibi oldu malasef şu an C4 Picasso aldım 40bine ama hala hayalimde bu araba var. Ama şunuda anladım ki şehir içinde heleki istanbulda bu araba ile dolaşmak zor park yeri özellikle çok büyük dert. Ama ileriye doğru daha sakin yerlere yerleşme düşüncelerim olursa bu araç benim için kaçınılmaz olacaktır. Bir de yine aynı sınıfa girer mi bilmem ama WV TOUREG lerde ilgimi çekti 2003-2004 modelleri 40-50 bin arasında değişiyor. Navigatörleri bazen yolda görüyorum nadir de olsa uzun uzun arkasından bakıyorum İnş. bi gün bu araca sahip olurum rahat bi şekilde diye hayallerim devam etmekte.

• Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    Dostum bahsettiğin arac ile aklında ki megane,picasso,toureg fln hava gazı kalır,keza 2000-2004 navigator'lardan bahsetmiyorsan.

Ki escalade,navigator suv'da referans cihazlardir.

Lincoln'de ford bünyesinde,şahsim escalade alirdim 2007 model,navigator'de alicak olsam 2007 model yılı ve üzeri alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lincoln ün en cok tutulan makul model aralığı 2003 2006 arasıdır ama aynı tadı vermesede 2012 q7 den daha fazla tadı veren 1998-2002 model aralığında tercih edilebilir. escalade daha sert aractır amerikandan ziyade avrupayı daha cok yansıtır. Sfkan amerikan diyorsanız lincoln. toureq de süper bi makine çok seri ama alırken airmatic şanzıman vs iyi baktır cok arıza yapar. infiniti fx toureq cayenne aynı tattadır
  • uzun zamandır aklımın hep bir köşesinde olan navigatorun 2004 modelini geçen hafta sonu istanbulda kullanma imkanım oldu. kullanım zevki tek kelimeyle "dadından yenmez". vergisini bilmiyorum araba bana ait değil. ancak olumsuz olarak tek gördüğüm yakıt olarak "25.2" yazdığını gördüm bi ara, sonra gözümün önüne karanlık bir perde indi dedim tansiyonum düştü heralde... tabi biz fakirler olarak bu duruma gözlerimiz açıla açıla bakıyoruz ancak 2. bir araç almayı düşünüyorsanız kesinlikle değer. parçası hakkında adını veremeyeceğim çok bilinmiş bir yabancı alışveriş sitesinde gerçekten çok komik fiyatlarla parçalarını bulabilirsiniz. önceden bahseden arkadaşların dediği gibi tamamen bir zevk arabası.
  • Şu parça bulunmaz işi eskide kaldı,siz paradan haber verin bakın parça nasıl koşarak geliyor
  • Bizim buralarda gri bir tane var

Sesi çok güzel rölantide bile hırlıyor

• Teşekkür ederim yorumlar için. Parça bulunacağının bilincindeyim fakat uygun yollu olur mu? Çok fazla olmadığı için parça rakamlar yüksek oluyor diye duydum

• Uzun zamandır bende bu araçların takibindeyim fakat dikkatimi çeken en önemli unsur motor vs değil, çünkü bakımı düzgün yapılmış hele ki LPG uygulanmamış V8 motoru kolay kolay bozamazsın. Benim asıl dikkat ettiğim kozmetik kısmındaki malzeme kalitesinin düşüklüğü. Yani özellikle deri aksamların çok ama çok kısa sürede deforme olması, çatlaklar içerisinde olması. Bu da bende aracın düzgün bakılmadığına, temiz tutulmadığına kullanılmadığına yönelik bir his uyandırıyor ve araçtan soğuyor daha düşük kmli araçlar bakmaya başlıyorum.

Eminim ki araç alındığından itibaren derileri 3 ayda bir besleme kremi ile bakımı yapılsa bu hale gelme süresi dahada uzayacak (bende de bu noktada aracın bakımsızlığı konusundaki düşüncelerim devreye giriyor) ama benim gibi direksiyon derisi deforme olacak diye 70bin km dir aracını tek parmakla kullanan manyak sayısı kaç kişidir merak konusu :)

Ayrıca aynı km de farklı markalardaki araçların deri aksamlarını inceleyin aradaki farkı kesinlikle göreceksiniz. Arkadaşımın ML280 aracı 420.000km de deri koltuklar halen diri iken 100.000km de bir Lincoln veya Escalade gibi aracın çatlaklar içinde olması malzeme kalitesi konusunda biraz kafa kurcalıyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• RoMM3L R kullanıcısına yanıt
    Koltuklar veya direksiyon - konsol üzerindeki yıpranmalar kilometreden ziyade aracın yaşı ve güneşte kalma miktarıyla ilgili. Direksiyonda 5 sene en ufak deforme olmazken, sonraki 1 haftada dökülüp gidebilir.
    Yine koltuk döşemeleri de öyle. Araç güneşte bırakılmıyorsa ve dediğiniz gibi deriye bakım yapılıyorsa sağlam kalması muhtemeldir.

Hakiki derinin yeteri kadar uzun dayanmadığını düşünen bazı markalar bazı modellerinde( Mercedes,bmw de vardı sanırım,) sentetik malzemeler kullanıyorlar.

Bu gibi araçlarda 100.000 km denilen araç kaç yüz bin kilometrededir orası da ayrı bir muamma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

Koltuklar veya direksiyon - konsol üzerindeki yıpranmalar kilometreden ziyade aracın yaşı ve güneşte kalma miktarıyla ilgili. Direksiyonda 5 sene en ufak deforme olmazken, sonraki 1 haftada dökülüp gidebilir.
    Yine koltuk döşemeleri de öyle. Araç güneşte bırakılmıyorsa ve dediğiniz gibi deriye bakım yapılıyorsa sağlam kalması muhtemeldir.

Hakiki derinin yeteri kadar uzun dayanmadığını düşünen bazı markalar bazı modellerinde( Mercedes,bmw de vardı sanırım,) sentetik malzemeler kullanıyorlar.

Bu gibi araçlarda 100.000 km denilen araç kaç yüz bin kilometrededir orası da ayrı bir muamma.

Tabi orjinal km olarak varsayıyoruz internetteki araçları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• amerikan araçları gerçek değerli deri kullanıyor plastikleride kaliteli ama bmw falan suni deri kullanıyor . helede ilk jenerasyon navigatorün kalitesi üzeirne kalite yok şu aralar almayı planladğm bir araçtr ama parça konusu beni düşündürüyor
  • bende çok düşünmüştüm 2 araç olarak 99-2000 model navigatör mü 86- 90 300 sel mi 96 model ford explorer mi alayım diye gittim 0 l200 aldım :)
  • Ben de ikinci araç olara 560sec olmazsa 98 99 model navigator düşünüyorum. 560sec e gönlüm daha yatkın tabi fakat bakımlı ve temiz navigator önerilerinizi tavsiylerinizi almak isterim.
  • Lincoln'ü satmak daha kolaydır, SEC artık çok meraklısına hitap eden bir araç haline geldi.İkisi de keyif arabasıdır ikisi de performanslı kullanırsan yakar, Lincoln uslu uslu kullanılabilir ama SEC'i öyle kullanacağını zannetmiyorum. Karar zor, ikisi de müthiş araçlar. Yalnız arkadaş gibi gidip sen de Ford Ranger alıp gelme
  • dediğiniz gibi keyif için binieceğim bi araç olucak 560secler yıllardır takip ettiğim ve almayı beklediğim araçtı zaten yakıt canavarı fakat onları göze aldım tabi, navigatorlarda büyük araçlar arasında en sevdiğimdir iş alma noktasına gelince kararsızlık işi zorlaştırdı =)
  • arkadaşlar benim eniştemde 4 senedir var navigator.. ben kendimce artılarını eksilerini sayıyım.. artısı duruşu heybeti imajı prestiji 500 bin tl lik arabanın havasını 30 bin tl lik araçla atıyorsunuz ve pek kimsede anlamıyor heleki arabadan anlamayan adam aracı çok çok pahalı bir şey sanıyor..
    çizgileri tasarımı hatları gereği bunun eskiyceğinide sanmıyorum..

başka artısı iç hacmi salon salonanje uzun yolda fevkalede konforlu rahat .. alın elinize tableti alın içeceğinizi yatırın koltuğu uzatın bacakları sanırsınız boeing 777 nin vip bölümündesinis.. uzun yolda çokda abartılıcak bir yakıtı yok..

navigator 4 senedir eniştemde 4 senedir oksijen sensörü ve bir kaç akar kokar arıza dışındaki bunlar ufak tefekde olsa her defasında minumum bir bin tl den aşağı bırakmadı ufak tefek incik boncuk sıkıntıları oldu .. yaşına görede normal .. onunda dışında gayet rahat konforlu sorunsuz bir araç..

şimdi gelelim eksilerine bu araç kesinlikle ama kesinlikle şehir içinde kullanılıcak bir araç değil.. lpg yi şehir içinde sömürüyor.. bahsettiğim istanbul trafiği.. bunun dışında parçası zebille onda en ufak bir sıkıntı yok. istanbulda bütün amerikancılarda parçası mevcut genelde ford parçalarıda uyuyor başka şehirde olsanızda arayın parçayı sipariş geçin kargoluyorlar.. yoksada sipariş geçiyorlar 1 haftada elinizde..

bizim arka fara scooterla çarpıp kaçmışlar arka stopun mikası kırılmışdı üç dört yere ben aradım parçaya 2 bin tl fiyat çekenimi istersiniz 1500 tl diyenimi istersiniz.. kısaca araba ucuz ama navigatorun ismini duyan parçacı yada usta zengin bu ensesi kalındır muamelesi çekiyor.. lafım bütün parçacı yada ustalara değil tabiki dürüst olanları tenzih ederim..

hiç kullanmasanız yıllık mtv,trafiği,yakıtı,bakımı rahat 10 bin tl en az minumum kullanımda masrafı var .. satılma kısmına gelince eniştem defalarca satılığa çıkardı herkes goygoya sohbete arıyor ciddi alıcıda yok.. kaldıki eniştem öle uçuk rakamlarda çekmedi en son 30 bin tl çekmişdi daha yeni 3 ay satılıkta kaldı ciddi kimse gelmedi arayan tonlada aracı görmeye gelen yok.. kaldıki aracı bebek gibi tertemiz..

yakıta gelince bu araçlar 5.4 olduğu için bunlara normal lpg olmuyor.. doğru lpg kiti takılırsa ekonomiyi fazlasıyla yaparsınız birde kaliteli bir kit.. yanlış kit ile normal yakması gerekendede fazla lpg yakıyorsunuz.. ilanlara mesela bakın arayın lpg de ne yakıyorsunuz deyin her kes size farklı rakamlar söyliycektir.. lpg kit bu araçlarda önemli.. şu anda bu araca takılabilicek en kaliteli prins yağlamalı lpg kit herhalde taha 5-6 bin tl tutar..

eniştemin navigatorda iki avantajı oldu birincisi alırken aşırı kelepire aldı.. o zamanlar navigatorlar 40 bin tl lerden aşağı yokken eniştem 25 bin tl ye aldı.. ordan amortismanı çok fazladır. birde evin ikinci aracı devamlı kullanılmıyor eniştenin kendine ait passatı var normalde onu kullanıyor navigator çoğunlukla uzun yolda kullanıyor ikinci araba olmasından ötürüde avantajı var.. uzun yolda kullanmasından ötürüde yakıttan avantajı var..

benim nacizane fikrim bu araçların ucuz rakamlarına kanıp almayın.. maddi durumunuz kısıtlı ise hiç bulaşmayın bu araçların fiyatları isterse 20 bin tl olsun isterse 10 bin tl olsun genel giderlerinden ötürü hep zengin aracı olarak kalıcak..
    piyasada haşatı çıkmış navigatorlar var ucuz rakamına kanıp alıp en ufak bir arızada tamir ettiremeyen yada o özelliği iptal eden yarım yamalak arıza ışıkları yakan hydrası çalışmayan dolu navigator var.. çünkü adama en ufak bir masrafda 3 bin tl 5 bin tl diyorlar.. heleki hydra yani havalı indirme kaldırması bozulursa vayki vay.. navigatorun yarısı kadar para vermeniz gerekir..

alınmaz diye bir şey yok navigator alınır heleki şimdi mtv side çok düşdü bir alt dilimden öderseniz her sene 1200 tl ödersiniz.. ama yukardaki dediğim gibi alıcaksanız yaşam tarzınızı navigatora göre şekillendirin derim ya ikinci arabanız olsun yada sallıyorum bodrum falan gibi bir yerde yaşıyorsanız zaten yazlık yer şehir içinde oralarda herkesde scoter moped var .. sizde şehir içinde scooter falan geziyorsanız kısaca aracı çok çok az sadece uzun yol için falan kullanıyorsanız öylede olur.. bunun dışında birincil araba olarak sağlam bir maddiyat ister..

• darkmoon34 kullanıcısına yanıt
    Bizde şu anki aracimizi satıp üstüne çok az kredi çekerek 2007 model navigator almak istiyorduk fakat yakıt mesele gibi gözüküyor

• Amcamda 8 senedir var 2007 kasa.Şehiriçi 16litre yakıyor.Benzinli lpg takılmadı.Ama arabanın nazar boyutu var.Arabayı sürüyorum yataktan kalkamıyorum.Ve arabayada çok nazar değiyor.Tabi nazara inanmayanlar olabilir.ve Mesela 2. araba olarak dahi bir kafeye gitseniz herkes bakıyor.Kimisi kıskançlığından kimisi tanışmak için.Ama yemek yeseniz kahve isteseniz takip ediliyorsunuz.Yani şu ünlülerin kaçtığı durumdan oluyor.Kısaca göze batıyor.Ve normal adamın bineceği araba değil.
    Aracı bir ara galeriye koyduk 220binde 170e koyduk 160a müşteri buldu galeri.2015 model alma niyetindeydik.Kısmet olmadı 2015e bizde vazgeçtik arabayı hemen 195bine çekmişler.Yani kmsine aldanmayın bizim araba 8senede 270bin yaptı.şimdi 15senelikler 100-150binde olur mu?
    Parça sıkıntısı yok .Bizimkinin bir değişimi oldu 3000tl masrafı oldu bu sene.Geçen senede 8bin masrafı oldu.Yani her sene birşeyler çıkıyor ister istemez.,
    Amma buna değer :) aracım qashqai bu arada

• Lincoln benim de favori arabalarımdan nasip olursa bende almak istiyorum,benimde chrysler grand voyager var 94 model fakat şanzımanında sıkıntıyı bitürlü çözemedik şanzımanı komple yaptık ama olmadı 3 beyin değiştirdik yine olmadı sıkıntısı araba giderken birden 3. Vitese atıyor kendini ve kalkışlar sürekli 3. Vites oluyor vites ne düşüyor nede artıyor bi anlam veremedim bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.