Şimdi Ara

Lincoln Navigator Almak İstiyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
4
Favori
49.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir bir araç almayı düşünüyorum şu anki aracım Megane 2 HB. Vakt-i zamanında eskaza bir naviagator kullandım yaklaşık 2 yıl önce. Keşke diyorum hiç binmeseydim o araca. Ondan sonra bindiğim değişik marka model araçların hiçbirinden o zevki alamadım. Tüm araştırmalarıma rağmen uygun fiyatlı (30-40bin arası) sıfır olsun 2. el olsun binek araçlar veya SUVlar hiçbirine ısınamadım. Ama artık kafaya koydum galiba bu aracın 98 modeli 30 binden başlıyor. Yıllık vergisi şu an 1.500 civarında Yakıtı göze aldım. Vergiyi de göze aldım bu aracı almak istiyorum. Tek sorunum bize çok yabancı bi araç servis yedek parça nasıldır fiyatları uygun mudur. En önemlisi bu araçlar çok arıza yapar mı yoksa ömürlük arabalar mı?. Bu aracı alırsam zaten araziye çıkmaya niyetim yok ve kullanırsam çok uzun bir süre kullanırım değiştirmeyi de düşünmem. Ama işte bana sürekli masraf çıkartan bir şey olmasınıda istemiyorum. İnternette aradım bu araç hakkında çok bilgiye ulaşamadım genellikle belli kısım kullandığı için servis yedek parça konusunda bi bilgi edinemedim. Bu konuda bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler...
     Lincoln Navigator Almak İstiyorum Yardım

• geçenlerde bu forumda bir konu vardı, konuyu açan arkadaş Fabia 1.2 ile uzun yol deneyimini aktarıyordu.
    oradaki bir söz özellikle dikkatimi çekti. 2000km den daha fazla yolu klima açamadan yaptık diyordu, çünkü o motor klima ile birlikte çokda verimli olamadığını dile getiriyordu.

şimdi kendisini 1.3 altı motorlara reva gören, "Kardeşim sende Ferrariye binme, vergileri dert etme" diyenleri alkışlayan bir toplumun bireyleri kendilerini avutmak için ürettikleri savunma mekanızmaları ile elbette bunun gibi araçlar kötülüyeceklerdir.

size tavsiyem; gerçek kullanıcıların haricinde hiçkimsenin sözüne kulak asmayın.

ve unutmayın "YAPDIĞINA PİŞMAN OLMAK HERZAMAN VE HERZAMAN YAPMADIĞINA PİŞMAN OLMAKDAN ÇOK DAHA İYİDİR" .

iyi günler...
  • Motorunu kolay kolay yiyemezsiniz dayanıklıdır ama, alt takım denilen yürüyen aksama dikkat edin, birde alırken bütün elektrikli ve elektronik özelliklerin çalıştığını kontrol, parça ve yedek parça sıkıntı çıkacağını sanmam büyükşehirlerde bakım sıkıntısı da olmaz, ama tabi Örnek Kırşehir'de kullanırım derseniz anlayan ustası bulunamayabilir.Kısacası büyükşehirde sıkıntı olmaz ama daha kırsal ve kısıtlı bölgede kullanırım derseniz elbette sıkıntı çıkarabilir. Sonuçta reno ford binek tip bir taşıt değil bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: parker48

Motorunu kolay kolay yiyemezsiniz dayanıklıdır ama, alt takım denilen yürüyen aksama dikkat edin, birde alırken bütün elektrikli ve elektronik özelliklerin çalıştığını kontrol, parça ve yedek parça sıkıntı çıkacağını sanmam büyükşehirlerde bakım sıkıntısı da olmaz, ama tabi Örnek Kırşehir'de kullanırım derseniz anlayan ustası bulunamayabilir.Kısacası büyükşehirde sıkıntı olmaz ama daha kırsal ve kısıtlı bölgede kullanırım derseniz elbette sıkıntı çıkarabilir. Sonuçta reno ford binek tip bir taşıt değil bu.

İstanbulda olduğum için herhalde çok sıkıntı olmaz. Fakat ara sıra şehir dışına tabiki çıkacağım mutlaka yolda sıkıntı çıkartmasında geri geldiğimde nasıl olsa halledilir bi şekilde. Peki siz olsanız vergi yakıt dışında binilebilecek bir araç olarak görüyormusunuz. Alan uzun yollar memnun kalır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Yurtdışında bolca olan bir makine. Burada parça bulunmazsa oradan temin edilebilir. Sonuçta ülkemizde az miktarda var.
    İstanbul'daki Amerikancıların rahat rahat parçasını bulup (çok abes bir parça olmadıkça), periyodiklerini rahat rahat yaptıkları bir modeldir.. bundan sonraki kasa içinde aynı şey geçerli.. ama son kasa daha yaygınlaşmadığı için TR'de onda sıkıntılar var..

sorun olmaz parçası vs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Motorunu kolay kolay yiyemezsiniz dayanıklıdır ama, alt takım denilen yürüyen aksama dikkat edin, birde alırken bütün elektrikli ve elektronik özelliklerin çalıştığını kontrol, parça ve yedek parça sıkıntı çıkacağını sanmam büyükşehirlerde bakım sıkıntısı da olmaz, ama tabi Örnek Kırşehir'de kullanırım derseniz anlayan ustası bulunamayabilir.Kısacası büyükşehirde sıkıntı olmaz ama daha kırsal ve kısıtlı bölgede kullanırım derseniz elbette sıkıntı çıkarabilir. Sonuçta reno ford binek tip bir taşıt değil bu.

İstanbulda olduğum için herhalde çok sıkıntı olmaz. Fakat ara sıra şehir dışına tabiki çıkacağım mutlaka yolda sıkıntı çıkartmasında geri geldiğimde nasıl olsa halledilir bi şekilde. Peki siz olsanız vergi yakıt dışında binilebilecek bir araç olarak görüyormusunuz. Alan uzun yollar memnun kalır mı?

Alıntıları Göster
    bence aracı gene kullanın hatırladığınız kadar muhteşem bir duygu olmadığını düşüneceksiniz bu araçların bizim ülkemizde çok prestiji var ama aslında abartılacak makineler değiller son zamanlarda gmc yukon görüyorum hemde hibrit olanı ama böyle yaşlı ve parçası nadir aracı almamanızı öneririm başınıza büyük belalar açabilir özellikle şanzıman tehlikeli biz arabistanda yukon xl kullanıyoruz önceden 4x4 kullanıyorduk fakat orda buranın renosu kadar bol olmasına karşın bize çok çektirdi 4x4 sonra alınan araç 4x2 oldu ordakiler dahi 4x2 öneriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doblo satın almak istiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

Lincoln bu arkadasim baba markadir
    Kolayca bozulmaz merak etme
    He durumum musait parca sorunu ciksada altindan kalkarim dersen al bin zaten sora baska araca binemeyeceksin:)
    Güncel kasasıyla seyahat etme fırsatım olmuştu.

Tam anlamıyla bir kalantor aracı.Masrafları ve aracı elden çıkarırken çekeceğiniz sıkıntıları göze aldıysanız durmayın

Vergiyi de göze aldım bu aracı almak istiyorum.

tek bir şey kalıyor geriye,temizini bulmak.
    Sonra alınabilir.
    Alternatif olarak Santa Fe modelini öneririm.
    Navigatorun yanından geçemez ama Daha yeni bir araç sahibi olmuş olursunuz.

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Vergiyi de göze aldım bu aracı almak istiyorum.

tek bir şey kalıyor geriye,temizini bulmak.
    Sonra alınabilir.
    Alternatif olarak Santa Fe modelini öneririm.
    Navigatorun yanından geçemez ama Daha yeni bir araç sahibi olmuş olursunuz.
    Chevrolet Blazer denediniz mi?

Orijinalden alıntı: faho

Alıntıları Göster
    Bende 4 sene önce cadillac escalade vardı.Şimdi yeni kasasını almayı düşünüyorum.Bence imkanınız varsa escalade düşünün lincoln sonuçta fordun ürettiği lüx suv kategorisinde ama cadillac her zaman kaliteli araçlar üretir.Satarken 2 sinide satmak zor fakat cadillac bir gömlek daha üstündür hem motor hem güç hemde kalite olarak.Km si düşürülmemiş olmasına dikkat edin mümkün olursa direk sahibinden almanızda fayda var benden söylemesi.Yakıt ve vergi zaten göze almışınız ama bence güvenli heybetli ve binilecek hakettiğimiz araçlar diye düşünüyorum.Zaten imkanı olup maddi durumu iyi olupta hala çakma teneke jeeplere binen pinti insanlara aklım ermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

Alıntıları Göster
    Bu kasadan bir sonrası kasanın önü dehşet-ül vahşet birşey yahu.Son kasasıda öyle ama bu kasa bana hep bir yavan geliyor.

Orijinalden alıntı: Demage

Bu kasadan bir sonrası kasanın önü dehşet-ül vahşet birşey yahu.Son kasasıda öyle ama bu kasa bana hep bir yavan geliyor.

Alıntıları Göster
    İnşallah alırsınız insanın içine sinen araca binmesi apayrı birşey.

SAMSUNG GALAXY S III
    Fabiadan Sonra Ford Courier 1.6 Titanium
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

Tam anlamıyla bir kalantor aracı.Masrafları ve aracı elden çıkarırken çekeceğiniz sıkıntıları göze aldıysanız durmayın

• işletme maliyetlerini göze almışsınız... İstanbul'da yaşıyormuşsunuz parça yada usta sıkıntısı çekmezsiniz sonuçta Türkiye'de hiç bilinmeyen bir marka yada model değil... sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum

Orijinalden alıntı: maverick0

işletme maliyetlerini göze almışsınız... İstanbul'da yaşıyormuşsunuz parça yada usta sıkıntısı çekmezsiniz sonuçta Türkiye'de hiç bilinmeyen bir marka yada model değil... sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum
    Herşeyi göze almışsınız. Bize hayırlı olsun demek düşer.

Amerikanlar başkadır tabi.

Raptor ve Ram Runner

http://www.youtube.com/watch?v=NJdILE5T_NE

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

Komik dimi?Yazarken ben de çok gülmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: zulfikar

bence aracı gene kullanın hatırladığınız kadar muhteşem bir duygu olmadığını düşüneceksiniz bu araçların bizim ülkemizde çok prestiji var ama aslında abartılacak makineler değiller son zamanlarda gmc yukon görüyorum hemde hibrit olanı ama böyle yaşlı ve parçası nadir aracı almamanızı öneririm başınıza büyük belalar açabilir özellikle şanzıman tehlikeli biz arabistanda yukon xl kullanıyoruz önceden 4x4 kullanıyorduk fakat orda buranın renosu kadar bol olmasına karşın bize çok çektirdi 4x4 sonra alınan araç 4x2 oldu ordakiler dahi 4x2 öneriyor

Harika yorum.
    Tekrar kullansın eminim ki vazgeçecek. Araziye mi girecen; hayır..
    Bu araçları alanlar tam anlamıyla sonradan görme, ne oldum delisi görgüsüzler..
    Kusura bakmayın benim düşüncem bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: In absentia

Bu mesaj silindi.
    http://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-lincoln

ABD malı old. tamamı benzinli ki,yakıtı düşünemiyorum...yalnız motor sesi nasıldır belli değil...5400cc...

Orijinalden alıntı: plateau

http://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-lincoln

ABD malı old. tamamı benzinli ki,yakıtı düşünemiyorum...yalnız motor sesi nasıldır belli değil...5400cc...

Alıntıları Göster
    Arkadaşımda vardı bir aralar lpg'de kmde 40-45 kuruş yaktığını söylüyordu birşey değil aslında.
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.