Şimdi Ara

Lincoln Navigator Almak İstiyorum Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
48.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5.4 motor ideal olur. Hem fazla da yakmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

Hatalı park durumunda aracı ağırlıktan sebep çekemiyorlar. Ceza makbuzunu yapıştırıp bırakıyorlar. Bu bir avantaj olarak görülebilir

yazın aynı olayı kuşadası sahilde gördüm f10 5.20d'nin tekerine şu çekicinin tekerlekten tutup kaldıran parçasını takamadılar 10 dk uğraşmalarına rağmen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

Merhaba arkadaşlar uzun süredir bir araç almayı düşünüyorum

Bodycimisin?
  • Valla herkes iyidir sağlamdır falan demiş de amerikada bu araçların eskilerinin her tarafından ayrı ses geliyor, alt takımlar gacır gucur.

Evet motor-şanzıman sağlam ama yağlama-soğutma-marş-hidrolik vs bileşenleri sürekli bozulan araçlar, elektronik aksama girmiyorum bile.

Gerçi orada bu araçların eskileri iyice ayağa düşmüş, uzun süredir adam gibi bakım yaptırılamayan araçlar, burdakilere göre çok daha bakımsızdırlar ama durum bu.
  • 2 yıldır kullanıyorum sorun sıkıntı yaşamadm suan 200binde aracım 99 model. motor dayanıklı şanzıman ha heza oyle. yakıt benim aracımda prins lpg var. kmde 60 70 kurus yakıyo suan. şehrlerarası 45 krs yakıyo. ben memnunum. amerikan hastalıktır sonradan gorme vs diyen arkadaslarla muhatap bile olmuoyorum. sonucta 40 bin 50 bin tl veriyosun 500 bin tl vermiyosun. yakıtı vergisi vs 7 8 bin tl rutin bakımla 10 bin tl yıllık masrafı goze onunde bulundur. VE ALIRKEN MUTALAKA USTASINDA GÖSTER MOTOR SANZIMAN VE EN ÖNEMLİSİ AIRMATIC HAVALI SÜSPANSIYON.
     Lincoln Navigator Almak İstiyorum Yardım

• dostum yakiti goze aldim demissin ama bu araclarin ikinci elde de bu kadar ucuz gitmesinin bir nedeni var. Genelde bir heves alinir ama sonra altindan kalkilamaz, evin ikinci araci olmaxyacaksa, sadece zeck icin kullanilmayacaksa alinmamali. cok yakar asiri yakar... Genel icin konusuyorum bu yakiti karsilayabilecek adam 15 yasinda araba almaz, yakiti karsilayamacak olan da bu araci almaz boyle olunca da bu araclar hemen deger kaybeder genelde ucuza da satilsa aylarca yillarca ilanlarda bekler merak edenler disinda da arayan soran olmaz
  • bu araba nasıl bu fiyata satılıyor ya.36.500 e buldum bi tane
  • beyler aynı şasi üzerine ford expeditionlar var.. onlara da bakabilirsiniz.
  • Sürekli uzun yola gidiliyorsa düşünülebilir ama ş.içinde binilecekse tamamen israf.Zevk için alınacaksa başka ama bu araca masraf etmeden binemezsiniz.95 model doğan değil sonuçta
  • Türkiye'de bu araç olmaz
  • güzel araç umarım alırsınız yorumlarınızı paylaşırsınız
  • Bu aracın muadili tahoe dir blazer daha küçük olması lazım. Ben de bi Tahoe deneyin derim. Ülkemizde daha bol var ve parça sıkıntısı çekmezsiniz. Bir de büyük teker takarsınız off-road kiti olarak geçiyo galiba tam bilmiyorum tadından yenmez. Bu arada sport modeliydi tek kapı olan onu öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcandmt -- 2 Mayıs 2013; 8:27:45 >
  • Resim olarakta koyayim.
     Lincoln Navigator Almak İstiyorum Yardım
  • Land cruiser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim ülkemizin daracık sokaklarını, park yeri bulma işkencelerini, trafik çilesini, çekemediği aracı çizen p.çlerini düşününce buraların, 3. dünya ülkelerinin aracı değil bu. Ayrıca şehir içinde km'de çok rahat 1-1,2 lira civarı bir yakışı olacaktır bunu da düşünün. Yani 3-4 yıllık benzin masrafı aracın kendisi kadar tutacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

Bu aracın muadili tahoe dir blazer daha küçük olması lazım. Ben de bi Tahoe deneyin derim. Ülkemizde daha bol var ve parça sıkıntısı çekmezsiniz. Bir de büyük teker takarsınız off-road kiti olarak geçiyo galiba tam bilmiyorum tadından yenmez. Bu arada sport modeliydi tek kapı olan onu öneririm.

Tahoe bu aracın muadili değil. tahoe'nin muadili olan araç Expeditiondur. Sınıf/Boyut olarak Chevy muadili Tahoe'nin abisi olan Suburban'dır. Ancak kalite olarak baktığınızda Lincoln Mercedestir, Chevy Hondadır. Gelgelelim arabaya. Arkadaşımda vardı geçen hafta sattı. Kızda sevdalıymış o arabaya o da o yüzden aldı. Şahsen kullanma fırsatım olmadı ama arabanın hantal olduğunu söyledi. Aldıktan sonra iyi bir masraf ödediler. Bende aslında sevdalıydım. Ama Amerikada olmamıza rağmen 5.4 Motorun benzininden korktum. O yüzden Ford Explorer aldım. Explorer burada Şehir içinde 14 MPG yaparken ben İstanbulda 10'un üstüne Zor çıkacağını düşünüyorum. Birde burada bile arkadaşım ilanı açtıktan 1.5 ay sonra Çok fazla fiyat kırıp satabilmişken Türkiyede elden çıkarmanız çok zor olacak.

• Bu araçları kullananlar için sonradan görme diyen arkadaşlar zevklerin ve renklerin tartışılmayacağını bilmeli bence.Ben kullandım yaşım 37 blazer,tahoe,range rover ve cadillac escalade ayrıca 9 senedirde 1996 model pontiac trans am ram air var.Yani şimdi sonradan görme mi oluyoruz anlamadım.Bazıları olabilir o zaman bu aracı kullanabilen herkes için bunu söylemek talihsizlik bence.Bana sorarsan keşke çoğu insan böyle araçlara binebilse devlette kazansa millette canını malını yolda daha güvenli bir şekilde taşısa.
  • Hemen her parçasını bulursunuz fakat bu iş zevk ve para işi..

Başınızı illaki ağrıtır haberiniz olsun öyle alın.. Sonuç olarak kaç yaşında araba elektronik ve mekanik sıkıntıları olacaktır, her ne kadar motoru sağlam bir araç alsanız da..

Bu gibi durumlarda da parça bulunmaz diye bir şey yok.. Şuan hemen her şey mevcut ülkemizde fakat bahsettiğiniz araç pahalıya patlayacaktır..

Amerikan hastalıktır saygı duyarım fakat tercihim bütçenizi biraz daha arttırıp daha yaygın olan X5, FX35 gibi modellere bakmanızdan yanadır..

Özellikle X5 konusunda parça vs. hiçbir sıkıntı yaşamazsınız..

Bu arada Navigator, Escalade tarzı araçlar benimde çok hoşuma gidiyor, büyük jantlarıda atıp amerikan style piyasa yapmak, kapının önüne çekip araca bakıp bir oh çekmek zevkli olacaktır ama ben zamanım olmadığı için cesaret edemiyorum.. Araç benim için gerekli çünkü her an hazır ve nazır kapımda beklemeli.. İlerde inşallah.. 2. 3. araç olarak birgün olur kısmetse..

• escalede daha hoş geliyor bana ben olsam onu seçerdim tercih sizin ama çok güzel araçlar
  • Amerikan araçlarının birçoğu için konuşursak parça fiyatları ucuzdur.Bakım maliyeti olarak Avrupa veya Uzakdoğu SUVlarına göre daha az para verirsiniz.Ama 98 model bir araç alıyorsunuz bazı parçalar elbette eskiyecek zamana bağlı olarak bu yüzden bütçenizi ona göre ayarlayın biraz masraf edebilirsiniz üzerine.

İstanbulda usta sıkıntısı da,parça sıkıntısı da çekmezsiniz.

MTVsini geçersek yakıt olarak LPG için konuşuyorum öyle sanıldığı kadar çok yakmaz.Ama İstanbul trafiğinde de kullanacağım derseniz hem arabaya yazık edersiniz hem de yakar.Bu tür araçlar daha çok şehirlerarası içindir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.