Şimdi Ara

Rover 416 si Almak İstiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
27.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler , rover 416 si almak istiyorum .97 model bi tane buldum . muayeneden geçmiş temiz görünen bir araba. fiyatıda 7 milyar bildiğiniz gibi bir çok özelliği standart olarak koyuluyor bu arabaya .

    Gelelim konumuza . Roverla ilgili tüm topicleri neredeyse okudum diyebilirim . 22 yaşında eli yeni ekmek tutan birisiyim birazda birikmiş param var Çocukluğumdan beri rover arabalara karşı ilgim olmuştur . Bundan önceki arabam 96 model daewoo nexia idi. Çok düşeş bi paraya almıştım fakat yakıt problemini çözemediğim için yok pahasına sattım . Daewoo da rover gibi artık üretimi olmayan bir araç . Ama roverdaki konfor ve özellikler muadili araçlarda yok . .

    Gebzede oturuyorum ve istanbul bursa yakın kalıyorum . Parça servis konusunda sıkıntı çekmem diye düşünüyorum ..

    Kısacası ; Bu rover 416 si yi alıp kâr etmek amaçlı almıcam. Alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum . Sedan tarzı araçlar benim daha çok hoşuma gitmiştir hep

    Uzun vadede düşünürsek bu araçla mutlu olabilirmiyim .

    Zaman ayırıp cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler



  • cevap yok mu
  • değerli kardeşim öncelikle alırsan hayırlı olsun o paralara o modelde şahin bile alamazsın
    değilki rover adam veriyorsa sende iyice incele hoşuna gidiyorsa al derim
    aslında bu fikrini rover kulanıcıları sayfasında yazsaydın cevap gelirdi ondan cevap gelmemeiş
  • rover 416 kullanıcısı olarak tavsiye ediyorum.o fiyata asla ama asla kaçırma.motoru kaç binde bilmiyorum ama inş yüksek değildir.yapman gerekenler aldıktan sonra full bakıma sokman arabayı.500 lira masraf edersin yani o kadar.frenler,debriyaj,abs,yağlar,motor felan.yüksek asitli antifiriz kullanma.tüp taktırırsan en düşük brc marka taktır.parça sıkıntısı yok her parçası var bu arabaların.parça konusunda engin oto ve umut oto iyi yerlerdir.ankaradada honda otomotiv var.

    ben otomatik şanzuman 95binde aldım hatcback.98 model.bildiğin canavar yardırıyor otoyolda
  • Kardeş Bende Rover 416 si var yakıt dersen şehir içi 20 kuruş yakmıyor çok konforlu virajlara 110la giriyorum sallamıyor bile hızlandıkça arka lastikler yatıyor herkez roveri kötülüyor ama emin olki o araba mersedes konforundadır herkez parça sıkıntısı var olduğunu söylüyor evet var ama bayisinii buldunmu hiç parça sıkıntısı çekmiyorsun tabla fişekleri arızalıydı gittim çok ucuza aldım yan sanayi gibi ama orjinal aracın fiyatı zaten süper oyüzden öneririm eğer temizini bulursan hiç kaçırma birde conta yakdığı zaman honda motoru takılır ayaş yenikent yolunda rover orjinal motoruyla 1 km de 170 bastım hızı ve konforu beni bitiriyo sen al al rover al
  • Bende 1996 model 416 Si var. Ve çok şükür bu güne kadar pek sıkıntı olmadı.

    Ben kullanıcı olarak tavsiye ederim.

    1996 model 416 si alan veya alacak olan varsa korkmasınlar mekanik olarak ve kokpitteki malzemeler Honda EuroCivic ile birebir aynı. Geçenlerde bilyalarda sorun olmuştu sağ arka tekerde gidip direkt EuroCivic sağ arka teker bilyası dedim, aldım ve sorunsuz uydu. Sadece gövdenin, tamponların ve farların tasarımı farklı diğer her yer birebir aynı. Rover ve Honda birlikte yapmışlar arabayı zamanında.

    Çok nadir bazen immobilizer'da sorun oluyor, tabii bu herkesin başına geliyor demiyorum eğer gelirse yardımcı olmak için yazıyorum. Kumandadan açınca bazen hala immo devre dışı kalmıyor ya da kumandadan araba hiç açılmıyor. Bunun için resetleme işlemi yapmak gerekiyor. Resetlemek için arabanın kullanım kılavuzunda yer alan ve her araç için ayrı 4 haneli bir kod var o kodu kullanarak nasıl reset atılacağı yazıyor. Onu yapmak gerekiyor ama o da senede 1-2 defa başıma geliyor önceleri böyle bir sorun yaşamıyordum, araba 16 yaşından sonra böyle bir sorun çıkarmaya başladı ara sıra. Eğer kullanım kılavuzu kayıpsa ya da o kod kağıtı kayıpsa benim kayboldu mesela o zaman da yapmanız gereken akünün kutup başlarını çıkarıp 5-10 saniye bekleyip tekrar takmak. Bunu da bana 98 model rover kullanan bir arkadaşım söyledi. Yaptım oldu :)

    Araba rahat ve güzel. Ben brc gaz da taktırdım. Bakımlarını yaptırırsanız motorun ve gazın aksatmazsanız sorunsuz kullanırsınız.
  • Bu kadar zaman sonra da olsa cevap yazmak istedim. Zira şuanda, 2 ay önce bayan kullanıcıdan aldım 98 model 416 si otomatik vites. Honda motorlu. Hararet sıkıntısı yok. ayrıca gazı iyi gidiyor.750kmyi 250tl gaz yaktım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.