Şimdi Ara

Life is Strange [PS4/PS3 ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
9.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Platin kupa var mı? Ve twd season 1 deki gibi alması kolay mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her oyunseverin kesinlikle 3.bölümü oynaması gerek. Harika, muazzam bir oyun olmuş. Uzun süredir beni hiçbir oyun bu kadar etkilememişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

Her oyunseverin kesinlikle 3.bölümü oynaması gerek. Harika, muazzam bir oyun olmuş. Uzun süredir beni hiçbir oyun bu kadar etkilememişti.

Kesinlikle. Oyun değil, sanat eseri. Bir de bütün oyunun yapımcıların elleriyle çizildiğini öğrenince saygım daha da arttı. Aslında yabancı forumlarda ve Youtube'da oyun hakkında bir sürü teori var, sürekli de artıyor. Ancak, forumda ve ülkemizde pek ilgi görmedi sanırım. Yoksa burada da güzel tartışmalar olabilirdi.
  • Ben ilk bölümü bitirdikten sonra diğer bölümlerin tamamlanmasını bekliyorum açıkçası. O yüzden ilk bölümü bitirip bıraktım. Yoksa parça parça oynayınca bitirip beklemesi kendine işkence etmek oluyor resmen. İlk bölüm çok enfesti bence. Harika bir oyun olmuş. Eminim diğer bölümlerde çok güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ben ilk bölümü bitirdikten sonra diğer bölümlerin tamamlanmasını bekliyorum açıkçası. O yüzden ilk bölümü bitirip bıraktım. Yoksa parça parça oynayınca bitirip beklemesi kendine işkence etmek oluyor resmen. İlk bölüm çok enfesti bence. Harika bir oyun olmuş. Eminim diğer bölümlerde çok güzeldir.

Şöyle söyliyim ilk bölüm üçüncü bölümün yanında gazoz. Diyeceğim şu ki spoiler yemeden oyna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu oyunun tüm bölümlerini en uygun fiyata hangi psn storedan alabilirim?

edit: endonezyaymış. aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunalir -- 4 Haziran 2015; 15:01:41 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Oynamayı düşünenler sakın izlemesin, tamamı spoiler ilk üç bölümden.
  • Arkadaşlar burası neden sessiz üçüncü bölümden sonra buraların dolup taşması gerekirdi :D Tam bir sanat eseriydi üçüncü bölüm,Telltale Games'in The Walking Dead oyununda Sezon 1'in son sahnesinden bu yana en çok etkilendiğim sahne oldu üçüncü bölümdeki son sahne.Gerçekten muazzamdı,gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devotion.

Arkadaşlar burası neden sessiz üçüncü bölümden sonra buraların dolup taşması gerekirdi :D Tam bir sanat eseriydi üçüncü bölüm,Telltale Games'in The Walking Dead oyununda Sezon 1'in son sahnesinden bu yana en çok etkilendiğim sahne oldu üçüncü bölümdeki son sahne.Gerçekten muazzamdı,gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum

Kesinlikle bende 3.bölümü bitirdiğimde merak ettim bakayım konusunda neler dönüyor. Bombooooş görünce çok şaşırdım.

Bende gittim kendi konumu açtım, herkesi beklerim oraya!

http://forum.donanimhaber.com/m_107607046/f_//tm.htm#107607046

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vl.Murad -- 4 Temmuz 2015; 21:30:40 >

• Kutulusu yokmu

• Arkadaşlar yeniyim paylaşımını gördüm bende belki bir iyiliğim dokunur düşüncesiyle linki herkes görsün diye buraya atıcağım gerçekten bilmiyorum şuan link paylaşmak yasak mı fakat bende baya aramam sonucu buldum siteyi ve çalıştı. Link paylaşmak yasaksa lütfen hemen söyleyin kaldırim.

lifeisstrangetr.tr.gg
  • Episode 4 çıktı...

Life is Strange - Episode 4 'Dark Room' Launch Trailer | PS4, PS3

• Yahu 4. Bölümde her şey nathanı destekliyordu nasıl oldu bu iş

• gitti gencecik kız

4.bölüm çok heyecanlı bitti. 5.bölüme kadar artık 2 ay bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kebabistan

gitti gencecik kız

4.bölüm çok heyecanlı bitti. 5.bölüme kadar artık 2 ay bekleriz

1 eylül olur bence.
  • 1. Bölümü oynadım, türkçe altyazı olsa harika olur ama imkansız öyle bir şey

• İlk 3 bölümü bitirmiştim.4'ü bekliyordum.Ama konsolda Türkçe altyazı olmadığı için mecbur pc de oynuyorum.Kim bilir Episode 4'ün altyazısı ne zaman çıkar
  • Ya ben bu oyunun bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum. Öylesine yüklemiştim 1. bölümü, oyun tam bana göreymiş. Oyunu 3 saatte bitirdim, hemen steam'e girip oyunu satın aldım. Bu oyun değil sanat eseri, etkisinden çıkamadım biir haftadır. Bundan sonra DONTNOD'un 1 numaralı takipçisiyim.

Bu sanat eserini satın alın, aldırın (KAMU SPOTU)
  • Episode 5 i bekliyorum bende. Hikâye bomba, soru işaretleri devamlı, gizem, Karakterler. Her şeyiyle başarılı.

Oyun çıkmadan önce dontnod dağıtımcılari gezip oyuna dağıtımcı, destek arıyordu. Her firma ana karakter max i kız olarak istemediklerini erkek olarak tekrar dizayn etmelerini söylemiş. Dontnod kabul etmemiş. Square nihayet bu şekliyle beğenmiş ve oyun bizimle.

Küçücük firma dontnod ama helal olsun çok müthiş bir iş başarmışlar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.