Şimdi Ara

Life is Strange [PS4/PS3 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
9.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Life Is Strange Launch Trailer

Yakın geçmişte Remember Me isimli oyunla beraber karşımıza çıkan Dontnod Entertainment'ın yeni oyunu Life is Strange, sadece dijital yollarla sunulan bir oyun olacak. Telltale Games'in serileri gibi bölüm bazlı ilerleyecek olan Life is Strange'de Max Caulfield isimli bir öğrenciyi oynayacağız. Oyunun geçtiği Oregon Town'a yıllar sonra geri dönen Caulfield'la beraber, birden bire ortadan kaybolan arkadaşımız Rachel Amber'ın gizemini araştırıyoruz. Life is Strange'de yapacağımız seçimlerin oyun sonuna etki edeceği belirtiliyor.

Çıkış Tarihi: 30 Ocak 2015
    Tür: Adventure
    Dağıtıcı: Square Enix
    Geliştirici: DONTNOD Entertainment

www.gamefaqs.com
    Blocked IP Address - GameFAQs
    http://www.gamefaqs.com/ps4/827469-life-is-strange

http://www.ign.com/games/life-is-strange/ps4-20022936
    http://www.gamespot.com/life-is-strange/
    www.bolumsonucanavari.com
    Life is Strange
    http://www.bolumsonucanavari.com/?pidx=12&gid=4651

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 30 Ekim 2015; 0:28:34 >

• bu oyun dikkatimi çekti fiyatına göre düşüneceğim
  • Grafikler güzel görünüyor bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyun güzel olacak hissediyorum.
  • Yeni haber geldi oyun icin galiba bölüm bölüm yayınlanacakmıs dogru mu arkadaslar

• oyun 30 ocakta çıkışını yapacak 5 bölümden oluşuyor ve ilk bölüm 30 ocakta psn de olacak TR fiyatı belli değil ancak avrupa ile aynı olabilir hikaye odaklı bir oyun fazla aksiyon beklemeyin ilk bölümü alıp denemkete fayda var

The first episode of the five part series will be released January 30, 2015, for PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, and PC via Steam. Each episode will cost £3.99 ($4.99), although there are two season pass options available. A pass for all five episodes will set you back £15.99 ($19.99), but if you'd like to buy the first episode separately to see if it's for you, there's also a season pass for episodes two-to-five available for £13.99 ($16.99).

IGN
    Life is Strange Gets a Release Date and Pricing Info - IGN
    http://www.ign.com/articles/2014/12/17/life-is-strange-gets-a-release-date-and-pricing-info

• İLK 20 DAKİKA GELDİ !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Just Cause 5 {PC ANA KONU}
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun cikti nihayet cok merak ediyorum bu oyunu. Bugun baslayacagim aksilik olmazsa.

Oyun TR PSNde hazir, butun bolumler dahil 64 lira.

Us Psn'e ise gelmedi henuz. 17 dolar olacak butum bolumler dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Ocak 2015; 15:50:49 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    US PSN'e cuma günü gelecek diye biliyorum.
  • Steam'de oyunun fiyatı 31 TL(Tüm bölümlerin) bursa ise 60 küsür lira.İnsanları nasılda kazıklıyorlar.Yazık ya.Birde gelip Dijital oyunlarımız ücretsiz diyorlar.Elinizden geldiğince Pc gibi platformlardan oynamaya çalışın derim oyunu.
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Sanıyorum tam season pass 3 Şubat'ta gelecekmiş US PSN'e ve 20 dolar olması gerekiyor. Şu an da 1. bölüm + 2-5 season pass'iyle 22 dolara alınabiliyor tabii, hemen hemen aynı şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

Steam'de oyunun fiyatı 31 TL(Tüm bölümlerin) bursa ise 60 küsür lira.İnsanları nasılda kazıklıyorlar.Yazık ya.Birde gelip Dijital oyunlarımız ücretsiz diyorlar.Elinizden geldiğince Pc gibi platformlardan oynamaya çalışın derim oyunu.

Soyle dusunursek oyunu ikiye bolebiliyoruz sonucta steamde bunlar yok. Tabii ki TR psn rezaletin onde gideni ama cok sukur Sony insanlik yapmis ve iki hak ozelligi getirmis Ps4lere.

Boyle olunca steam fiyatina biz de oynayabiliyoruz aslinda.

@salvo evet ben TRden aldim artik beklemek istemiyorum :)

• Keşke dublaj olsaydı.
    Dying Light ile işim bittiğinde alacağım.
  • Episode 1'i biraz once bitirdim. Yaklasik 3 saat surdu ve basindan bir kere olsun ayrilamadim acliktan olucem o derece.

Oyun tam bir sanat eseri arkadaslar. Yalniz ingilizceye hakim olmaniz gerekiyor maalesef Yoksa konuda cogu seyi kacirirsiniz.

Heavy Rain tarzini nasil ozlemisim. Tam bir yeni nesil Heavy Rain olmus. Adventure, dram, aksiyon hepsi var. Verdiginiz kararlar her seyi etkiliyor. cok yaratici bir ozellik oyunun ana temasi olmus ki soylemiyim gerci videolarda gormussunuzdur ama izlemeyenler vardir. cok guzel kullanilmis bu ozellik cok yaratici ve direkt kelebek etkisi havasi var oyunda.

Enfes olmus ya iste Ps4'e boyle oyunlar lazim. Tadi damagimda kaldi umarim diger bolumler hemen gelir. Bu oyun su paraya satiliyor ya helal olsun, cogu buyugum diye gecinen oyunu donunda sallar acik ve net.

• Bölüm bölüm satılan oyunlardan nefret ediyorum. Saçmalık.
  • Oyun tam Heavy rain gibi olmuş fiyatı da çok uygun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Us psn'de season pass+bölüm 1 toplam 17$, 40 lira falan yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıp almama konusunda epey kararsızdım ancak alacağım bu durumda
  • Bende demo'yu indirip denedim hoşuma gitti eğlenceli bir oyun olmuş.Bölümler kısa olur mu diye endişeleniyordum ama Dante'nin dediğine göre ara vermeden 3 saatte ilk episode'yi bitirmiş ki gayet yeterli bir süre.Toplamda 5 episode olduğunu düşünürsek bu oyun her türlü alınır bence

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.