Şimdi Ara

Life is Strange [PS4/PS3 ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
9.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

acaba chloe'i kurtarabilecek miyiz? yoksa kurtarmaya çalışınca herşey sarpa sarıp daha beter mi olacak? aslında ilk bölümde ölecek olan chloe nin vadesi doldumu?
    Jefferson sen ne p*şt çıktın yaa
  • Arkadaşlar oyun ps4 te TR PSN de Türkçe mi ? Ona göre satın alacağım. Acil cevap lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: revolver

Arkadaşlar oyun ps4 te TR PSN de Türkçe mi ? Ona göre satın alacağım. Acil cevap lütfen

Türkçe yok
  • Teşekkür ederim arkadaşım. Steam üzerinden satın aldım yamayla Türkçe oluyormuş sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle efsane bir oyun gereken ilgiyi görmemiş. Yazık diyorum sadece. Oynadığım en iyi oyunlardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Böyle efsane bir oyun gereken ilgiyi görmemiş. Yazık diyorum sadece. Oynadığım en iyi oyunlardan.

Aynen katiliyorum. Benimde şuan oynama firsatim oldu. Gercekten cok saglam bir konusu var. Konu işleyişi cok hosuma gitti.

• Oyunu yeni oynama fırsatım oldu açıkcası fazla bir beklentimde yoktu ama oyunu çok beğendiğimi söyleyebilirim rahatlıkla.Bu zamana kadar oynamamış olduğuma üzüldüm.Konunun ilgi görmemeside ilginç, oynamamış olanlara tavsiye ediyorum...

Ağır spoiler içerir oynamamış olanlar okumasın!

Yer yer kelebek etkisi filminden enstantaneler sunan zamanda geri gitme birşeyleri değiştirme, kısır döngü konuları ve filmleri hep ilgimi çekmiştir zaten . Sonu sürprizle biten neredeyse seyretmediğim film kalmadı.O nedenle jefferson'dan acayip derecede kıllanmıştım bekliyordum ondan birşeyler beni fazla şaşırtmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 30 Ekim 2015; 9:50:11 >

• Episode 5 in sonunda ne oldu oynayıp da anlamış ingilizcesi iyi olan biri anlatabilir mi ?

• Hicbir halt olmadi. Firtinanin sebebi Max'in surekli zamanla oynayip durmasiymis. O yuzden sana iki secenek veriliyor, ya firtinayi kabullenip Arcadia Bay'de yuzlerce insan ölüyor, ya da gecmise donup Chloe'yi kurtarmamayi secerek firtinanin gelmesine engel oluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Episode 5 in sonunda ne oldu oynayıp da anlamış ingilizcesi iyi olan biri anlatabilir mi ?

Arkadaş hiçbisey olmadi demiş ama bence cok guzel bir final oldu.

Maxin olaylari deyistirmek icin zamanda yolculuk yapmasindan dolayi firtina oluşmuş.en sondada chloe diyo beni kaç kere ölumden kurtardin. Ölmek benim kaderim diyo burda max in karar vemesi lazim, ya fırtına kasabada yuzlerce insani ölduruyor ama choe yaşiyor, ya da gecmise donup ilk tuvalette Chloe'yi kurtarmamayi seciyorsun ve chloe öluyor ama firtina oluşmadigi icinde kasaba kurtuluyor.

Herhangi bir secenegi secip oyunu bitirdikden sonra tekrar o seceneklerin oldugu yerden oyuna başla secmedigin diger secenegi secip oyunun 2 sonunuda görebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

Hicbir halt olmadi. Firtinanin sebebi Max'in surekli zamanla oynayip durmasiymis. O yuzden sana iki secenek veriliyor, ya firtinayi kabullenip Arcadia Bay'de yuzlerce insan ölüyor, ya da gecmise donup Chloe'yi kurtarmamayi secerek firtinanin gelmesine engel oluyorsun.

Peki ikinize de teşekkür ederim @byvolcan

• Yav bi ağız tadıyla oyunu oynayamadım.

Episode 1 i ilk çıktığı gün almıştım oynadık bitirdik iyiydi güzeldi.Season pass'i bugün kardeşlikle forumdan bi arkadaştan aldım.Şimdi gelelim komediye.Sırayla episode 1 hariç indirmeye aldım.Episode 2(1 gb alt tarafı) zar zor indi ttnet sayesinde.Neyse kurdum oyunu haydaa bölüm yok.Purchase falan diyo.Hesap falan değişiyorum yok hacı.Sadece hesap değişince gördüğüm şey.Birinde download birinde purchase yazıyo.Neyse kurcaladım makineyi game utility midir nedir orda kalmış episode 2 1 gb halinde.Sinir oldum sildim oyunu bari şunu baştan kurayım dedim adam akıllı.Episode 3 %70 olsun bitsinde onu kurayım diye bekledim.Bitti kurdum haydaaa.Klasörün esamesi yok.Kurduk ama nereye gitti belli değil sevimli hayalet casper gibi kayboldu.Şimdi episode 1 itibariyle sıralı bir şekilde kurucam.Valla iş yılan hikayesine döndü inşallah oynayabilirim.

• Bu sene karşısında Witcher, Fallout gibi oyunlar var ama umarım ödüllerde önplana çıkıp biraz daha adını duyurur oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepingforest

Bu sene karşısında Witcher, Fallout gibi oyunlar var ama umarım ödüllerde önplana çıkıp biraz daha adını duyurur oyun.

Zor maalesef. Benim gönlümde kesinlikle yılın oyunu ama inceleme skorları düşük artı olarak son bölüm pek beğenilmedi. En iyi bağımsız oyun kategorisinde bir şansı olabilir (ne kadar bağımsız denir bilmiyorum ama sonuçta dağıtımcı Square Enix) belki veya en iyi yeni IP.
  • yaban arısı Y kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi bu sene olması çok zor. Umarım biraz da olsa şaşırtıcı sonuçlar görürüz.

• konu ve kurgu harika

3. chapter'a bayıldım bu arada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Life is Strange Finale Launch Trailer

• Oyunun bence en güzel müziği ;

Spotify listeyede attım. İyi gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 3 Kasım 2015; 9:21:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Oyunun bence en güzel müziği ;

Spotify listeyede attım. İyi gidiyor.

Sanki az önce bitirmişim gibi hissettim dinleyince.

Witcher'dan sonra bu sene benim için en iyisiydi.

• Harikaydı gerçekten.bu oyunun hakettiği değeri görmemesi üzücü.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.