Şimdi Ara

Life is Strange [PS4/PS3 ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
9.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: quanch

Diğer bölümlerin ne zaman çıkacağına dair bilgisi olan var mı?

Update geldi oyuna 400mb'lik. Muhtemelen ikinci bölümdür ama girip bakamadım henüz.

Haber verirseniz çok sevinirim.

İlerki bölümler için haber var mı veya bilgilenebileceğim bir site var mı?
  • 10 mart idi ama ertelendi haberi okumuştum şimdi store'dan almaya kalktım part 2 gözükmüyor daha season pass a erken mi geliyor acaba bilemedim
  • Bu arada bilmeyen varsa öğrenmiş olsun, oyun tamamen elde çizilmiş. Gerçekten görsel olarak etkileyici ve bir benzeri yok. Sırf bu nedenle ve soundtrack kullanımındaki başarısı için alıp oynamanızı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirmiştim, dün arkadaşa göstermek için başlardan birkaç bölüm açtım, ama yanlışlıkla eski kayıtlı oyunun üstüne kaydetmişim. Yani bitirdiğim oyun gitti. Oyundaki kararlar vb istatistikler duruyor hala. 2. bölüm gelince direk başlayabilirmiyim, yoksa ilk bölümü bitirmemişsiniz der mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Oyunu bitirmiştim, dün arkadaşa göstermek için başlardan birkaç bölüm açtım, ama yanlışlıkla eski kayıtlı oyunun üstüne kaydetmişim. Yani bitirdiğim oyun gitti. Oyundaki kararlar vb istatistikler duruyor hala. 2. bölüm gelince direk başlayabilirmiyim, yoksa ilk bölümü bitirmemişsiniz der mi?

demez, 2. bölümü oynayabilirsin. Walking Dead ile aynı mantık.
  • salvo kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı şekilde...

• Bu arada oyunda collectible modu var, yani oyunu baştan oynamadan collectible (bu durumda fotoğraf) içeren bölümleri görüp ilk oynayışta çekmediğiniz fotoğrafları çekerek trophy'leri alabilirsiniz. Bu modda yaptığınız hiçbir şey save'inizi etkilemiyor, tamamen trophy toplamak için yapılmış bir mod. Çok iyi düşünmüşler, böylece ilk oynayışınızı istediğiniz gibi rahatça oynayabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 14 Mart 2015; 19:57:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de tam paket olarak aldim oyunu. Ilk bolumu eften puften gorevlerle gecirdiler ama ileride ilginclesecek gibi gorunuyor. Insallah pisman olmayiz bakalim :)

• 2.oyun 24 martta olacağı açıklandı hayırlısı olsun :)
  • Episode 2 çıktı...
  • Ikinci bölümü indirdim, şimdi başlıyorum oynamaya.İnşallah güzeldir.

• Ikinci bölümü göremiyorum psn de çıkmamış gibi gözüküyor. Siz nasıl indirdiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: *HKN*

Ikinci bölümü göremiyorum psn de çıkmamış gibi gözüküyor. Siz nasıl indirdiniz.

https://store.playstation.com/#!/tr-tr/life-is-strange-episode-2/cid=EP0082-CUSA01435_00-LFSTRNGEPISODE02
  • İkinci bölüm tam anlamıyla rezalet. Hikaye olarak söylemiyorum ama o kadar boş ve gereksiz detaylarla uğraştırıyor ki oyun, elle tutulur oynanış süresi en fazla yarım saattir. Bana belirli bir alanda 5 tane şişe buldurmasının mantığı nedir allah aşkına, eğlence bunun neresinde? Yarım saat şişe aradım. Yaşanan olaylarda da inanılmaz mantık hataları var. Tamam oyun zaten fantastik olaylar üzerine kurulu da, en azından kendi içinde biraz tutarlı olması gerekir. Bir de devamlılık problemi var. İlk bölümün sonun bir şey öğrenmişti ana karakterimiz. Bu öğrendiği şey için hemen harekete geçmesi gerekiyordu çünkü ciddi bir bilgiydi. Ama ikinci bölümde uzun süre bunun lafı bile geçmiyor. Bölümün sadece sonu güzel ama oraya gelene kadar çekilen eziyete değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 26 Mart 2015; 9:24:37 >
  • 3. Bölümün çıkış tarihini bilen var mı?
  • Benim gibi hiç oynamayıp da tüm bölümlerin gelmesini bekleyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.a.r.s.

3. Bölümün çıkış tarihini bilen var mı?

5 Mayıs.
  • Life is Strange - Episode 3: Chaos Theory Launch Trailer | PS4, PS3

• Son bölümü ile oyun iyice zirve yaptı. İnanılmaz etkilendim son sahne dağıttı beni

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.