Şimdi Ara

Lian-Li Kullananlar ve Görüşleri +V2000B PlusII Eklendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
991
Cevap
1
Favori
58.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Schwadorf

cok guzel bir inceleme olmuş ellerinize sağlık.
    benim merak ettiğim 2 konu kaldı ki zamanla bizi aydınlatacaksınız sanırım
    1-kasanın sıcaklık değerleri(bu da enermax ile karşılaştırılırsa güzel olur)
    2-kasanın full montajlı halinde içeride ne kadar boş alan kaldığı?(benim bu mid tower'lar açısından tek çekincem çalışma alanlarının cok az kalması anakart'ı montajladıktan sonra.)

teşekkürler tekrar...

Evet çok yakın bir zamanda onlarıda resimli olarak buraya koyacağım merak etmeyin.Dediğim gibi kasayı ablama aldık bilgisaayrını yeni yeni topluyor 1-2 haftaya kadar bitecek nasipse.
    Elimde ki arızalı bir anakart ile denediğim de baya bir boşluk kalıyor zaten dvd falan sistemin dibine girmiyor disk yeride diski tamamen kapadığı için o da yaklaşmıyor sisteme yani tüm parçalar ayrı ayrı kasanın içinde.
    Bu yüzden çok ferah bir alan kalabiliyor.Tabii kullanılan parçalara göre bu değişebilir belki.İlerde ki sistemleri bilemem.Ama şunu çok net söylüyorum hava sirkülasyonu mükemmel

• her ne kadar soğutması iyi olursa olsun geniş bir kasanın soğutma performansına yetişemez , kasanın boyutları belli
  • Kasa zaten geniş kesinlikle normal kasalar gibi değil tamam belki CM Stacker kadar geniş değil ama geniş.Enermax Chakra dan daha geniş mesela
  • Bende bugün geçtim siparişini stokda var gözüküyor. Bugün kargolanırsa yarın elime geçer diye düşünüyorum. Arkadaşlarımızın incelemesine göre oldukça güzel bir kasa aldığımı düşünüyorum. Bende gelip sistemi kurunca deneyimlerimi burada paylaşırım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: __sin__

Bende bugün geçtim siparişini stokda var gözüküyor. Bugün kargolanırsa yarın elime geçer diye düşünüyorum. Arkadaşlarımızın incelemesine göre oldukça güzel bir kasa aldığımı düşünüyorum. Bende gelip sistemi kurunca deneyimlerimi burada paylaşırım :)

Hayırlı olsun
  • hayırlısı olsun güle güle kullan Lian-Li ciler artıyor ne güzel daha doğrusu kaliteli kasası olanlar artıyor
    Sistemi yerleştiren arkadaşlar buraya fotolarına koyarsa çok güzel bir konumuz/kaynağımız olur.Tek bir konuda Lian-Li hakkında yeterli bilgiyi vermiş oluruz
  • Çok saolun. Bakalım bi kuralım sistemi fotoğraflarını çekip deneyimlerimizi paylaşarız burada
  • Bizim daha sistemle birlikte fotoğraf çekmemize sanırım biraz var maddi olarak
  • bende chakra kullanıyorum ve lianli nin görebildiğim tek artısı parlak alüminyum yüzeyi ve beraberinde gelen fanları. USb-sata-kulaklık girişlerinin üstte olması benim için önemli çünkü kasa yerde duruyor. Chakra yı bırakıp bu kasayı almam çünkü bariz bir avantaj görmüyorum ama size hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Bugün bende inventusdan bu kasayı aldım. Bu sabaha kadar cm690 ile bu kasa arasında gidip geliyordum. Cm690 da inanılmaz güzel bir kasa psu'suda içinde, parasal olarak da daha uygun bundan, ama bu kasanın brushed metal yüzeyine dayanamadım, aldım xD

İç mekan olarak cm690 ile karşılaştırılırsa; cm690 daha iyi duruyor; hdd yerleri bir sınıf üstün lianliden... Ama 2~3 diskden fazla disk'iniz yoksa pekde önemsenicek bir durum değil... (Bir de hddleri 5.25'lik yerlere soğutucularla takmak da var, ayrı konu gerçi o...)

Soğutma konusunda da cm690'nın potansiyeli inanilmaz (8 kusur fan takılabilir) ama her fanın ekstra ses'e etkisi olmasını da düşünürsek lianli'nin soğutma sistemini daha alınası buldum. Ekstra fanlar almak takmak vs... filtreleri temizlemek ile uğraşmıyacağım bildiğimden "azı olsun, uğraştırmasın" şeklinde düşündüm... Okuduğum kadarı ilede gayet yeterli bir soğutma sunuyor lianli.

Psu'sunun olmaması da benim için daha rahat oldu; cm690'ın 460W'lık psu'sunun bol disk ve 8800gt ile yeticeğini bilmeme rağmen. Tolerans payı da bırakmak ve psu konusunda ileride tekrar uğraşmamam için en azından bi 550W yada 600W bir psu'u ayrı almak daha mantıklı geldi.

Psu, soğutma/ses, iç mekandan bahsettim, kasanın dışı ise cm690'dan iyi olduğu (tabiki, sadece kendi düşüncemdir) bir taraf. Cm690'ın ön panelinin üstünü, kenerlarını (yuvarlak olan bölümleri) ve power reset düğmelerinin tipini ve yerini pek sevmemiştim (bu da sadece kendi düşüncemdir). Lianlide ise gayet sade, güzel işlenmiş aluminyum yüzeyleri var. Kasayı masanın üzerinde monitor'un soluna koyduğumu da hesaba katarsak yandaki fan, penceresi fln gibi ıvır zıvırlarıda gözükmüyor.

Cm690 ile lianli, ikisi de bence çok güzel, fiyatını hak eden kasalar olmakla beraber, lianli bana biraz daha mantıklı geldi. Bu aralar uygun fiyata kaliteli kasa arıyanlara lianli'nin bu modelini şiddete tavsiye ederim.

Birde fiyat ile ilgili bir konu var, bu günlerde eksenden $125+kdv'e satılan ama stokda olmayan kasanın vatandan alınması durumunda $150+kdv olması ise cm690 al(a)mamam konusunda etkili olmuştur. Bir ürün var kaliteli iyi hoş fiyatının da ne olduğu biliniyor ama bir firma onu size daha pahalıya veriyor. Hayatta almam. Zaten yurtdışına göre kasa fiyatları üstüne ekleyen ekleyene bir durumda, kesinlikle vatandan almam dedim. Ama ileride eksene yada başka dükkanlara da cm690'lar stoklara gelirler olması gerektiği fiyattan satılır, o zaman bilmem... Yeri değil ama bu vatanın bu kart finans muhabbetini de anlamıyorum, anlamıyacağımda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rok -- 1 Aralık 2007; 14:02:00 >

• Hayırlı olsun Rok
  • Teşekkürler, bu inceleme ve yorumlar için de ayrıca teşekkürler. Nette bu kasa ile ilgili pek fazla bir yorum/resim'e rastlamamıştım. Burası bu konuda çok etkili oldu, Lianli'li olduk
  • inceleme için teşekkürler, benimde bir süre sonra almayı planladığım kasalar incelemişsiniz tamda.
  • Güzel inceleme olmuş. Aklımdaki bazı soru işaretlerine sayende cevap buldum.
  • Bende daha yeni teslim aldım kasayı (kasanın hafifliği hemen fark ediliyor), kutusunu özenle açtım. İlk elime alır almaz ne göreyim kasa buz gibi resmen buz dolabından çıkmış gibiydi Şöyle bir baktım kasa hakkaten çok güzel gözüküyor. Kasa hakkında ilk izlenimlerim olumlu fakat kasa sanki hızlı bir şekilde içi tozlanacak gibi geldi. Çünkü üst taraftaki ilave fan için olan yer ve yan kapaktaki(fanlı kısım) cam veya şeffaf mika yerine küçük delikli bir malzeme(sanırım oda alimünyum) ile kapatılmış. Bu yüzden arada bir komprosor ile temizlemek gerekebilir

Hemen power supply fanlarına bağladım ve denedim oldukça sessiz çalışıyorlar benim cpu fanın sesi çok daha ağır basıyor öyle diyeyim Ön ve arka fanlarda mavi led var çok hoş duruyor kasada. Kasanın için oldukça geniş rahatlık ile crossfire veya sli yapılabilir. Tabiki işçilikde olukça üst sevide olduğunu belirtmeden geçemicem. Neyse yeni sistemimi toparlar toplamaz resimlerini buraya eklerim. Ben kasayı gayet başarılı buldum bu fiyata tamamen alimünyum oldukça güzel bir kasa

• quote:

Orjinalden alıntı: __sin__

Bende daha yeni teslim aldım kasayı (kasanın hafifliği hemen fark ediliyor), kutusunu özenle açtım. İlk elime alır almaz ne göreyim kasa buz gibi resmen buz dolabından çıkmış gibiydi Şöyle bir baktım kasa hakkaten çok güzel gözüküyor. Kasa hakkında ilk izlenimlerim olumlu fakat kasa sanki hızlı bir şekilde içi tozlanacak gibi geldi. Çünkü üst taraftaki ilave fan için olan yer ve yan kapaktaki(fanlı kısım) cam veya şeffaf mika yerine küçük delikli bir malzeme(sanırım oda alimünyum) ile kapatılmış. Bu yüzden arada bir komprosor ile temizlemek gerekebilir

Hemen power supply fanlarına bağladım ve denedim oldukça sessiz çalışıyorlar benim cpu fanın sesi çok daha ağır basıyor öyle diyeyim Ön ve arka fanlarda mavi led var çok hoş duruyor kasada. Kasanın için oldukça geniş rahatlık ile crossfire veya sli yapılabilir. Tabiki işçilikde olukça üst sevide olduğunu belirtmeden geçemicem. Neyse yeni sistemimi toparlar toplamaz resimlerini buraya eklerim. Ben kasayı gayet başarılı buldum bu fiyata tamamen alimünyum oldukça güzel bir kasa

hayırlı olsun alıpta pişman olan yok henüz almayı düşünenlere duyrulur

• "$113+kdv'ye full aluminyum, lianli alıp da pişman olmak"... kafamda bile canlandıramıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rok

"$113+kdv'ye full aluminyum, lianli alıp da pişman olmak"... kafamda bile canlandıramıyorum

Aynen katılıyorum benimde aklımdan bile geçemez kasa çok kaliteli
    Kafada ki soru işaretlerini gideren bir inceleme yapmanın mutluluğu içersindeyim hakkaten nette araştırdım bi inceleme bulamadım

• baktım kimse bu güzel kasanın sistemle birlikte resmini çekmemiş bi yardımcı olayım dedim.
  • Selamlar, hazır lianlicileri bu topikde bulduğum'a göre hemen soruma geçiyim;

Bu resimdeki cd/dvd kapaklarından tr'de satıldığı bir yer göreniniz oldum mu?

ürün'ün kendisi...

Aletin kendisi para değil 10dolar bişiy 2 tane almak gerek şimdi, hazır trde var ise aradan çıkartiyim istiyorum. Yoksa yurtdışından getirmek de mantıklı ağır/büyük bir parça olmadığından kargosu fazla eklenmez üzerine, hatta istenler olursa toplaşıp beraber de alabiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rok -- 2 Aralık 2007; 23:08:37 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.