Şimdi Ara

Lian-Li Kullananlar ve Görüşleri +V2000B PlusII Eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
991
Cevap
1
Favori
58.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederiz. İyi günlerde kullanmanı dilerim.

Bende düşünüyorum bu kasayı orta halli en ideal seçenek gibi görünüyor.
  • Merzah

İzninle üst konuya bağlantı veriyorum. Harika bir inceleme
  • kasam nihayet geldi canlısını görmek daha güzelmiş kesinlikle iyi bir tercih yaptım harika
  • Lian Li kasalar gerçekten çok kaliteli görünüyor. İşçilikleri 1 numara. Alan kişiler iyi günlerde kullansın...
  • Eline sağlık Merzah. Birde kasayı donatılmış halde görmek isteriz.

Kasaya karar verdim arkadaşlar şimdi geldi sıra güç kaynağına. Yeri burası değil ama alacağım kasa bu olduğundan buraya yazdım Bu kasaya uygun güç kaynağı ne önerirsiniz. 600 watt lık güç kaynağı işimi görürmü. Sessiz, kaliteli, uygun fiyat tercihimdir. Umarım çok şey istemedim. Sistem şöyle olacak

8800 gt ekran kartı
    4 çekirdekli işlemci(q6600 veya 6700)
    500 gb hard disk.
    22" monitör
    2 gb ram (dual)
    dvd-rw
    sisteme uyumlu anakart

Aralık ayında toplayacağım sistemi

İyi forumlar

• Lian-li yi bilmiyordum gerçekten güzelmiş!!!
  • Chakra kasanın bir eksisi de hdd slotunun kasanın enine olması. ıde disklerde probelm olmaz ama sata diskler için bir problem bence çünkü sata kablosunu taktıktan sonra yan kapağı takarken kabloyu biraz ezmek gerekir. o da nekadar sağlıklı olur tartışılır. bence fiyat,işçilik, malzeme olarak Lian-Li kasa çok daha başarı duruyor. kasam yeni olmasaydı bu kasayı hiç tereddütsüz alırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdede80

Eline sağlık Merzah. Birde kasayı donatılmış halde görmek isteriz.

Kasaya karar verdim arkadaşlar şimdi geldi sıra güç kaynağına. Yeri burası değil ama alacağım kasa bu olduğundan buraya yazdım Bu kasaya uygun güç kaynağı ne önerirsiniz. 600 watt lık güç kaynağı işimi görürmü. Sessiz, kaliteli, uygun fiyat tercihimdir. Umarım çok şey istemedim. Sistem şöyle olacak

8800 gt ekran kartı
    4 çekirdekli işlemci(q6600 veya 6700)
    500 gb hard disk.
    22" monitör
    2 gb ram (dual)
    dvd-rw
    sisteme uyumlu anakart

Aralık ayında toplayacağım sistemi

İyi forumlar

Bende aşağı yukarı aynı sistemi toplamayı ddüşünüyorum psu olarak FSP Epsilon 600W veya 700W düşünüyorum her ikiside fazlasıyla yeterli oluyor 600W FSB ye alternatif OCZ nin 600W lık psu nu düşünebilirsin

• kasayı bende dün sipariş verdim firebal dan bugün elime ulaştı gerçekten harika bir kasa tavsiye ederim herkese
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖnceVatan

Merzah

İzninle üst konuya bağlantı veriyorum. Harika bir inceleme

Ne demek izin senindir
    Bu arada tekrar çoksağolun arkadaşlar teşekkürler için.En kısa zamanda sistemi yerleştirip hem izlenimlerimi gözlemlerimi hemde fotoğrafları koyacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mücerred

Chakra kasanın bir eksisi de hdd slotunun kasanın enine olması. ıde disklerde probelm olmaz ama sata diskler için bir problem bence çünkü sata kablosunu taktıktan sonra yan kapağı takarken kabloyu biraz ezmek gerekir. o da nekadar sağlıklı olur tartışılır. bence fiyat,işçilik, malzeme olarak Lian-Li kasa çok daha başarı duruyor. kasam yeni olmasaydı bu kasayı hiç tereddütsüz alırdım.

Evet aslında o konuda kısmen haklısın fakat benim anakartımdan çıkan sata kabloları bu şekilde olduğundan sorun çıkmıyor.

Lian-Li Kullananlar ve Görüşleri +V2000B PlusII Eklendi

Tabii herkesin sata kablosu böyle olmadığı için dediğin doğru.

• gerçekten çok güzel inceleme olmuş eline sağlık.bende sistem takılıyken görmek isterim.çünkü bende kasa firebala geldiğinden beri internetten araştırıyorum ama sağlıklı bir araştırma bulamadım.bu inceleme üzerine kafamda soru işareti kalmamış oldu.tekrar teşekkürler.
  • Güle güle kullanasınız abla kardeş Kasa gerçekten güzelmiş. Alasım geldi benimde valla. Yakında geleyim de bir de şöyle gözlerimle göreyim kasayı. Bu arada da inceleme süper olmuş.
  • Zaten amacım insanların akfasında soru işareti kalmamasıydı demek ki amacıma ulaşıyorum buna sevindim

@_VoRTeX_ im gel gör valla hatta bugün gel gelebilirsin sanada alalım hemen bitmedne çünkü çok güzel ve kullanışlı bir kasa zaten malzemeyi ve işçiliği görünce dayanamayacaksın.
  • merzah arkadaşım kusura bakma ama bir sorum olacak sana daha önceki mesajı yazarken aklıma gelmedi.kasanın yanındaki 25'lik fan ayarlanamıyor demişsin.peki fan standart olarak içeri mi hava alıyor yoksa dışarı mı hava üflüyor?şimdiden teşekkür ederim.
  • Ne kusuru dostum olurmu öyle şey istediğini sor
    Fan içeriye üflüyor ve ayarlanmıyor fakat belki bi fan ayar kontrollörü ile olabilir denemek lazım.
    İstersen buraya bakarsan burda sayfanın en altında sistemin nasıl çalıştığını anlatan bir swf var.
    Arkadaşlar kasa çok şık ve soğutma yönünden başarılı hakikaten şiddetle tavsiye ederim

• cok guzel bir inceleme olmuş ellerinize sağlık.
    benim merak ettiğim 2 konu kaldı ki zamanla bizi aydınlatacaksınız sanırım
    1-kasanın sıcaklık değerleri(bu da enermax ile karşılaştırılırsa güzel olur)
    2-kasanın full montajlı halinde içeride ne kadar boş alan kaldığı?(benim bu mid tower'lar açısından tek çekincem çalışma alanlarının cok az kalması anakart'ı montajladıktan sonra.)

teşekkürler tekrar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

quote:

Orjinalden alıntı: Mücerred

Chakra kasanın bir eksisi de hdd slotunun kasanın enine olması. ıde disklerde probelm olmaz ama sata diskler için bir problem bence çünkü sata kablosunu taktıktan sonra yan kapağı takarken kabloyu biraz ezmek gerekir. o da nekadar sağlıklı olur tartışılır. bence fiyat,işçilik, malzeme olarak Lian-Li kasa çok daha başarı duruyor. kasam yeni olmasaydı bu kasayı hiç tereddütsüz alırdım.

Evet aslında o konuda kısmen haklısın fakat benim anakartımdan çıkan sata kabloları bu şekilde olduğundan sorun çıkmıyor.

Lian-Li Kullananlar ve Görüşleri +V2000B PlusII Eklendi

Tabii herkesin sata kablosu böyle olmadığı için dediğin doğru.

Hocam o sata kablosunu memlekette aramadığım dükkan kalmadı bulamadım. büyük şehirlerde vardır muhakkak ama anadoluda biraz zor. böyle bir sorun bende yaşadım Thermaltake swing kasamda, hdd yuvası kasaya enine yerleştirilmişdi sata kablosunu takınca yan kapak kapanmıyordu. kapatmak için kabloyu biraz ezmek gerekiyordu, sağlıklı olmayacağını düşünerekten hdd yuvasını söküp boyuna(önden arkaya doğru) yerleştirdim ve birşeylerle tutturdum tabi böyle olunca ön fan yuvası devredışı kaldı gerçi fan yoktu ama takmayı düşünüyordum (ah memlekette aramadığım yer kalmadı sadece bir 12cmlik fan için)şimdilik sorun yok. ilerde bu kablodan bulursam eski haline döndürürüm yuvayı

• Dur ben bi bakayım bende vardı bundan adresini ver göndereyim sana sorun değil yeter ki kullan aleti tam istediğin gibi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.