Şimdi Ara

Lian-Li Kullananlar ve Görüşleri +V2000B PlusII Eklendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
991
Cevap
1
Favori
58.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be süper parça yapmış adamlar hemde alüminyum ama Türkiye imkanı yok yoktur bu.
  • Bu lianlinin inanılmaz güzel bir sürü kasa aksesuarı var(mış) dışarıda, o demin linkini verdiğim yerde baktım ağzımın suyu aktı...
    firebal'a desek, en azından bu kapaklar ile 5.25lik yere takılan harddisk bloklarından getirseler... pek güzel hepsi aluminyum :)
  • Yaparlarmı acaba ? yani getirtirler mi ki ?
  • Hmm, düşününce getirmiyebilirler aslında. Sadece lianli'lere uyan bir parça satamam elimde kalır diye düşünülmüş olabilir. Ağır/büyük olmaması avantaj aslında direk dışarıdan sipariş vermek okadar da sorun yaratmaz.
    Ama ne bilim kasayı getiriken yanında bir iki de böyle güzelliklerden getirseler daha güzel olurdu... Yani bu fiyata bu lianliler Türkiye'de çok satıcak diye düşünüyorum ben. Kesinlikle bu aksesuarların da piyasada olması lianli için artı olurdu. Yakında gelir belki. Ama ben genede bir mail atiyim firebal'a :) Çarkları hızlandırmış oluruz.
  • Evet bende atarım böylece arz talep meselesi olur
    Lian-Li pek bilinmiyor ama gerçekten çok kaliteli kasaları var hem bu fiyata daha iyisi zaten çok zor.Bence insanlar bunu değerlendirmeli
  • Sistem ile bu kasanın resmi eksik dendiydi sanırım :D
    Buyrun size istemediğiniz kadar lianli resmi, 136 sayfa! sondan başa doğru giderseniz bizim pc7 modellerine daha sık rastlayabilirsiniz. Zaten o dvd kapalarınıda buradan gördümdü...

Hard Forum - Lian-Li başlığı (bol resimli)

Bu arada firebal'a mesajı attım, cevap geldiğinde size de bildiririm.
  • Rok teşekkürler link için.
    lian li gerçekten mükemmel kasalar yapıyor.
    henuz tum resimlere bakmadım ama şu ana kadarki favorim

http://www.elementinteractive.com/new_pc/

kasa zaten en iyi lian'lilerden ama kablo yönetimi cok iyi,cok temiz bir iş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schwadorf -- 3 Aralık 2007; 2:30:53 >
  • Bu kasadan aldım bende yaklaşık 2 hafta oluyor. Kasa çok sade ve çok şık kesinlikle katılıyorum. Fanları mükemmel, sessiz ve yüksek performanslı. İşçilik on numara. Hafif kasa. Dediğin gibi arka yubalardan çıkan metaller bile o kadar güzel ki insan atmaya kıyamıyor.

İncelemen için teşekkürler bu arada.
  • lian li güzel kasa çok benzeri olan skyhawk marka bir kasa kullanmıştım komple alumınyum ancak sürekli sistem değiştirenler için pek ideal değil gibi vidaları fazla sıkmaya gelmiyor yada kasaya sert davranmaya,

vida kanalları yalama olabiliyor sağlamlık ve uzun ömürlülük açısından kullandığım en iyi kasa cm stacker di vida yatakları dahi saç a presli çelik yataklardı
  • Vida yatakları pek yalama olacakmış gibi görünmüyor. Lian-Li diğer markalara benzemez bir kalite ile üretiyor ürettiği kasaları.
    Ama belli ki var bi tecrüben önceki skyhawk tan ona bişey demem fakat Lian-Li son derece uzun ömürlü duruyor.

Bu arada Chakra ile değişmedim daha doğrusu değişemedim ablam istemedi
  • emeğinize sağlık bende yeni sipariş ettim gelecek incelemeniz güzel olmuş.
  • hayırlı olsun
  • Hayırlısı olsun inşallah herkes memnun kalır.Bu arada arkadaşlar bi eksisini gören burada bizimle paylaşırsa alacak arkadaşlara daha çok fikir vermiş olur

@Mustafa600 nasıl ama kasa buz gibi değil mi sistemi kurduysan izlenimlerini yazsana yani sistem açıkken o soğukluk oldukça iyi oluyordur değilmi ?
  • gerçekten kutuyu açtığımda buz gibiydi fanlar çalışınca nasıl olacak bakalım
    henüz sistemi toparlamak için bütçe ayıramıyorum beklemedeyim ama topladığımda buraya resim eklicem kuşkun olmasın
  • Desene aynı dertten müzdarip durumdayız Bizde ablaya toplayacağız daha doğrusu benim parçalar yenilenecek benimkilerin bi kısmı ona geçecek falan alangirli bir durum olacak fakat maddi durumları ayarlayamadık henüz daha doğrusu sisteme ayıracağımız bütçeyi ayarlamadık.
  • benim belli 1600 YTL lazım
    anakart
    işlemci
    harddisk
    güç kaynağı
    ekran kartı
    dvd yazıcı
    hepsi 1600 ytl cik
  • Epey benzer durumdayız bizimkinin tek artısı dvd yazıcımızda var bizim hemide Asus sata
    Diğer parçalara artı olarak cpu fanı da var bizde Asus Arctic Square
    İnşallah alabilirz bakalım...
  • bu lian li kasanın fanlarının dönüş rpmlerinden haberi olan varmı acaba?
  • lian li için gerçekten sessiz diyebilirmisiniz kısacası??

25 cm fanlı,iyi sogutmalı ve gerçekten sessiz bir kasa bakıyorum çünkü
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.