Şimdi Ara

Lian-Li Kullananlar ve Görüşleri +V2000B PlusII Eklendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
991
Cevap
1
Favori
58.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendede enermax chakranın big tower ı var.Resimlerim;

Lian-Li Kullananlar ve Görüşleri +V2000B PlusII Eklendi

inceleme link im;

http://forum.donanimhaber.com/m_18969041/tm.htm

• Herkes beğenyor ama nedense benim hiç hoşuma gitmedi özellikle de yanındaki büyük fan değirmen gibi geliyor :D Tabi kalitesine laf söyleyemem.

güle güle kullan
  • GoldPunch, resimlerle falan çok güzel olmuşta.. ASUS anakartın o büyük sanki PSU gibi olan aparat sadece işlemciyimi kaplıyor nedir o öyle yaw :) Ben ilk bakışta kasanın PSU su sandım sonra işlemci yerinin üstünde görünce bu ne dedim...
    Peki resimlerde bazı mavi kablolar var bunlar FSP BlueStorm II yemi ait yoksa başkamı.. Benimde büyük bir problemim var; kasanın durup duruken elekt. kesilmiş gibi kapanması, hemde Internetteyken desktoptayken yapıp oyun anında 4-5 saat geçsede hiç bir halt olmaması yüzünden Acaba bunu kasamın gerçek-kaliteli olmayan PSU yüzündendir diye yeni PSU alacaktım. Sistemin ihtiyacı 420W çıktı kasadaki gerçek olmayan 460W... Acaba BlueStorm II 500W yetermi yoksa ileriye yatırım açısından (yeni GF 8800 veya HD 3xxx serisi bir kart) Epsilon 600W için zorlanalım mı bilemiyorum...
  • O aparat işlemci fanı iyi bir soğutma için bu tarz bi ürün almalısın sanada öneririm belki de sisteminin yeniden başlaması bu yüzdendir.
    Mavi kablolarda düşündüğün gibi FSB nin kabloları.
    Alacağın psu nun 550-600 watt olması senin için çok iyi olur şu an ki sistemini o yalan psu kaldırmıyordur dediğine göre 420 çıktıysa sen bi 550 yada ileriyi düşün zırt pırt alınacak bir şey değil çünkü 650-750 watt bi psu al.
    @ GoldPunch andan önce cevap verdim ama olsun artık kızmaz herhalde ne cevaplıyon benim sorularımı diye

• quote:

Orjinalden alıntı: DnzD7

lian li için gerçekten sessiz diyebilirmisiniz kısacası??

25 cm fanlı,iyi sogutmalı ve gerçekten sessiz bir kasa bakıyorum çünkü

O zaman fazla düşünme derim sana hem sessiz hem mükemmel soğutma hemde 25 cm fan üstüne üstlük Lian li kalitesi ve %100 Alüminyum daha ne olsun kasa boştayken bile soğuk yaa daha ne olsun
  • tamam güzel kasa da çok sade geldi gözüme. yani önden bakınca oem kasalardan farklı görünmüyor.
  • Yapma etme gözünü seviyim ne oemi ya
    Ayrıca sadelik güzelliktir zaten cayır cayır kasalardansa göz alan panayır yeri gibi sade kasa çok daha güzel
  • Valla dün akşam vatanda thermaltake kandalf, coolmaster ve şu Stacker kasaları inceledim. Açıkcası hem daha pahalı hemde öyle güzel hoş kasalar gelmedi gözüme... Lian-Li çok daha güzel sadelik güzeldir. Kız gibi kasa maşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merzah
    O aparat işlemci fanı iyi bir soğutma için bu tarz bi ürün almalısın sanada öneririm belki de sisteminin yeniden başlaması bu yüzdendir..
    Mavi kablolarda düşündüğün gibi FSB nin kabloları..
    Alacağın psu nun 550-600 watt olması senin için çok iyi olur şu an ki sistemini o yalan psu kaldırmıyordur dediğine göre 420 çıktıysa sen bi 550 yada ileriyi düşün zırt pırt alınacak bir şey değil çünkü 650-750 watt bi psu al. @ GoldPunch andan önce cevap verdim ama olsun artık kızmaz herhalde ne cevaplıyon benim sorularımı diye

Cevap için teşekkür, GoldPunch kızmaz herhalde ondan da bir cvp bekleriz o ayrı :)
    Sistemin yeniden başlaması demişsin İşlemci soğutması diye ama benim sistem ne reset atıyor ne yeniden başlatma yapıyor mesajımda anlattığım gibi kendi kendine belli olmayan bir zamanda (her günde değil mesela dün yapmadı aha şu anda ne zamandır sistem açık yine yapmadı hayret yaw) elektirikler gitmiş gibi kasa kapanıveriyor. Sonra kasadan tekrar açıyorum. UPS normal (bu konudaki PM cevaplarsan sevinirim) elektiriklerde öyle... Aklım hep PSU ya gidiyor ya neyse.. Dediğin gibi sistem 420W çekiyorsa bize 500W de yetmez, hem ilerde Core2Duo, Quard falan işlemci, 8800 serisi yada HD 3xxx falan alırsakta en azından FSP 600W'mı diyorsunuz?... NOT: BlueStorm II 500W 130ytl, Epsilon 600W 180ytl...

• Şimdi senin bu kapanma problemin o kadar fazla nedendir olabilri ki anlat anlat bitmez bir daha olusa tekrar yaz yanıt bulmaya çalışalım.
    Sistemin için 650Watt yada 720 Watt ileriyede düşünerek gayet yeterli oalcaktır bana sorarsan.500Watt alma bence madem para harcayacaksın 650 watt al en az sonuçt azırt pırt para harcayacağın bir parça değil psu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __sin__

Valla dün akşam vatanda thermaltake kandalf, coolmaster ve şu Stacker kasaları inceledim. Açıkcası hem daha pahalı hemde öyle güzel hoş kasalar gelmedi gözüme... Lian-Li çok daha güzel sadelik güzeldir. Kız gibi kasa maşallah

Hakkaten öyle ağzına eline sağlık aynı fikirdeyiz.banada o kasalar çok kaba saba manasız bir büyüklükteler gibi geliyor sadece coolermaster lar değil.Onların büyüklüğü hakikaten işlevsel
    Ama hep dediğim gibi thermaltake bana hala para tuzağı gibi geliyor arkadaşlar kızmasın ama öyle kaliteli ona bir şey demiyoruma am ben ısınamadım ve Lian-Li kasalar çok daha mantıklı ve alınası geliyor bana.Sade kasa güzel kasa

• quote:

O aparat işlemci fanı iyi bir soğutma için bu tarz bi ürün almalısın sanada öneririm belki de sisteminin yeniden başlaması bu yüzdendir.
    Mavi kablolarda düşündüğün gibi FSB nin kabloları.
    Alacağın psu nun 550-600 watt olması senin için çok iyi olur şu an ki sistemini o yalan psu kaldırmıyordur dediğine göre 420 çıktıysa sen bi 550 yada ileriyi düşün zırt pırt alınacak bir şey değil çünkü 650-750 watt bi psu al.
    @ GoldPunch andan önce cevap verdim ama olsun artık kızmaz herhalde ne cevaplıyon benim sorularımı diye

estafurullah;

dediklerin doğru :) ama yinede benim klavyemden duymak isterseniz;

o psu nun kablolarını saran şey mavi.Yani kabloların rengi mavi değil.normal sarı,siyah kabloları var.
    Evet anakartım biraz büyük bende farkındayım:)Ama daha büyük asus anakartlar var.
    o psu aparatı dediğin şey scythe ninja işlemci soğutucu.
    Fsp ilk bluestorm u çıkardı sonra bluestorm II yi çıkardı benimki normal bluestorm ilk çıkanı.Bütün bluestorm aliesinde psu nun kabloları o mavi şeyle kaplıdır.Epsilon ailesinde yanlış bilmiyorsam siyah şeyle kaplıdır.
    şimdilik fsp bluestormII 500w 8800gt kartları kaldırabiliyor ama sana en az 600w öneriyorum,geleceğe dönük bakarsan.

ama kimse fsp bluestorm un eksi yönünü söylemiyor o da kabloları çok karışık,yani kasanın içinde düzensizlik yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 5 Aralık 2007; 17:27:00 >

• Tak çıkar olsaydı böyle bir sorun olmazdı tabii.Tek eksiği tak çıkar olmaması herhalde
  • Ben FSB Epsilon 700W düşünüyorum almışken bir daha psu yu düşünmek istemiyorum hem mavi ledleride önemli bu konuda bizim kasayı daha iyi aydınlatacak
  • arkadaşlar lian li ile aerocool extreme engine 3t arasında kaldım.. fikri olan varsa biraz yardıma ihtiyacım var..

aerocoolun linki şu:

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=G0430

fan kontrol sistemi falan var aerocoolda, kafamı kurcalayan tarafı bu
  • Lian-Li PC-007 FB Plus II malesef stoklarda kalmamış. Ne zaman gelir sormak lazım... Artı bari bu kasanın aksesuarlarınıda getiseler bari
  • Evet millet tabii o fiyata bu kaliteyi görünce kaçırmadı herkes aldı bitirdi.Hatta ben bugün bi müşterimiz için bir makina topladım aksa oalrak Lian Li alacaktım ki kalmamış bende Nzxt Hush siparişi verdim bakalım nasıl bir kasaymış göreceğim incelemesini yapacağım tabii ki alacak arkadaşalra duyrulur...

@DnzD7 o linkini verdiğin kasadanda kalmamış ama dikkat ettiysen
  • quote:

Evet millet tabii o fiyata bu kaliteyi görünce kaçırmadı herkes aldı bitirdi.Hatta ben bugün bi müşterimiz için bir makina topladım aksa oalrak Lian Li alacaktım ki kalmamış bende Nzxt Hush siparişi verdim bakalım nasıl bir kasaymış göreceğim incelemesini yapacağım tabii ki alacak arkadaşalra duyrulur...

@DnzD7 o linkini verdiğin kasadanda kalmamış ama dikkat ettiysen

kalmadığının farkındayım ama kafaya koydugum zaman bi şekilde buluyorum

bu arada firebaldan baska bi yerde bu lian li yi bulamazmıyım

• Sanalmarketimde de varmış bende sonradan gördüm ama orda da bitmiş bir de bimeksde olduğu söyleniyor ama bi bak istersen
  • İnventus ta var kadıköy kaçırmayın çünkü heryerde tükeniyor tekrar gelirmi bilinmez
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.