Şimdi Ara

LG KC550 5MP TELEFON 329TL...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.406
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar daha once verıldımı bılmıyorum ama bugun ankara ankamallde gordum vodafone shopta kampanya baslamıs lg kc550 telefon 329tl ıdı calısanla konustum tum vodafonlarda kampanyanın oldugunu soledı 650-700tl fıyatlara satılıyodu yanılmıyosam bu telefonbence gayet sıcak bır fırsat
    ayrıca da sonra panoraya gıttıgım de oradakı vodafone shoptada aynı kampanya vardı fakat orada fıyat 349tl idi sanırsam muhıte gore fıyat cekıyolar aklınızda bulunsun

urun ıcın ınceleme lınk:http://www.gsmarena.com/lg_kc550-review-268.php

en ucuz ereyonda var sanırsam orada da 459tl:http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=155942

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsuk_y -- 15 Şubat 2009; 5:00:18 >

• Gerçekten fiyat iyi 720x480 30fps de video çekiyomuş. Bugun soralım bakalım.
  •  LG KC550 5MP TELEFON 329TL...
  • tipi çok güzel pili ne kadar gidiyor daha önce kullananlar yorum yapabilirmer mi ? ayrıca fiyat tam olarak 329 YTL mi taksit var mı ?
  • Letsgodigitalde
    Pil Lithium Ion 900 mAh
    Bekleme süresi 450 Saat
    Konuşma süresi 6 Saat

Demiş kullanım durumundakini ancak kullnanlar bilebilir. Bende soracağım bugün bu ürünü.

LG KC550 Spec
    LG KC550 Tanıtım
  • 3G, wi-fi, gps yok ama diğer özellikler zirvede, fiyatın düşmesi normal. (Kamerası çok iyi herhalde, mercek kaliteli)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG Optimus 4X HD P880
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar 15 gündür kullanıyorum. bende tesadüfen gördüm, fiyata inanamadım ve hemen aldım. süper telefon. video ve kamerası çok süper. bu fiyata kaçmaz bence. autofokus özelliği bilem var.
  • Ben bugün bir vodafone shop'a sordum, fakat bilgisi olmadığını söyledi böyle bir telefondan.
    İstanbulda nerede bulabilirim acaba bu telefonu.
    Zira 3G,gps işime çok yaramayacak şeyler wifi de olmazsa olmaz değil. O yüzden bu telefon benim için uygun görünüyor.

İstanbulda bulabileceğim bir nokta bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim.

Saygılar
  • LG genel olarak telefonlarının fiyatını indiriyor sanki. Bimeks de devamlı LG indirimde. Şu kadar güne özel fırsat deniyor ama o gün bittiğinde cihazlar da herhangi bir fiyat yükselişi de olmuyor. Tabi bunlar güzel şeyler
  • ben dayanamadım gıttım aldım bu teknoloji manyaklıgı batıracak ya beni bigun hadi hayırlısı

arkadaslar kesınlıkle ıhtıyacı olan varsa alsın derım cok cok cok hosuma gıttı kamerası cok guzel oyunları mukemmel...... balık tutup duruyorum sabahtan berı

329tl ye alınabılecek en guzel telefon dıyebılırım sahsım adına....
    ben eryamandaki kc alısverıs merkezındekı vodafone shoptan aldım ayrıca hatırlatayım telefonlar sım kılıtlı dııl vodafone kampanya yaptı dıe yanlıs anlamayın ben avea hattıma taktım

yalnız tek eksık tarafı ıcınden hafıza kartı cıkmıyo allahtan bende extra bı tane vardıda sorun olmadı benım ıcın ama zaten hafıza kartları eskısı gıbı pahalı dııl.....kesınlıkle tavsıye edıyorum

• ARKADASLAR KAMPANYAYI UYGULAYAN BAYI LISTESI BUYRUN:http://www.vadox.com.tr/cc/1001002/uploads/File/bayiler.html
  • ekranı kaç inch bu tel'in. neden yazmazlar şu ekranı her üründe en önemli şeylerden biri bence. resimde 2.4" gibi duruyor ama alırsam ve 2" çıkarsa

carrefour kadıköyde(kozyatağı?) varsa akşam bakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 16 Şubat 2009; 7:46:09 >
  • http://www.letsgomobile.org/tr/3851/lg-kc550/

kamera 2.4" diyor ama ne kadar güvenilir bilmem.

bu telefonun yazılımı ne(symbian,wm)? işlemci hızı ne? yavaşlık problemi var mı? sonradan gps ekleyebiliyor muyuz bluetooth ile? oyun ekleyebiliyor muyuz? hafıza bir yerde 8gb max diğer yerde 2gb max denmiş gerçeği ne?

2gb hafıza kartı böyle kayıt yapabilen bir telf için çok az olurdu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 16 Şubat 2009; 7:47:02 >
  • İstanbulda 4 tane Vodafone Shop'u aradım 2 sinin haebri yok diğer ikiside henüz gelmedi diyor. Acaba İstanbulda satışa çıkmadımı ürün henüz. İstanbuldan alan olursa nereden aldığını belirtirse sevinirim.

Teşekkürler
  • Acaba Lg Cep TeLefon üretimini durduruyorda eLindekiLeri satmaya mı çaLışıyor diye düşünmeye başLadım.
    Açıkcası bu fiyata gerçekten iyi bir teLefon bence çok ucuz oLmuş tereddüte düştüm :)
    BiLgisi oLan varsa payLaşsın pLiz
  • lg genel olarak fiyatları düşürdü.plazma ve lcd fiyatları da öyle.lg kf700ü 380e almıştım.bunun da fiyatı iyi.araştırıp alabilirim.istanbulda bulan varsa yazarsa sevinirim.
  • carrefoursa kadıköy merkez "özatalar" vodafone shop'u aradım bu tür bir kampanya olmadığını söylediler, resmi olarak vodafone'un bir kampanyası yokmuş böyle. istanbulda bulan olursa buraya yazsın bizde gidip bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 16 Şubat 2009; 17:15:05 >
  • Ya inanırmısınız bugün Antalyadaki Vodafoneshopları gezdim,gezemediklerimi telefonla aradım ve birinin haberi yok ya,hepsi bi dünya! Ellerinde telefonda yok resmen başlarından savdılar..Var mı Antalya da bu telefondan gören arkadaşlar???
    Bir de internetten alma şansımız yok mu bu aleti?
    Shoptan alanlar peşin mi aldınız,peşin fiyatına taksit falan yapıyorlar mı?
  • Ben nakit aldigim icin taksit isini hic sormadim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.