Şimdi Ara

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
5
Favori
165.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fan sesi kac db bu cihazın ve rahatsızlık veriyormu film izlerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philip27

Fan sesi kac db bu cihazın ve rahatsızlık veriyormu film izlerken

Film İzlerken Çok yakınımda olmasına rağmen fan sesinden hiç bir zaman rahatsız olmadım şimdiye kadar. Sunum moduna alınca biraz artıyor Fan sesi bunuda belirtiyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayaletx -- 23 Ocak 2010; 11:07:16 >
  • Ekonomik modda : Sessiz
    Normal modda : Kabul edilir seviyede
    Sunum modunda: Gürültülü
  • merhabalar, bu cihaz benimde dikkatimi çekti ve almayı düşünüyorum ama bir iki sorum var yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim :

Mesafe tablolarını inceledim ama emin olamadım;
    salonun şekli itibariyle cihaz ile izleme duvarı/perdesi arası 4m ve izleme mesafeside 4m olacak , kaça kaç bir görüntü alırım? kaça kaç bir perde ile kullanmak gerekir bu izleme mesafesinden rahatsızlık duyarmıyım? cihazı hdsmart bağlayarak kullanmayı düşünüyorum.

Birde cihazı 4m mesafede başımın hızasında tavana asacak olsam izleme mesafesi olan 4m deki perdede göz hızasında görüntü alabilirmiyim yani cihazı biraz aşağıya doğru bakacak şekildemi monte etmek gerekir ?
  • Bugün cihazı dvd player'a hdmi kablosuyla bağladım. Fakat feci şekilde hayal kırıklığına uğradım. Hem filmlerin hem de dvd menüsünün görüntüsü çok bulanık çıktı. Acaba ayarlarını mı iyi yapamadım? Sizden de dvd player'la böle bi sorun yaşayan oldu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TapuKadastro

Bugün cihazı dvd player'a hdmi kablosuyla bağladım. Fakat feci şekilde hayal kırıklığına uğradım. Hem filmlerin hem de dvd menüsünün görüntüsü çok bulanık çıktı. Acaba ayarlarını mı iyi yapamadım? Sizden de dvd player'la böle bi sorun yaşayan oldu mu acaba?

HDMI ile ilgili en ufak bir problemim olmadı. Cihala ilgili herhangi bir problem olmadı yani (Cihazın kendi USB den oynatılan Idx/Sub alt yazılı flimler hariç). DVD player olarak Philips 3377 kullanıyorum.
  • Bu cihazın hs102 den farkı nedir? Bende HS102 var ama çözünürlükten pek memnun değilim. Bunun pek bi farkı varmı merak ettim.
  • Sanırım her iki cihazda 800x600... Çözünürlükten memnun kalmadıysanız Sanırım bu cihazdanda memnun kalmazsınız. LED teknolojisinden kaynaklanan bir RENK canlılığı ve keskinliği var göreni cezbediyor ki sizinkide LED olduğundan sizin için ektra bir fark getireceğini sanmıyorum.
  • Bu ürünü edinmek isteyen arkadaşlar rahat olabilirler, gerçekten fiyat ve performans olarak çok çok güzel. Görüntü kalitesi olarak gerek Mehmet beyin, gerek benim gerekse diğer arkadaşların çektiği fotolar yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Emin olun o fotolardan çok daha net ve dolgun renklere sahip bir ürün. Daha ileriki süreçlerde mutlaka daha kalitelileri ve üst özelliklere sahip modeller çıkacaktır ama unutmayalım hayatımız yavaş yavaş geçiyor. Boşuna zaman kaybetmenin bir anlamı yok diye düşünüyorum. Evde sinema keyfini fazlasıyla yaşatacak bir ürün...

• Birkaç resim daha...

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi)

Not: Resimler alıntıdır...

• Ben de almak istiyorum, uygun fiyatla su an nereden alabilirim. yardımcı olurmusunuz ?
  • vatanda 1017 TL, world e 5 taksitti sanıyorum en son....

Bu arada sadece izmir e 2.40 * 2.00 mt lik taç linensten 250 TL yaptırdığım bir aylık perdemi cihazı uygun yere koyduğumda çıkan odanın yerleşim problemleri nedeni ile satmayı düşünüyorum tam 3.50 mt uzaklıktan sattığım bu perde ebatında görüntü almaktayım, bilginiz olsun.
    3.00 mt lik daha geniş bir perde alacağım ki kabloloma o zaman kusursuz hale gelecek, ürün kusursuz kozmetikte ama dediğim gibi sadece izmire ve arabam ile bizzat elden teslim...
  • Vatanda stokda yok gozukuyor sitesinde
  • Birkaç resim daha, görüntüler fotoğrafdakilerden %40 daha nettir. En altdaki 3 resim ışıkta çekilmiştir. Perde boyutu 240x240...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atila -- 25 Ocak 2010; 15:54:08 >

• Arkadaşlar next receiverımı lg hs201 e bağlamayı düşünüyorum. Receiver da RCA; YUV(component); SCART; S VİDEO çıkışları mevcut Lg de de vga hdmi girişleri var diye biliyorum. VGA nın komponenti desteklemesi gerekiyormuş.LG destekliyo mu komponenti? En iyi görüntü için nasıl bir bağlantı daha iyi olur. Ben component-VGA bağlamayı düşünüyorum ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigit -- 25 Ocak 2010; 15:05:19 >
  • Vatan'da stoklara girince haber ver seçeneği ile kendinize haber verilmesini sağlayın...Ben stoklara girdiği mesajını akşam 8'de almıştım..ertesi gün öğlen gittiğimde 10 tane kadar satılmıştı...Kısacası ürün çabuk tüketiliyor..ekmek,peynir gibi...Bu yüzden biraz hızlı olmalısınız..LG HS201 eminim ki daha uzun bir süre stok sıkıntısı çektirecektir.
  • LG HS201 cihazımızda Popüler olan tüm girişler mevcuttur. Compoenet, RGB, VGA, Composite, HDMI ve lazım olursa Stereo Ses girişi ve ayrıca ses çıkışı. (Birde optik yada Composite Digital çıkış olsa :) idi iyi olurdu )

Görüntü kalitesi olarak ise birazda kablo kalitesine bağlı. Kısa kablolarda pek birşey farketmeyeceği düşünmemle birlikte kablo uzadıkca akım direnci ve Radyo dalgalarının oluşturduğu parazitten daha fazla etkileneceğinden Digitale doğru kaymak mantıklı olur kanatindeyim. Denemek lazım..
  • Mehmet Alp cevabın için teşekkürler; Component, RGB, VGA, Composite, HDMI girişleri var demişssin. Kafam karıştı; şimdi komponent le rgb veya yuv girişleri aynı şeyler değil mi?
  • quote:

Filmdeki görüntü HD gibi yahu. Nasıl oluyor da oluyor ? Filmin kaynagı nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 25 Ocak 2010; 20:51:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigit

Mehmet Alp cevabın için teşekkürler; Component, RGB, VGA, Composite, HDMI girişleri var demişssin. Kafam karıştı; şimdi komponent le rgb veya yuv girişleri aynı şeyler değil mi?

Tam kesin olmamakla birlikte Compenet ile RGB aynı YUV da üç giriş ama renk olayı farklı SANIRIM.. Compenet girişi direk yok cihazda. Kutu içinde bir kablo dönüştürücüsü çıkıyor. Yani bir tarafı 3 adet RCA fiş var diğer ucu VGA. Giriş olarakda Menüden kompenet i seçmek gerekiyor. Yada keni tararken buluyor Bu girişi henüz kullanmadım Aparat kutusunda depoda duruyor. Elime bu girişi kullanacak cihaz henüz yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 25 Ocak 2010; 19:22:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.