Şimdi Ara

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
5
Favori
165.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimler süper teşekkür ederim paylaşım için
  • perde olarak birçok kişi (hepsiburada) mekanizma arızasından söz etmiş.Kullananlar ne der?
  • gercekten guzel fotolar....benım foto makınası ıyı degıl...o yuzden genelde video koydum 720p cıhaz ıcın..ama sunu soyleyebılırım..gercekten 720p çok farkettırıyor...goruntu olarak..hele direk 16:9 acılması ve goruntulerı şişirmemesi super diyebilirim....
  • @mehmet_alp

Valla kodak ta güzel çekmesi lazım aslında. Ben Canon A510 ile Auto ayarlarda çekiyorum. Yarım basınca otomatik ayar yapıyor sonra titretmeden tam basıp çekiyorum. Gece modunda tripod kullanıp özel ayarlarla daha iyi de çekilebilir aslında ama uğraşmak lazım.

@boylum

Evet sunlight perde alanların birçoğu bu problemden bahsetmiş. Bende almadan önce okumuştum yorumları. O yüzden perde gelince biraz dikkatli bi şekilde açtım perdeyi. :) Şu an mekanizmada bi sorun yok. Belkide biraz düzeltmişlerdir mekanizmasını yada kullanıcılar fazla dikkatsizcemi kullandılar bilmiyorum.
  • Şener bey,
    Öncelikle fotoğraflar için çok teşekkür ediyorum. Güle güle kullanın projeksiyonunuzu

Biraksilik olmaz birkaç yeni fotoğraf daha ekliyorum akşama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atila

Şener bey,
    Öncelikle fotoğraflar için çok teşekkür ediyorum. Güle güle kullanın projeksiyonunuzu

Biraksilik olmaz birkaç yeni fotoğraf daha ekliyorum akşama...

Teşekkürler..
  • quote:

İnsallah kısa zamanda temin edersiniz.Hangi teknosada denedınız acaba cıhazı?Baska yerlerde demo odası bılen varsa onlarda cevaplayabilirler bu sorumu

Öncelikle geç cevap yazdığım için özür dilerim..

Burakdu LG HS201'i Mecidiyeköy Profilo alışveriş merkezinde Teknosa planet de deneme fırsatım oldu...Karanlık,duvarları lacivert ve tahta kaplama bir odada duvara yansıtılırken bile görüntü kalitesi ve renklerin sıcaklığı etkiledi beni.Perdeyi hayal edin işte !

Ekran görüntüleri ve güzel yorumlarınızla gidip görme fırsatım oldu ama fiyat konusunda vazgeçtim...Bu ürün kasapta bile satılsa alırdım ama birkaç gün erken almanın bana maaliyeti 150 ytl fazla olurdu ki bunu kabul edemezdim...Stoklara girer girmez en kısa zamanda alacağım...Ben gözlerimle gördüğüm kadarıyla LG'yi tavsiye edebilirim...

Hayaletx ve ilkaycvs arkadaşlarım..Perde tavsiyelerinize de uyacağım...Lakin markadan dolayı değil de f/p ürünü var mıdır bunu merak etmiştim...Perde hassas bir konu..Bunun için fiyattan fazla kaçamam zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehan_de -- 15 Ocak 2010; 23:50:18 >

• Atila bu resimler cihazı alacağı olan varsada vazgecirtir. LG firmasının topici sildirtmesi an meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

Atila bu resimler cihazı alacağı olan varsada vazgecirtir. LG firmasının topici sildirtmesi an meselesi

Dostum bende senin gibi düşündüm ve topic kapatılmadan resimleri kaldırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atila

quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

Atila bu resimler cihazı alacağı olan varsada vazgecirtir. LG firmasının topici sildirtmesi an meselesi

Dostum bende senin gibi düşündüm ve topic kapatılmadan resimleri kaldırdım

süpersin dostum

• Evde bir 55 ekran tüplü tv bir de xbox icin kullandıgımız 19' LCD tv var. Uzun zamandır 40-42' LCD TV arayısındayım . Bu projeksiyon cihazı görünce şimdi acaba dedim ? Sonucta en ucuz 40'lcd mnimum 1500 TL ye mal olacak ve boyutu 102-106cm. Ama şimdi bu cihazı alırsam hem boyut çok daha fazla hem de 500 tl karım olur. Negatif olarak ise lcd'de faydalanabilecegim 720p-1080p ozelliklerden mahrum kalırım ( bluray disc arşivim yok, daha çok mkv üzerine calisacaktim) . Ikinci dezavantaj ise tv nin gunduz kullanılabilmesine karşın lG cihazı sadece akşam kullanabilecek olmam ( benim icin hava hoş zaten akşam seyredebiliyorum ancak ama bir de ev ahalisi var malum ) . İşte böyle kararsız kaldık gene her zamanki gbi
  • bendeki lg hs201 philips hdmi dvd cikisi ile bagli ancak normal bir dvd izlerken 720 veya 1080 p yaparsam bos ekran geliyor. Acaba neden boyle oluyor. Normal dvd lerin 720 veya 1080p olmamasindan dolayi olabilr mi cunku lcd tv y bagalafigimdada ayni durum oluyor.
  • Bende Philips HTS3377 var. Bundaki DVD playerin HDMI çıkıindan bağladığımda herhangi bir problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp
    Bende Philips HTS3377 var. Bundaki DVD playerin HDMI çıkıindan bağladığımda herhangi bir problem yok.

Bende hdmi dan bagliyorum ama 1080p olmayan bir dvd yi 1080 de izleyemezsiniz muhtemelen dvd otomatik slgiliyordur ayarlari
  • Arkadaşlar,daha önce de sormuştum ama cevap gelmedi.1-2 M.den kaç inç görüntü elde ediliyor acaba?
  • Bi önceki sayfaya baksan , koymuştum oraya tabloyu...

quote:

Orijinalden alıntı: kyle007
     LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi)

• Arkadaslar,
    Urun ile ilgili merak ettigim bir soru var. Tepki suresi ile ilgili dusunceleriniz nelerdir? Hareketli sahnelerde nasıl performans veriyor.
    Benim 50 Hz bir LCD m var, hareketli sahnelerde cok zor farke edilse de goruntu atlayarak gidiyor, projeksiyon olunca dogal olarak daha buyuk bir ekran da izleyecegiz, dolayısı ile hareketli sahnelerde atlama olması insanı çok rahatsız edecektir diye düşünüyorum.
    Geçtiğimiz hafta sonu bu urune sahip bir arkadasimin evinde film izledik. goruntu kalitesi kotu bir film oldugu icin tam olarak anlayamadım.
    Tepki suresi icin sizin yorumlarınız nelerdir???
  • Arkadaşlar lg hs200 projeksiyon askı aparatı ile kullanıma uygun mu?
  • arkadaşlar merhaba, ben de bu üründen aldım. görüntüler güzel ancak fan sesi dikkatimi çekti, fan sürekli çalışıyor özellikle sunum modunda baya kafa şişerecek kadar.. bu durum normal midir?
  • Bu durum gayet normal, ama siz filmleri sunum modunda izliyorsanız o normal değil

Şaka bi yana, normal modu bence hem görüntü hem ses olarak tam kıvamında.

Sunum modu gerçekten gürültülü ama o gürültüye değecek kadar fark yaratmıyor normal moda göre...

@dreadknight ; kesinlikle o şekilde bi sorun yok, o konuda için rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 21 Ocak 2010; 14:48:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.