Şimdi Ara

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
5
Favori
165.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAMLAR next uydunuzu component to vga kablo ıle baglarsanız daha ıyı olur bu arada ben gecen hafta bakırkoy carousel dekı darty ye ugradım lg ıle beraber SAMSUNG un led projeksıyonunuda gordum arakadaslar fıatı 969tl ıdı parlak sıyah ve gayet kucuk bır kasası var urunun cozunurlugu 800x600 kontrastı 2000:1 fakat 100ansılumen(normal projeksıyonda 1000ansılumene denk gelır) en onemlı eksıgı ıse maalesef HDMI gırısı yok

dolayısıyle kesınle 100tl fazla verılıp lg tercıh edılmesı daha mantıklı olur bu arada sahsı kanaatım yenı gelecek model 1024x768 olacakmıs ama yanyana ızlesenız 800x600 le cok fark olacagını zannetmıyorum eger 1280x720 yada 1920x1080 olsaydı neyse

ama alacak kısının ıcını rahatlatmak bakımından beklemek ısteyen beklesın tabıkı

nasılkı amerıkadakı test uzmanları 720p ıle 1080p nın goruntu farkı 55ınch ve daha yukarı ekranlarda bellı oluyor dıyorlar onun gıbı bırsey sanırım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

http://img19.imageshack.us/img19/2392/lghs201led5.jpg

Filmdeki görüntü HD gibi yahu. Nasıl oluyor da oluyor ? Filmin kaynagı nedir ?

Unpop,

Film HD, kaynak ise PC dir...
  • Kaynak HD dediğiniz sanırım HD Rip, mkv falan. Çok guzel çıkmıs görüntü sanki LCD de bluray izler gibi ama maksimum 800*600 olan bu cihazda boyle HD gibi görüntü nasıl çıkıyor anlamadım. Sonucta 1920x1080 film de seyretsen cihaz kendi native çözünürlüğü 800*600 ye düşürüp dvd kalitesinde vermeyecek mi ? Gerçekten ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Kaynak HD dediğiniz sanırım HD Rip, mkv falan. Çok guzel çıkmıs görüntü sanki LCD de bluray izler gibi ama maksimum 800*600 olan bu cihazda boyle HD gibi görüntü nasıl çıkıyor anlamadım. Sonucta 1920x1080 film de seyretsen cihaz kendi native çözünürlüğü 800*600 ye düşürüp dvd kalitesinde vermeyecek mi ? Gerçekten ilginç

Unpop,

Bu projeksiyonun maksimum çözünürlüğü "1280x1024". 800*600 bile desek 48.000 Piksel yaparki çok iyi bir değerdir. PC nin çözünürlük ayarını 1920*1080 yaptığınızda projeksiyon bunu algılıyor, filmde info seceneyie bastığınızda 1080p olarak alğlandığı görülüyor... Sonuç olarak görüntü kalitesi ortada... Bu ürün tahmin ettiğinizen çok çok daha başarılı...

• Malesef cihaz gerçek anlamda 800x600 çözünürlük. Ama gerçekten iyi bir cihaz. Bir kağıda 1 cm uzunluğunda cizgi çizin. Bu kayıdı duvara dayayın ve yataylamasın çizgi üzerine kaç pixel düştüğünü sayın. Bu çıkan pixel sayısını ekran cm genişliğine çarpın yaklaşık 800 çıkıyor. Her çözünürlikte hemde.. Memnun olunmaycak bir cihaz değil. Umarım portatifliği yüzünden bi ara düşürmem.

Seyyar sinema resmen. Bi USB ye fliminizi atın. Birde süper portatif cihaz. Pratik kaliteli ses içinde bir kulaklık :D Elektrik olmayan bir yerde pil aparatı ...
  • 800*600 = 48.000 Piksel demektir. Dediğim gibi oldukça iyi bir değer... Mehmet beyinde söylediği gibi memnun olunmayacak bir ürün değil, heleki görüntüleri çıplak gözle görseniz
  • Merhaba,

Astel Elektronik Ürün A.Ş olarak Projektör de LG Türkiye Tek Dağıtıcısıyız. HS201 için yapmış olduğunuz yorumları ve fiyat hakkındaki olumlu görüşleriniz beni gerçekten çok memnun etti. HS201 Şubat ayının 2. Haftasında tekrar Türkiye stoklarına girecektir. Bu ürün ile beraber HS200 modeli de aynı anda stoklarda olacaktır. HS200 modelinin Teknik özellik ve dizayn olarak HS 201 den 2 farkı vardır bunlar renk ve FM wireless audio. Şu an için web sitemizden, stoklara dahil olduktan sonra ürünleri tüm zincir mağazalarda rahatlıkla inceleyebilirsiniz. Eğer ürün stokda olup da inceleyemiyorsanız lütfen bana bilgi verin, bunun için teşhir ücreti ödüyoruz.

Ürünlerimiz hakkında herhangi bir sorunuzda sizlere yardmcı olmaktan büyük bir zevk duyarım.

Selamlar
  • iyi o zaman yardımcı olabilirseniz :) Bendeki cihaz normal mod da fan sesi problemi oluyor. Bazen iyi bazende hafif zırlama yapıyor. Sanki milde boşluk var yalpa yapar misali.. Teknosadan aldım Oraya yollayabilirim fakat cihazdan ayrı kalmak istemiyorum Tamir süresince yerine muadil bişi verilirmi yada siz yaparmısınz. Alt tarafı fanı değişecektir ama servisler ne hikmetse 30 iş gününe yakın bir zamanı kullanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 26 Ocak 2010; 10:17:43 >
  • Merhaba Mehmet Bey,

Ürünü lütfen teknosa faturası ile bize gönderin servisimizde yoğunluk yok ise en kısa zamanda size geri döneceğiz. Eğer uzun bir süreç olur ise size muadil bir cihaz göndeririz merak etmeyin.

Selamlar

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

iyi o zaman yardımcı olabilirseniz :) Bendeki cihaz normal mod da fan sesi problemi oluyor. Bazen iyi bazende hafif zırlama yapıyor. Sanki milde boşluk var yalpa yapar misali.. Teknosadan aldım Oraya yollayabilirim fakat cihazdan ayrı kalmak istemiyorum Tamir süresince yerine muadil bişi verilirmi yada siz yaparmısınz. Alt tarafı fanı değişecektir ama servisler ne hikmetse 30 iş gününe yakın bir zamanı kullanıyorlar.

• Sn.Emreelcin
    Merakla beklenen LG HX300 LED PROJECTOR modeli ülkemizde hangi tarihte satısa sunulucak fiyatı nekadar olucak.Bu konu hakındaki bilgilerinizi ve cihazın teknik detaylarını paylasırsanız seviniriz.
  • Bu cihaz gerçekten tam bir f/p ürünü. Ancak yukarıda söylendiği gibi, eğer bir üst modeli Mart ayında gelecek ise, 2 ay daha beklemeye değer Ancak bir sonraki ürünün de 720p olmaması ilginç
  • LG HX300 ile HD201 arasındaki farkları okumak isteyen arkadaslar -->http://www.teknoyenilik.com/projeksiyon/lg-hx300-led-projeksiyon-cihazi.html

Başlıca farklar
    1 - hx300 mkv de okyacak
    2- hx300 de usbdeki ofis dosyaları da görüntülenebilecek
    3- 201 200 ans iken hx300 ise 300 ans olacak
    4 - hx300 de kablosuz wireless veri iletişimi olacak
    5- en onemlisi de 1024*768 çözünürlük olacak ( klasik plazma çözünürlüğü )

Bu arada diger bir forumdan Osedan arkadasımız LG ile görüşmüş. Soylenenlere göre yasal ithalat HX300 ler bu yılın 2. yarısında gelecek yani 4-5 ay var.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreelcin

Merhaba,

Astel Elektronik Ürün A.Ş olarak Projektör de LG Türkiye Tek Dağıtıcısıyız. HS201 için yapmış olduğunuz yorumları ve fiyat hakkındaki olumlu görüşleriniz beni gerçekten çok memnun etti. HS201 Şubat ayının 2. Haftasında tekrar Türkiye stoklarına girecektir. Bu ürün ile beraber HS200 modeli de aynı anda stoklarda olacaktır. HS200 modelinin Teknik özellik ve dizayn olarak HS 201 den 2 farkı vardır bunlar renk ve FM wireless audio. Şu an için web sitemizden, stoklara dahil olduktan sonra ürünleri tüm zincir mağazalarda rahatlıkla inceleyebilirsiniz. Eğer ürün stokda olup da inceleyemiyorsanız lütfen bana bilgi verin, bunun için teşhir ücreti ödüyoruz.

Ürünlerimiz hakkında herhangi bir sorunuzda sizlere yardmcı olmaktan büyük bir zevk duyarım.

Selamlar

Merhaba,
    FM wireless audio HS200 modelinde mi var HS201 modelinde mi var?

Bir de bunların çantalı modelleri var, onları getirmeyi düşünüyor musunuz?

Eğer düşünmüyorsanız bu cihaz için ne küçük ne de büyük gelecek, kısacası adaptörü, kendisi ve kablolarıyla cuk diye oturacak bir taşıma çantası tavsiye edebilir misiniz?

• Sayın Hamkaya,

FM wireless audio özelliği "G" özelliğine sahip modellerde mevcuttur. "LG HS 200G" ve "LG HS 201G". Ayrıca "G" özelliği olan modellerde taşıma çantası mevcuttur... Çanta tavsiyesi olarakda uygun fiyatlı kamera veya notbook çantalarını önerebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atila

Sayın Hamkaya,

FM wireless audio özelliği "G" özelliğine sahip modellerde mevcuttur. "LG HS 200G" ve "LG HS 201G". Ayrıca "G" özelliği olan modellerde taşıma çantası mevcuttur... Çanta tavsiyesi olarakda uygun fiyatlı kamera veya notbook çantalarını önerebilirim...

"LG HS 200G" ve "LG HS 201G"
    hem çantalı hem FM wireless audiolu,

"LG HS 200" ve "LG HS 201"
    hem çantasız FM wireless audiosuz mu oluyor yani?
    Kafam karıştı şimdi...
  • Sayın Hamkaya,

Şöyle özetliyim "LG HS 200g" modeli FM wireless audio özelliğine sahip ve çantalı, "LG HS 201" modeli FM wireless audio özelliği ve çanta yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreelcin

Merhaba,

Selamlar

Hx300 fiyatı ne olacak ne zaman gelecek cevaplarsanız sevinirim...

• lcd tv düşünüyordum 1000 lira civarı acaba vazgeçip bundan mı alsam :)
  • Arkadaşlar burdaki yorumlar neticesinde bende LG HS201 projeksiyonu aldım. İlk olarak ps3 ile denedim hemde ışıklı bir ortamda görüntü neredeyse oynanabilir
    düzeydeydi. Akşamda PC ile deneme yapmak için rgb ile bağlantı yaptım görüntü loş ortamda gayet tatmin edici, karanlıkta ise mükemmel. Ama foruma konan o 3,50 mt genişlikteki görüntüsü... zifiri karanlıkta bile resimlerdeki gibi bir canlılık(parlaklık) alamadım. Menüden ekran ayarlarına girdiğimde mesela dinamik konstrast, renk filtresi vs kullanılamıyor yani o ayarlar aktif değil. Acaba rgb bağlantı olduğu için mi yapamadım. Bunun dışında cihaz harika. Tavsiye edenlere çok teşekkür ederim şu an hiçbir pişmanlığım yok üründen yana.
  • Merhaba,

HX300 modelimiz 2010 yılının 2. çeyreğinde Tükiyede satışa sunulacak. KDV dahil 1599 - 1699 TL arasında bir fiyat konumlandırmayı düşünüyoruz. Tabi beklenmedik bir değişiklik olup dövizde büyük bir dalgalanma olmaz ise. HX300 de en önemli fark çözünürlük ve parlaklık olacaktır. Çözünürlüğü 1024x768, parlaklığıda 300 Ansi olacak.

HS200 modelimizde ve HS201 modelimizde maalesef çanta çıkmıyor. FM wireless audio sadece HS200 modelimizde var. Bu da HS201 den özellik olarak tek farkıdır.HS200 modelimiz Şubat ayının 2. Haftasında satışa sunulacakdır.

Selamlar
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.