Şimdi Ara

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.182
Cevap
5
Favori
165.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakın yukarıda cevaben bir şeyler yazmışız aynı mesajı neden tekrar atıyorsunuz..
  • Cevabınız için teşekkürler; ben de projeksiyonun gündüz çok iyi sonuç vermeyeceğini tahmin edebiliyorum. En azından loş ya da karanlık bir ortamda uyduyu projeksiyonla kullanabilecek miyim? Uydudaki çıkışlardan projeksiyonla görüntü almam da bir sıkıntı olmaz diye umuyorum ancak sipariş vermeden emin olmak istiyorum. Bilmiyorum ama arkada benim gördüğüm scart bir de üç renkli bir çıkış var; bunlardan projeksiyona bağlantı kurabilir miyim?
    Arkadaşlar bir de gündüz netliğini lümen mi belirliyor; onun değeri yüksek olursa daha mı iyi sonuç alırız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigit -- 10 Ocak 2010; 22:15:37 >
  • Ben de dün internetten sipariş verdim. (1069 TL) Bimeks'te internetten alırsanız epey ucuza geliyor, zira mağazada fiyat 1199 TL. Evimde dışarıya penceresi olmayan bir odam var, gündüzleri bile epey karanlık. Orayı sinema odası haline getiriyorum. Bu makinayı almama bu konudaki yazılar sebep oldu, çok iyi de oldu;) Yazan herkese teşekkür ediyorum. Cihaz gelsin ben de resim ve video paylaşacağım. Saygılar.
  • Oncelikle piyasada bulabileceginiz her turlu cevirici veya 3 renkli gordugunuz baglantilar ile projeksiyona baglanabilirsiniz.
    Kirmizi ve beyaz olanlar ses cikislaridir. Sari olan kisim ise projeksiyonun arkasindaki ayni renkli ve ayni bicimdeki video cikisidir.
    Eger bilgisayar kolonlarina baglanacaksaniz o iki yani sari ve kirmiziyi tekli kulaklik cikisi haline getiren aparati almaniz gerekli.
    Son olarakta los isiktada tam verim olmaz. Ama yan odadan gelen isik anlamindaki losluk sikinti yapmaz. Ozelikle ekrana direk vuran isik olmasin yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigit
    Arkadaşlar bende next 2000 cıs super plus uydu var; arkasını gösteren resim koyuyorum. Bu uyduyla LG projeksiyonu tv olarak kullanabilir miyim? Projeksiyonda hdmi, d-sub, usb çıkışları varmış. Eğer olursa Tv olarak gündüzleri çok mu kötü görüntü alırım?

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi)

Her turlu projeksiyonu uydu ile izleyebilirsiniz. Lumen olayina takilmayin bende epson 2200 lumen vardi eger sunum yapmiyorsaniz 200 ile 2200 arasinda film kalitesi olarak fark yok aydinlikta ikiside iyi degil.
    Gunduz izlemeniz zor.

• Fiyat olarak sanırım burada yazan arkadaşların hepsinden daha iyi fiyat aldım.Yarın öğrenip buraya yazma gayretinde olurum, bu fiyat bana özel mi, yoksa tüm forum dostlarımıza uygulanabilir mi diye.Forum dostlarımız içinde geçerliyse yarın öğrendikten sonra yazarım fiyat ve taksit olayını.
  • En son electrowordde pesin kdv dahil 999 tl idi. Ancak halen ellerinde var mi bilmiyorum.
  • Arkadaslar videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum. Baya bilgilendirici olmus

http://www.youtube.com/watch?v=5Q-HuQjXjFo
  • Merhaba arkadaşlar, cihazı bende bu konu açıldığından beri takip ediyorum. Nihayet paramı biriktirdim. 1100 TL civarı bu hafta içinde araştırıp alacağım. Tüm incelemede bulunan donanım haber üyelerine tekrar teşekkürler. Ama burayı takip ederken aklıma bir şey takıldı. Bir arkadaşımız mesajında BenQ P1 ( BenQ P1 Led Projeksiyon ) modelinin 300 Ansi Lumen olduğunu yazmış. Ben cihazı daha çok PS3 üzerinden oyun + bluray, PC üzerinden DivX ve bazen Uydu alıcı ile TV izlemek için alacağım. Daha önce bir projeksiyonum olmadı.

LG'deki 200 Ansi Lumen, BenQ P1 'deki 300 Ansi Lumen ile karşılaştırılırsa önemli oranda düşük müdür? Ben fark eder miyim?

Kullanan arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsanburakcam

Merhaba arkadaşlar, cihazı bende bu konu açıldığından beri takip ediyorum. Nihayet paramı biriktirdim. 1100 TL civarı bu hafta içinde araştırıp alacağım. Tüm incelemede bulunan donanım haber üyelerine tekrar teşekkürler. Ama burayı takip ederken aklıma bir şey takıldı. Bir arkadaşımız mesajında BenQ P1 ( BenQ P1 Led Projeksiyon ) modelinin 300 Ansi Lumen olduğunu yazmış. Ben cihazı daha çok PS3 üzerinden oyun + bluray, PC üzerinden DivX ve bazen Uydu alıcı ile TV izlemek için alacağım. Daha önce bir projeksiyonum olmadı.

LG'deki 200 Ansi Lumen, BenQ P1 'deki 300 Ansi Lumen ile karşılaştırılırsa önemli oranda düşük müdür? Ben fark eder miyim?

Merhaba İhsan bey,

Çok fazla farketmeniz mümkün değil aradaki farkı. İçiniz rahat olarak alabilirsiniz LG projeksiyonu...

Buarada 240*200m storlu perde isteyen arkadaşlar varsa PM yoluyla iletişime geçebilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atila -- 11 Ocak 2010; 16:00:52 >

• quote:

Merhaba İhsan bey,

Çok fazla farketmeniz mümkün değil aradaki farkı. İçiniz rahat olarak alabilirsiniz LG projeksiyonu...

Teşekkürler, Storlu perde olayı nedir? İndirim filan mı var?

Kampanya takip etmeye başladım bu arada.
  • Bu projektörde yansıtılan duvarın rengine göre kendini ayarlama özelliği varmıki ?
  • quote:

quote:

Merhaba İhsan bey,

Teşekkürler, Storlu perde olayı nedir? İndirim filan mı var?

Kampanya takip etmeye başladım bu arada.

storlu yani mekanizmali katlanabilen perde. rulo seklinde toplanabiliyor sadece kullanacaginiz zaman aciyorsunuz.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar, cihazı bende bu konu açıldığından beri takip ediyorum. Nihayet paramı biriktirdim. 1100 TL civarı bu hafta içinde araştırıp alacağım. Tüm incelemede bulunan donanım haber üyelerine tekrar teşekkürler. Ama burayı takip ederken aklıma bir şey takıldı. Bir arkadaşımız mesajında BenQ P1 ( BenQ P1 Led Projeksiyon ) modelinin 300 Ansi Lumen olduğunu yazmış. Ben cihazı daha çok PS3 üzerinden oyun + bluray, PC üzerinden DivX ve bazen Uydu alıcı ile TV izlemek için alacağım. Daha önce bir projeksiyonum olmadı.

selamlar dostum sıtesınde 200ansılumen ın normal projeksıyonların 2000ansılumen ıne denk gelıyor yeterlı olacaktır bu arada genel kaıde dır projeksıyonun ansılumen ı ne kadar yuksek olursa o ornda kontrast yanı netlık azalır bılgın olsun

• Teşekkür ederim bilgilendirme için, Antalya Vatan'dan 1035TL ye alacaktım. Forumda birinin 29.12.2009 faturalı cihazını 850 TL'ye sattığını gördüm. PM attım bakalım, an meselesi yani bir tane almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcds3259

En son electrowordde pesin kdv dahil 999 tl idi. Ancak halen ellerinde var mi bilmiyorum.

Benim aldığım fiyat bundan biraz daha iyi, mesaj attım arkadaşa cevabına göre burada fiyatı paylaşacağım.

NOT : Arkadaşlar satıcının elinde 1 adet cihaz kalmış ve Şubat ortasına kadar da gelmeyecekmiş.Fiyatın o zaman yükselme durumu olabileceğinden fiyat belirtemiyorum malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reef1905 -- 11 Ocak 2010; 17:16:59 >
  • arkadaslar selamlar,ben de projeksiyon cıhazı almayı dusunuyorum.Aslında gozum daha yuksek fıyatlı modellerde ama sonucta bu cıhaz goruntu adına dıgerlerınden pek asagı degılse nıye fazladan para verelım degıl mı Bu cıhazı dıger markalarla bırebır gorup kıyaslama sansına sahıp olan bırı var mı aranızda?Bır de cıhazın performansını gorebılecegımız bır yer var mı?
  • Arkadaslar. Ben de almayı düşünüyorum ama söyle bir sorum var.

Cihazda vertical KEY-stone özelliği var mı? (görüntünün yamuk kenar olmasını engellemek için olan özellik, tavana montaj veya yerden daha yuksek seviye karsı duvara tam dikdorrhen verebilmek için şart)
    Birkaç yerde yok diye okudum doğrusunu öğrenmek için size sormak istedim.

Diger sorum da gürültüsünden rahatsiz olaniniz oldu mü?

Son soru da 16-9 vb widescreen seçenekleri var mı?

Şimdiden tesekkurler.
  • dreadknight arkadaşım KEY-stone özelliği var. Gürültü Baya Az ben Rahatsız Olmadım açıkcası . 16-9 Özelliği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayaletx

dreadknight arkadaşım KEY-stone özelliği var. Gürültü Baya Az ben Rahatsız Olmadım açıkcası . 16-9 Özelliği var.

Teşekkür ederim. Almamam için hiçbir neden kalmadı kafamda

Sıra geldi en ekonomik nasıl alacağım onu araştırmaya...

Çok selam
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.