O

Yüzbaşı
09 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 36 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar lenovo dizüstü almayı düşünüyorum.Cihazların optik sürücü tanıtımında "Rambo Tray in 12."yazıyor.Bu ne anlama geliyor?Kullanan arkadaşlar bilgi verirlerse çok memnun olurum.
Arkadaşlar;şu öğretmen notebook larından olan casper bilgisayarım açma düğmesine bastığımda fan çalışıyor,hemen geri duruyor.defalarca yaptığım halde sonuç değişmiyor.Neden olabilir acaba?Bir bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar,okulda kablolu ağa kablosuz modemin(zyexell marka sanırım)1.portuna kablolu internet takarak üst katlara kablosuz internet bağlamış oldum.Ancak bazı bilgisayarlar bağlandıktan kısa bir süre sonra başka bir siteye geçerken "web configuratör"yazısı çıkıyor ve adres yerinde 192.168.1.1 yazısı çıkıp orada kalıyor.bağlantıları sağ tıklayıp "onar" diyorum, düzeliyor başka siteye geçerken yine aynısı oluyor.defalarca sürüyor bende usanıp pc yi kapatıyorum.
Bunun sebebi ne olabilir?dns leri otomatik al,diyorum,kendim elle giriyorum olmuyor.Bir fikri olan arkadaş varmı acaba?
Arkadaşlar,ara sıra lazım olduğu için sıcak hava üflemeli ince uçlu bir havya almayı düşünüyorum.Linktekini buldum,daha önce bu cihazı kullanan var mı?Veya hangi markayı tavsiye edersiniz?http://urun.gittigidiyor.com/SICAK-HAVA-UFLEME-HAVYA-ISTASYONU-FAN-ZAPP-852BD_W0QQidZZ20358816
Arkadaşlar aranızda vw tiguan 1.4 kullanan arkadaş varsa değerlendirmelerini,düşüncelerini buraya aktarması,bu aracı tanımak isteyenlere bir kaynak olur kanısındayım.
Arkadaşlar,bir açma-kapama için 20 A lik sigortayı çekebilecek bir elektromıknatısa ihtiyacım var.Elimde 12 dc lik mıknatıs var ama işimi görmedi,yani gücü yetmedi.(eski kartuşlu araba teyibinden sökmüştüm)Sizin bildiğiniz başka öneriniz var mı?
Arkadaşlar,3 kat aşağıdaki stokerli kalorifer sistemimi uzaktan kumanda ile nasıl çalıştırabilirim?
Sistem ilk açılışta 20 amp yakın akım çekiyor(yaklaşık 16-17)ben yukarıda oturduğumdan sistemi göremiyorum bunun için kızılötesi kumandalar işe yaramıyor.
Usta arkadaşların yardımını bekliyorum.Hergün in- çık yapmaktan birhal oldum.
Arkadaşlar linkteki cihazı kullanan var mı?

telefon>diğer iletişim ürünleri>navigasyon>NAVIGO 4.3” Taşınabilir GPS Navigasyon Cihazı
Özellikle Türkçe sesli yönlendirmesi varmı? "Türkçe Uyarı var" diyor ama diğer cihazlar gibi yönlendirmeden bahsetmiyor.
Hakkında
Forum İmzası:
Epson TW 6000 projeksiyon+oem 240X180 perde+vestel 106 led TV.+onkyo tx-nr 616,phılıps5700 blu-ray,pure-acoustics QX900(7+1),pure acoustics sl12 sw+HP pavlion i5+vw tiguan T&F
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 587
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 37.468 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.