Şimdi Ara

LG G4 için SICAK FIRSATLAR (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.562
Cevap
82
Favori
302.646
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o zaman forumu kapatıp gidelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: philosopherx

boş konuşuyorsun

bu var..100 liralık bayram indirimi ile 1159'a gelir + banka kampanyası var + kazanılacak çekler var.

http://urun.n11.com/cep-telefonu/lg-g4-h818p-32gb-duos-gercek-deri-cep-telefonu-P111697495
  • quote:

Orijinalden alıntı: master21

quote:

boş konuşuyorsun

bu var..100 liralık bayram indirimi ile 1159'a gelir + banka kampanyası var + kazanılacak çekler var.

http://urun.n11.com/cep-telefonu/lg-g4-h818p-32gb-duos-gercek-deri-cep-telefonu-P111697495

teşekkürler dostum
    kapıcam 1 tane :)

• quote:

quote:

quote:

boş konuşuyorsun

teşekkürler dostum

H818P serisi alınır mı acaba?

• bootlop girince lg g5 veriyorlarmış bu yüzden alasım var. hatta güneşe koyucam çabuk girsin. hangi garanti veriyor lg g5'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes

bootlop girince lg g5 veriyorlarmış bu yüzden alasım var. hatta güneşe koyucam çabuk girsin. hangi garanti veriyor lg g5'i

lg g5 te de aynı sorunlar varmış.onun yerine de lg g6 vereceklermiş.
  • Merhaba beyler,

4 ay kadar önce teknosa.com dan alarak aranıza katılanlardanım. Telefonu aldıktan 1 ay kadar sonra telefon şarj olmamaya başladı.

Teknosa mağazasına götürdüm onlarda servise verdi telefonu. Servis değişim raporu düzenlemiş. Yasal iş günü doldu ne arayan var ne soran. Aradım teknosa müşteri hizmetlerini biz satıcıyız satış sonrası servis kısmı lg ile alakalı dedi.Biz sadece sizin servise göndermenize yardımcı olduk dedi. Gerisi lg ile ilgili dedi. Ben piyasadan fazla verip teknosadan alıyorsam telefonu teknosaya güvendiğim içindir bu satış sonrası karşıma muhattap bulurum düşüncesiyle aldım ama öyle değilmiş demekki!!! Sonra lg yi aradım lg dediki sizin telefonunuz 0-6 ay arasında bozulduğu için teknosa direk size yenisini verebilir dediler.
    Ama teknosa cüret edip verir mi???? Teknosayı tekrar aradım ürün bozulması 0-6 ay içerisinde gerçekleştiği için aynı telefonu yada bir üst muadilini bana vermeniz gerekir dedim.
    Ne deseler beğenirsiniz teknosanın elinde KAPALI KUTU HİÇ TELEFON YOKMUŞ . LG DEN gelecek telefonları beklemem gerekiyormuş. Yani sözün özü satış sonrası işlemlerle teknosa
    servise göndermek dışında milim ilgilenmiyor. Kurumsal biraz fazla verip ordan alıyım filan diye düşünmeyin. Nere ucuz nere işinize geliyorsa ordan alın. TEKNOSA

• İşe yaratabilir bir entry:https://eksisozluk.com/entry/63254809
  • ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR
    Arkasındaki satıcıyı bilmeden bu malı almayın. Benim yaşadığım sorunlara profilimden görebileceğiniz konulardan göz atabilirsiniz. Genel olarak bu telefondan uzak durmanızda fayda var, riski seviyorsanız da yönetilebilir bir risk olan (icra davası ile uğraşmak istemiyorsanız) güvenilir satıcılarla çalışmalısınız. Profilimden hangi satıcılardan uzak durmanız gerektiğine ilişkin bir kaç firmayı görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mathematician0

quote:

quote:

quote:

boş konuşuyorsun

teşekkürler dostum

H818P serisi alınır mı acaba?

almadım vazgeçtim , herkes dertli :)

• Amacım bir marka yada modeli boykot etmek değildir.

Bu marka ve model ürünü sakın ve sakın almayın.

Paranızla rezil olmak istiyorsanız o konu ayrı...
  • Dostlar almayin paranizla rezil olmayin bu telefonlar bootloop oluyor tüketici hakem heyeti ne verecem yarin parami almam ne zamani bulur Allah bilir. Bu telefondam sonra 1000 tl lik lenova k5 note aldim inanin bu telefon kadar performansli ve sikintisiz fazla para vermeyin her turlu isinizi gorur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg mı sakınn..
  • dün farklı bir iş için tanıdığım lg teknik servis müdürü ile görüştüm. lg g4 lerin %98'inde bootloop sorunu var sakın almayın diye kendi söyledi.ve teknik servis problemli lg g4 ile doluydu.
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    anakartı değişenler de risk var mı çok merak ediyorum?
  • O konuda net birşey söylemek zor. Fakat en yeni serilerde bile bootloop sorunu olduğunu biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar etrafımda bu cihazi kullanan 7 kişi var 6 sının cihazı bootloop oldu 7.side bootloop olmasını, lg garantili olanlar şanslı onlara g5 gönderilecek sanırım. Ama paralel ithalat alablar 1 ay telefonsuz kalmalarının akabinde serviste yapılan bir işlem sayesinde cihaz sürümü 5.1.1 e düşürülerek bir daha güncelleme almayacak şekilde işlem yapılıyor cihaza. (bootloop olan cihazların çözümü xda da paylaşıldı)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Arkadaşlar etrafımda bu cihazi kullanan 7 kişi var 6 sının cihazı bootloop oldu 7.side bootloop olmasını, lg garantili olanlar şanslı onlara g5 gönderilecek sanırım. Ama paralel ithalat alablar 1 ay telefonsuz kalmalarının akabinde serviste yapılan bir işlem sayesinde cihaz sürümü 5.1.1 e düşürülerek bir daha güncelleme almayacak şekilde işlem yapılıyor cihaza. (bootloop olan cihazların çözümü xda da paylaşıldı)

Yani o zaman sorun donanımsal değil ? link var mı
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Sorun donanımsal.

lg forumda bir arkadaş paylamıştı xda dada konusu mevcut. Biraz araştırırsaniz bulursunuz

Buldum hocamhttps://forum.donanimhaber.com/m_120305039/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 6 Ekim 2016; 16:33:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: windwind

Merhaba beyler,

4 ay kadar önce teknosa.com dan alarak aranıza katılanlardanım. Telefonu aldıktan 1 ay kadar sonra telefon şarj olmamaya başladı.

Teknosa mağazasına götürdüm onlarda servise verdi telefonu. Servis değişim raporu düzenlemiş. Yasal iş günü doldu ne arayan var ne soran. Aradım teknosa müşteri hizmetlerini biz satıcıyız satış sonrası servis kısmı lg ile alakalı dedi.Biz sadece sizin servise göndermenize yardımcı olduk dedi. Gerisi lg ile ilgili dedi. Ben piyasadan fazla verip teknosadan alıyorsam telefonu teknosaya güvendiğim içindir bu satış sonrası karşıma muhattap bulurum düşüncesiyle aldım ama öyle değilmiş demekki!!! Sonra lg yi aradım lg dediki sizin telefonunuz 0-6 ay arasında bozulduğu için teknosa direk size yenisini verebilir dediler.
    Ama teknosa cüret edip verir mi???? Teknosayı tekrar aradım ürün bozulması 0-6 ay içerisinde gerçekleştiği için aynı telefonu yada bir üst muadilini bana vermeniz gerekir dedim.
    Ne deseler beğenirsiniz teknosanın elinde KAPALI KUTU HİÇ TELEFON YOKMUŞ . LG DEN gelecek telefonları beklemem gerekiyormuş. Yani sözün özü satış sonrası işlemlerle teknosa
    servise göndermek dışında milim ilgilenmiyor. Kurumsal biraz fazla verip ordan alıyım filan diye düşünmeyin. Nere ucuz nere işinize geliyorsa ordan alın. TEKNOSA

cihazınız ilk 6 ay içinde arızalandıysa kanunen yeni cihaz isteme yada para iadesi isteme hakkınız var. mademki size cihaz yok deniyor. para iadesi talebinde bulunun. 6 aylık süre geçmeden bu parayı alamazsanız. tüketici hakem heyetine basvurarak %100 paranızı geri alırsınız bu işlemlerde 3 ay sürüyor.

• 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.