Şimdi Ara

LG G4 için SICAK FIRSATLAR (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.562
Cevap
83
Favori
303.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zerok

Arkadaşlar bu kadar kronik sorunu olan bir telefonu nasil güvenip paralel ithalat alabiliyorsunuz? (LG TR garantilininde durumu ortada yani) Az parada değil yani telefon. Neye guveniyorsunuz merak ettim. Bu arada bu yazımı alay olarak algılamayın ben de bu telefonu ciddi olarak almayi düşünüyorum fakat aklımda deli sorular... Bilgili arkadaşlar beni aydinlatabilir mi acaba?

Kuzenim tavsiyemle aldı ama sorunlarını anlattım. Riski büyük dedim. Delta garantisi rezil eder dedim. Sony'nin su geçirmeme özellikli telefonu vardı onda ve su geçirdi telefon. Delta servis 'sıvı teması' var diye garanti dışı bıraktı, o derece korkusuz Delta.

Kamerası ve diğer özellikleri ile rakiplerinden ucuz olduğu için yine delta garantili bir telefon almakta sakınca görmedi.

Yani kafasına yatan birisi aynı kazığı yiyeceğini bilse bile alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 1 Ağustos 2016; 12:06:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ritzy garantili G4 almıştım 3 ay sonra bootloop sorunu çıktı. Servise gitti bir hafta sonra yapılmış olarak geri geldi. 6 aydır kullanıyorum memnunum.

Pazartesi günü Hepsiburada dan çift hatlı olandan bir tane daha G4 aldım. Şu anda kargoda.

Bence güzel telefon. Takoz değil. Kamera çok güzel. Ekranı harika. Pili idare ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Hepsiburada cihazları için garanti durumu nasıl acaba?Almayı düşünüyorum bugun kahverenginden.

Bu sene 6 tane tlfon aldim bir sorun ama cikmadi şükür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    3 GB Ram'li ve daha düşük işlemcili CPU ve GPU ya sahip PC leri soğutmak için hayvan gibi fanlar kullanıyorlar. İşlemci gücü ve ram miktarı arttıkça ısınma kaçınılmaz. Ama iphone gibi donanımı düşük tutup yazılımla işi götürürseniz asla ısınma problemi yaşamazsınız. Telefon işlemci ve ram'leri yavaş yavaş son haddine yaklaşıyorlar. Ciddi bir soğutma sistemi bulamazlarsa 4 GB ram ve 3GHZ işlemci bu işte sınır olacak gibi duruyor. Bu cihazda metal içerikli koruyucu özelliği olan Çin menşeili kılıflar kullanmanızı öneririm. Soğutma yüzeyini ve alaşımını arttıracağından ısınmayı azaltır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 8 Ağustos 2016; 16:29:30 >

Almayın aldırmayın.

Çevremde sorun yaşayan bir sürü insan var. 1500 liraya alınabilecek çok daha iyi telefonlar var.

Benim ve şikayetçi olan diğer arkadaşlarımın yaşadığımız ortak sorunlar; aşırı ısınıyor, ekran ısınıyor
    Bana şarjı dayanmıyordu günde iki kere istisnanız full dolduruyordum
    Kameraya girdiğimde çizgiler oluyordu

Arkadaşımın ikisi lg Türkiye'ye cihazı verdi anakart değişti. Ben cihazı sattım.
    Şu sorunları yaşayacağınız cihazı almayın.

Tabi şahsi görüşüm bu. Sadece bizim yaşadığımız pişmanlığı yaşamanızı istemiyorum. Belki sorunsuz kullanırsınız (alan arkadaşlar inşallah sorunla karşılaşmazlar)

Hayatımda kullandığım en kötü telefondu. (G2, g2 mini, flex kullandım)

Bn zar zor kurtuldum. Ve almamanız tarafındayım.

• 4 arkadaşım zamanında almayın dememe rağmen aldılar hepsinin cihazı da sorunlu. Hatta bir arkadaşım daha geçenlerde 3. kez telefonu bozuldu diye servise verdi. Yerine LG G5 vereceklermiş onu bekliyor. LG G4 üretimi durduğundan birebir değişimi yokmuş artık! Bana dün herkes sorun yaşıyormuş bak adama ne olmuş diye bir şikayet yolladı. Buraya yazıyorum.

LG G4 marka 3 ay önce aldığım telefon dolabımda dururken alev aldı ve eşyalarım cüzdanım çıkan yangında zarar gördü. Telefon zaten kullanılamayacak halde, mail attım 24 saat içinde dönülecektir diyor, kimse dönmüyor. Telefonum yandı ve şimdi LG buraya bir numara atacak onu ara diyecek, 2 gündür mail atmıyorsunuz. Bu nasıl bir sorumsuzluktur? Madem oraya 24 saat içinde dönüş yapılacağını yazmayın. Bu nasıl hizmet? Yarın da bir haber gelmezse öğleden sonra mahkemeye gideceğim ve artık şikayetçi olacağım

https://www.sikayetvar.com/lg-mobile-g4-telefonum-yandi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmzu -- 16 Ağustos 2016; 13:20:46 >

• biraderin g4 bootloop oldu, istanbula gönderdik paralel ithalat sakat iş

Propaganda öyIe bir sanattır ki, insan başkasının ayağına basarken kendisi “ah” der. "Bob Hope"
  • kurtay kullanıcısına yanıt
    Lg hicbir serisindeki sorunları düzeltmediki keza lg g5 de sorunlu diyorlar yabancı forum sitelerinde lg den uzak durulmalı şahsen ben lg g4 aldiğima pişmanim

Orijinalden alıntı: hunnkaar

Lg hicbir serisindeki sorunları düzeltmediki keza lg g5 de sorunlu diyorlar yabancı forum sitelerinde lg den uzak durulmalı şahsen ben lg g4 aldiğima pişmanim

Teşekkürler uyarınız için, bende bu uyarıları görmezden gelemem artık...
    Moto g4 gelecekmiş, ya onu bekliycem yada bütçeyi artırabilsem note 5 düşünüyorum.
    Aslında 1500 TL yi geçmek istemiyorum, sizin bir tavsiyeniz olurmu güncellemeleri düzgün olan bir model için?

Kararsizim bende xomia mi5 takip ediyorum iyice yayginlassin eğer sikintisizsa tercihim tabi aklim note7 de lakin 3bin üstü ucmuş bu telefon üreticileri fiyat politikasinda note 5 tercih edilebilir

Note serileri hep güzeldi (hiç alamadım) ama bu 10 numero olmuş "

Bende note 7 isterdim ama 3500 TL

tr ve paralel nerelerde en ucuz bu meret arkadaşlar?

Orijinalden alıntı: philosopherx

selamlar
    g4 almaya çalışan kalmadı mı?
    tr ve paralel nerelerde en ucuz bu meret arkadaşlar?

En ucuz google'de. Bu foruma yazdığının aynısını googleye yaz çıkar :D
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.