Şimdi Ara

LG G4 için SICAK FIRSATLAR (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.562
Cevap
82
Favori
302.644
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 ay önce aldığım g4 açılmıyor. Birdenbire oldu. lg yazısında kalıyor. Biraz araştırınca kronik olduğunu öğrendim. Şimdi servise gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 19 Temmuz 2016; 16:22:30 >
  • benim telefonda da kamerada leke çıktı sonradan. En başında çekilen resimlerde videolarda sıkıntı yok, sonradan sanki ufak kir varmış gibi bir şey çıkıyor çekilen görüntülerde. Başına gelen var mı böyle bir şey, çantada taşıdım 2. telefon olarak hiç kullanmadım telefonu desem yeri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 19 Temmuz 2016; 16:43:10 >
  • Hepsiburadan taksit yapabiliyor muyuz? Yoksa sadece tek secim mi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada dan bildirim geldi g4 dual yüzde 45 indirimli 1.199 tl. Fiyat için ne dersiniz gerçekten ucuz mu pek bilgim yok

• eraysgt kullanıcısına yanıt
    Ben bugün sipariş ettim 1199 TL olarak. Bence fiyat harika özellikle de benim gibi çift hat kullananlar için
  • Arkadaşlar bu kadar kronik sorunu olan bir telefonu nasil güvenip paralel ithalat alabiliyorsunuz? (LG TR garantilininde durumu ortada yani) Az parada değil yani telefon. Neye guveniyorsunuz merak ettim. Bu arada bu yazımı alay olarak algılamayın ben de bu telefonu ciddi olarak almayi düşünüyorum fakat aklımda deli sorular... Bilgili arkadaşlar beni aydinlatabilir mi acaba?

• Şimdiki telefonum LG G2 ve onu da paralel ithalat almıştım. Çok şükür bir sorun çıkmadı ve hala kullanıyorum. Elektronik işi şans işi biraz da bakarsın bu da iyi çıkar ve kullanırım 2 yıl kadar. Risk faktörü de yok değil ama 350 tl lik fark risk almaya değer diye düşündüm.
  • Lg g flex 2 distrbitör garantili 1200TL, ithal g4 e alternatif olabilir.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    g flex nerde hocam yer belirtirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter87

g flex nerde hocam yer belirtirseniz sevinirim.

Hepsiburadada var hocam. Bende kardeşime aldım, büyük ihtimal yarın elimde olacak.

edit: Dist garantili ürün satıştan kaldırılmış. İthal grantili 1160tl'den satılıyor. Teknosada 1197tl dist garantili fakat her magazada yok. Bulunduğu magazaları linkten kontrol edebilirsin.http://www.teknosa.com/urunler/125071507/lg-h955-g-flex-2-akilli-telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 26 Temmuz 2016; 23:23:59 >

• paralel ithalattan g4 almak büyük risk,bootloop ve ghost screen gibi kronik sorunlar var
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    1159 lira ithalatçı var, distribütör göremedim acaba bitti mi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter87

1159 lira ithalatçı var, distribütör göremedim acaba bitti mi :(

bitmiş. Bazi teknosalarda var ürün.

• lg g4 hakıında sıkıntılı dıyorlar arkadadslar teknık servıs bır arkadasda onermedı lg g4.sizce hangı urun alınır bunu yerıne birlikte konusup karar verelım
  • P1 - S6 - G4

Bunlar arasında G4 sağlam olsaydı onu seçerdim , şu durumda S6 diyorum
  • Arkadaşlar türkselde lg g4 1720 lira

• Benim telefon geldi. Hepsiburadadan 1200 tl ye aldım. Şimdilik bir sorun yok gibi bakalım...
  • Arkadaşlar ben turkselden 10 taksitle 1720 liraya aldım

• Mayıs ayında hb'den 1100 e aldım, nasıl alıyorsunuz diyen arkadaşlar bu paraya bu donanıma sahip başka telefon göstersin onu alalım hiç sorun değil Telefonu biraz nazik kullanıyorum doğrudur, aldığım gün en düzgününden cam taktirdim, 3 aydır hic yere düşürmedim olur da garanti sıkıntı çıkarırsa diye. Bootloop olayının ısınmadan meydana geldiği belli gibi birşey, o yüzden sarjda iken alet kullanmamaya da dikkat ediyorum. 604 serisi geldi bana, yeni serilerde hata oranı daha azdır diye ummaktan başka birşey de gelmiyor elimden suan Ekran kalitesi, kamera ve genel performans olarak çok memnunum aletten, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

Düzenleme: Fiyatı yanlış yazmisim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 29 Temmuz 2016; 16:12:23 >

• 22 Haziran hepsiburada dan alınma 605 serili kahverengi kapak 818 çift sim Lg g4 istanbul içi 1000 tl ye elden satıyorum arkadaşlar ilgilenenler pm atabilir.
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.