Şimdi Ara

Lg G3 almayın aldırmayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar hepsiburdan lg g3 32gb aldim.Bu telefon neden bu kadar kasiyor.Chrome da arama sayfasinda bile kasiyor.Hicbir akicilik yok.Herkesde mi boyle yoksa sadece bende mi.Iade edicem teli.Alcaklar birdaha dusunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2k ekranla ne olacak başka. Hep söyledim g3 alınacak bir telefon değil g2 varken. O işlemci o ekrana olmuyor. En az s810 olmalı ki biraz olsun akıcı çalışsın alet. 2k yapacağım diye rezil ettiler güzelim teli. Fhd olsa yağ gibi akardı.

• hemen satıyorum telimi
  • Telefonu kullanmayi bilmiyonuz bok atiyonuz g3 kullanmiyorum fakat arkadasin g3 gayet akici

• quote:

Orijinalden alıntı: gizemlidost

Telefonu kullanmayi bilmiyonuz bok atiyonuz g3 kullanmiyorum fakat arkadasin g3 gayet akici

Z2 s4 lumia 1520 huawei G7 kullandim iclerinde en berbat telefon G3 oldu.Bilmemekle alakali degil.Siz akici telefon kullanmamissiniz o yuzden g3 akici geliyor bence

• G2 kullaniyorum akici mi degil mi karsilastiralim saydiginiz tum cihazlarla g3 dahil

• iyide telefon ben dahil cogu kişide kasmıyor resmen akıyor andoid 5.0 dan sonra daha da iyi oldu şimdi sende kasıyor diye tüm lg g3 ler mi kötü olcak sorun varsa iade edersin yenisini alırsın hemen camur atmayın

Edit: Antutu Testi Eklendi

Lg G3 almayın aldırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatross07 -- 20 Ocak 2015; 15:06:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung telefon almayin
    9 ay önce açıldı
    SAKIN LENOVO ALMAYIN!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

2k ekranla ne olacak başka. Hep söyledim g3 alınacak bir telefon değil g2 varken. O işlemci o ekrana olmuyor. En az s810 olmalı ki biraz olsun akıcı çalışsın alet. 2k yapacağım diye rezil ettiler güzelim teli. Fhd olsa yağ gibi akardı.

Söylemekten ben bile biktim. Hadi hiç bilmiyorsun yorum yapıyorsun ama ilk yoruma nasıl katılıyorsun? Hiç gidip teknosaya telefonu inceledin mi?

G3 1080p renderlayip 2Kya upscale eder yani performans düşüklüğü diye bir yalan yok

• Android 5 e yükseltin. Bende baya Bi düzelme oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazınızda sorun var, dediğiniz sorunların hiçbirini yaşamıyorum Android 5 yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eléctronics -- 20 Ocak 2015; 15:18:24 >
  • Ya g3 e bok atan kişiler.Size soruyorum daha once kac defa g3 kullandiniz?Dogru bagzi yerlerde takilmalar olabiliyor.Ki her telefon isininca bariz bi sekilde yavaslar.Fakat bu g3 un kotu oldugu anlamina gelmiyor.Simdi hocam sizin sorunuza gelince telefon surekli olarak bi hantallik varsa ya musteri hizmetlerine bildirin ya da format atmayi falan deneyin.Cunku 16 gb olan g3 umde pek yavaslama yok.He eger begenmediyseniz geri iade edin.Karar sizin

• Bende sorun yok aksine akıyor telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patronizm

Bende sorun yok aksine akıyor telefon.

Lolipop gelmedi hocam.Simdi chrome da 5 sekme aciyorum birbiri arasinda gecis yaparken kesinlikle takiliyor.Sizde boyle degilse iade edicem.Ha sayfalarda sorun yok.Birde chrome dan sunspider testi yaptim 1200ms cikti yani z2 de bu 850 falandi.Bu deger ne kadar dusukse cihaz o kadar akici olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Arkadaslar hepsiburdan lg g3 32gb aldim.Bu telefon neden bu kadar kasiyor.Chrome da arama sayfasinda bile kasiyor.Hicbir akicilik yok.Herkesde mi boyle yoksa sadece bende mi.Iade edicem teli.Alcaklar birdaha dusunsun

Usta g2 32gb cihazım var takas edebiliriz usta

• çevremde olan tüm g3 ler sanki şişmiş touchwiz gibi menü geçişlerinde hafif takılarak geçiyor. Bu sorunu g3 kullanan tanıdıklarım kendi telefonlarında gösterdiğim halde kabul etmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 20 Ocak 2015; 20:33:12 >
  • bı hard reset atın bakım telefona...
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@sToR

çevremde olan tüm g3 ler sanki şişmiş touchwiz gibi menü geçişlerinde hafif takılarak geçiyor. Bu sorunu g3 kullanan tanıdıklarım kendi telefonlarında gösterdiğim halde kabul etmiyorlar

Aynen hocm bendede oyle bir sorun var.Iade edicem buyuk ihtimal.Hani bu donanima kesinlikle yakismiyor bu denli takilmalar.

• Ben G2 kullanıyorum. Ikize de G3 aldık. Kasma gözlemlemedim.Ancak batarya kötü durumda.2k ekran yüzünden bu kadar sarjin çabuk bitmesi gerçekten garip.Böyle olduğunu bilseydim ona da G2 aldirirdim.

• android 5 yüklü kasmıyor bence sizin cihaz ısınmıştır bir anda yüklenmişsinizdir doğal olarak 4 çekirdeğin 2 sini kullandırtır sistem.

• 3 aydır kulanıyorum hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Tabiki sony ve htc arayüzü daha akıcı ama lg arayüzüde choreme da kasacak kadar kötü değil. Ben bu tarz yorumların altında artık artniyet arıyorum. Ayrıca şu 801ac 2k ekrana yetmiyor muhabbetide sıktı. Ne yapıyosunuzda yetmiyor allah aşkına.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.