Şimdi Ara

Lg G3 almayın aldırmayın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Android 5.0be guncelleyin ardindan har reset atin biseyi kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Arkadaslar hepsiburdan lg g3 32gb aldim.Bu telefon neden bu kadar kasiyor.Chrome da arama sayfasinda bile kasiyor.Hicbir akicilik yok.Herkesde mi boyle yoksa sadece bende mi.Iade edicem teli.Alcaklar birdaha dusunsun

senin telde sıkıntı var

• eger bir sey kasiyorsa o kasan android. benim tel canavar gibi calisiyor. takilma dediğimiz şey lag lar cok küçük küçük var ama bu kesinlikle telefondan kaynaklanmıyor. benim g3 32 gb telde de 1 saliselik takilmalar oluyor. butun android kullanan en alt seviyeden en üst seviyedeki butun telefonlarda olan bir sorun. birisinde 1 saliseken diğerinde 5 salise. g3 32 gb 1200 tlye bulunuyor ve şuan piyasanin en iyi telefonu. fiyat donanim performans krali olan tek telefon. begenmeyen baska telefon alir ayni sorunlari ( bence bu sorun degil) o telefonda yaşamaya devam eder. :)

• Dediğinize katılıyorum bugün teknosada 16gb ve 32gb 4 tane g3 elime aldım test ettim hepsi ateş gibiydi ve menü geçişi olsun galeride resimler arası geçiş olsun çok kötüydü. Elimdeki note 2 daha stabil ve çok daha akıcı. Galeride resim açılmasını beklediğimi hatırlamıyorum. Neden fiyatının hızla düştüğünü şimdi daha iyi anlıyorum. Bu hafta sipariş verecektim ama vazgeçiyorum. Yeni çıkacak telefonları bekleyelim görelim

• Iste bunlar hep ekran

• G3 un sarjindan şikayet eden tek benmiyim, g2 den sonra bana sarj çok kötü geldi. Telefon çok güzel ama kullanamadık dan sonra neye yarar. Üstüne bide servisin kasa çatlağını duzeltmemek için kullanıcı hatası bahanesine sarılması beni lg den soğuttu. Aradığınız müşteri temsilcisinden de azar işitebilir siniz dikkatli olun :)

• Bendede g3 32 gb var antutu 44bin alıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.